Ruska premier liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Ruska premier liga
-
samoradnik
- Kontakt:
Istini za volju Lokomotiva je postala luzerska ekipa,primiti gol u poslednjem minutu na onakav način to dokazuje... Slaven će još malo iz ruske prestonice... Ja navijam kad su rusi u pitanju za Amkar iz Perma...
Budimo realni,sve te ekipe ne mogu ništa Zenitu kada su ovi maksimalno ozbiljni
Doduše,CSKA Moskva ima takvu ekipu koja komotno može igrati barem polufinale lige prvaka,ali druga je stvar što ispadoše ove sezone od Šveđana u kvalifikacijama za europa ligu

+
Revyakin
A.Berezutsky
Nababkin
Neftullin
Mamaev
Gonzales
Tošić
Cauna
Necid
Jesul oni uopće svjesni koliko su jaki,ja da sam na mjestu uprave od trenera bi zahtjevao osvajanje lige prvaka
Doduše,CSKA Moskva ima takvu ekipu koja komotno može igrati barem polufinale lige prvaka,ali druga je stvar što ispadoše ove sezone od Šveđana u kvalifikacijama za europa ligu

+
Revyakin
A.Berezutsky
Nababkin
Neftullin
Mamaev
Gonzales
Tošić
Cauna
Necid
Jesul oni uopće svjesni koliko su jaki,ja da sam na mjestu uprave od trenera bi zahtjevao osvajanje lige prvaka
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja sam misljenja da ce Spartak se konacno dici u vrh.Imaju fin projekt i vjerujem da ce stvoriti mocan igracki kadar.Zapravo i sada imaju sasvim dobru ekipu 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
da na moju žalost ali spartak je dobar
ekipu su posložili trener dobar najveći i najbolji stadion u rusiji 
lokomotiv opet 1-1 s anzijem
stvarno bilic nema srece.koliko njegovi igraci mogu promasiti to su cuda.ali igra je bila odlicna,samo realizacija fali.
stvarno bilic nema srece.koliko njegovi igraci mogu promasiti to su cuda.ali igra je bila odlicna,samo realizacija fali.
lokomotiv 0-1 na gostovanju kod samare
igra nije bila nesto,ali 3 boda su tu sto je najvaznije.strijelac n'doye u 4.minuti.
igra nije bila nesto,ali 3 boda su tu sto je najvaznije.strijelac n'doye u 4.minuti.
Ovo kolo razocarali Spartak i Anzhi.Ocekivao sam realno pobjedu Spartaka kod slabasne Volge,a ono samo 1:1 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ruska liga po meni je vec liga petice jer imaju jako izjednacenu i jaku ligu.francuzi polako otpadaju psg i lyon jos nesto,a ostalo nista.
pratim ju vec nekoliko godina i strasno kako se ojacala.
pratim ju vec nekoliko godina i strasno kako se ojacala.
pa naravno da je prejaka pogledajte samo ovu listu kluova CSKA,ANZHI ZENIT SPARTAK LOKOMOTIV RUBIN TEREK KUBAN
pa onda pogledajte jedan FK Krasnodar vidite koga su sve ove sezone pobijedili kući
odavno je ruska liga među 5 liga ako ne i među 3
razmislite
Parovi 17 KOLA:Lokomotiv-FK Krasnodar
;ZENIT-CSKA VELIKI DERBIIII
; Spartak-Dinamo
Terek Grozni-Alaniya ;Amkar-Anzhi Makhackalla;Kuban-Kryliya;Rubin-Volga
kako će igrati u kazanu po minusu
iiiiiii derbi ispadanja
Rostov -Mordovia Saransk 
kako neko može reć da je ruska liga među tri najjače? nikakvih, ali baš nikakvih argumenata. u top 5 po kvalitetu timova/igrača možda i jest, ali top 3 - suludo.
top 3 je suludo reci jer su epl,primera i bundesliga jos puno ispred nje.
ali zanimljivo i izvrsno u ruskoj ligi je sto je svako kol derbi
ali zanimljivo i izvrsno u ruskoj ligi je sto je svako kol derbi
čuj suludno
hajde priznajem za englleze nedokučivi su i volim tu ligu ali što je njemačka liga kvalitetnija od ruske
po čemu uporedite 3-plasiran ekipu njemačke i 3-plasiranu ruske i tako redom pa vidite
italiju da ne komentarišem
a francuzi su davno ispali iz petice
a PRIMERA hmmmmmmmmmmm što je tamo zanimljivo osim reala i barcelone
ko zadnji put osvoji primeru a da nije bio real ili barca
loše mi pamčenje
i plus da i ovo navedem pogledajte koliko se ulaže u rusku ligu a nezaboravite da pripremaju stadione za svjetsko prrvenstvo pogledajte sastave svake ekipe prvih 8 momčadi ruske lige pa uporedite sa ostalim ligama te neke famozne lige petice 
mogu ulagat narednih milion godina, rusija nikad neće preuzet fudbalski primat, nema teorije.
a, jačina lige se ne određuje samo na osnovu rezultata unutar te lige/države, nego i na evropskom planu. džaba što u španiji osvajaju samo barselona i real, opet bi valensija ili atletiko madrid razbili neki anži, rubin ili koga već.
a, jačina lige se ne određuje samo na osnovu rezultata unutar te lige/države, nego i na evropskom planu. džaba što u španiji osvajaju samo barselona i real, opet bi valensija ili atletiko madrid razbili neki anži, rubin ili koga već.
šta ulaže španija unazad 5-10 godina
valensija atl.madrid i ostali mogu igrati sa getafeom zaragozom valjadolidom itd..........
i u španiji je 20 ekipa a u rusiji 16 a više troduplo kandidata za vrh pa čak i za sredinu tabele i dno
njemačka samo stadione dobre imaju 
Pretjerujes druze,ali bas.Volim i ja rusku ligu i tvrdim da je u top 5,jer je jaca od francuske.Od Primere nije jaca ni u ludilu,to sto je konkuretnija ne mora znaciti ni da je jaca.Imamo primjer evo i kod nas da je mala razlika recimo između Sarajeva i 7-8 ekipe,no znaci li to da su ti klubovi jaci od Malage,Valencije,Seville,Atl.Madrida?lokomotiv je napisao/la:šta ulaže španija unazad 5-10 godinavalensija atl.madrid i ostali mogu igrati sa getafeom zaragozom valjadolidom itd..........
i u španiji je 20 ekipa a u rusiji 16 a više troduplo kandidata za vrh pa čak i za sredinu tabele i dno
njemačka samo stadione dobre imaju
Uostalom vidjeli smo sta je Malaga uradila Zenitu i ne postoji ruski klub koji se recimo ravnopravno moze nositi sa Bayernom ili Chelseom,te sl.ekipama.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
a zašto porediš sa bayernom ili sa čelzijom
hajde uporedi sa nekim drugim evo npr .sa valensijom buduči da više nije ono što je bila pa recimo kad falcao ode iz atletico madrida propast če ko grčka
u njemačkoj osim bayerna ne znam koji bi tim još mogao nešto uraditi pogledajte samo tabelu njemačke lige
leverkuzen taj menhengladbah pa šalke prosječni klubovi a meni je engleski championshiop ili ti 2 liga interesantnija od recimo francuske ili italijanske lige 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.