Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Prescritto
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Prescritto » 20 nov 2012, 22:54

velika igra i velika pobjeda, bravo za Juve

Vidal među najbolja 3 vezna na svijetu međusobno

svaka čast
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 20 nov 2012, 22:55

Ponosan sam sto sam navijac ovog kluba!

FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 nov 2012, 22:56

chi3llo je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Večeras slaviti, a i dobili smo dokaz sa smo veliki tim, jeste da smo mi to uvijek znali, ali eto.

Ali idemo na noge Šahtaru i ne daj Bože možemo ispasti što bi bilo nepravedno i bolno, ali da ne mislim o tome uopšte sada. :?

Brate, ako izgubimo od njih, onda smo pravedno zasluzili ispast'. Sve bi bila nasa krivica (osim naravno ako bude nekih retardiranih sudijskih odluka). Ali mislim da do toga nece moci, nek se igra ovakvim mentalitetom tamo, mi prolazimo grupu.

I neo, jest, ako bude X, prolazimo i mi i Shaktar, osim ako Chelski ne dobije dance 9/10-0 :) Mozda ni tad ne bi prosli, ako so broje medjusobni dueli a ne gol razlika.
Da, gleda se medjusobni duel jer se igraju 2 utakmice (home/away) ... gol razlika se gleda samo na evropskim i svjetskim prvenstvima. A od plavaca smo, očito, bolji u medjusobnim, tako da nam odg. remi u Ukrajini.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 nov 2012, 22:57

10DelPiero je napisao/la:
milanist je napisao/la:uh lagano ih dobiste bgm.. ovaj celzi nista posebno nije pokazao. ali sljedeca takma je presudna. ako izgubit sve odo pada u vodu.. Saktar je odusevio svojom igrom ctavu evropu. bice hebeno.
Kad se sjetim samo tvog posta poslije 3 remija, Juve je pokazao koliko je jak u LP. Je li ti sada jasno koliko je ova ekipa jaka :?:
cekaj ba ne zalijeci se tako lako, nisam ja rekao da ste slabi ili da niste jaki, imate jos ednu utakmicu mozda bitniju nego ovu veceras, protiv saktara ce biti teze.. ne mozes na osnovu pobjede nad celzijem govoriti koliko je juve jak u LP. ako je tako gdje su onda trofeji LP, polako momcino. mozete i ispasti.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 20 nov 2012, 23:00

Cestitke momci, zasluzili ste da prodjete dalje umijesto nas :)
1946

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 20 nov 2012, 23:01

HVALA MOMCIII!!!!!!!!!!!!!!!!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 20 nov 2012, 23:02

Juventus je pokazao koliko je jak i hvala Bogu tu smo, na korak od prolaza.

Kakvo ispadanje i poraz od Shakhtara?

U Donjeck idemo po prvo mjesto u grupi, uz pametnu igru, čekati svoju šansu, jer mi smo među 5 ekipa u Evropi.

Istina, oni su prošli i rasterećeni su, ali važno je i prvo mjesto, pa ni njima nije svejedno da izgube i neće grlom u jagode ići.

Šteta za Marchisija, bezveze. Falit će gore.

Chiellini aposlutno igrač utakmice, iako su svi fantastično odigrali. Još bih izdvojio Lichta, koji je bio fenomenalan dok je imao snage i posjetio je na prošlu sezonu, falio nam je.

Samo se nadam da Chiello nije teže povrijeđen ccc, a rastemo iz tekme u tekmu. Pucamo sad od samopouzdanja... Rekao sam ja, ako prođemo grupu, Juve će tek pokazat snagu aBd.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 20 nov 2012, 23:05

milanist je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:
milanist je napisao/la:uh lagano ih dobiste bgm.. ovaj celzi nista posebno nije pokazao. ali sljedeca takma je presudna. ako izgubit sve odo pada u vodu.. Saktar je odusevio svojom igrom ctavu evropu. bice hebeno.
Kad se sjetim samo tvog posta poslije 3 remija, Juve je pokazao koliko je jak u LP. Je li ti sada jasno koliko je ova ekipa jaka :?:
cekaj ba ne zalijeci se tako lako, nisam ja rekao da ste slabi ili da niste jaki, imate jos ednu utakmicu mozda bitniju nego ovu veceras, protiv saktara ce biti teze.. ne mozes na osnovu pobjede nad celzijem govoriti koliko je juve jak u LP. ako je tako gdje su onda trofeji LP, polako momcino. mozete i ispasti.
Mozemo mi ispast, nije to problem.Problem je sto si ti onaj sto posle remija u gostima poce pricat o "potonucu Juventusa koji slijedi",,parafraziram te.Tako da svaki dalji tvoj post mi je presmijesan. :D
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 nov 2012, 23:05

Aferim. :!:

Europski prvak je bukvalno pregazen. Fantasticna predstava. Brzo, zustro, energicno, direktno... Uzivanje je gledati ovaj Juve. Sutiranje iz svih pozicija i udaljenosti, bez ikakvog meljanja. Ne smijem ni zamisliti kakv bi vatromet nastao u slucaju dvoboja BVB vs Juve :o , a potajno se nadam istom vec za achtelfinale. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2012, 23:05

Odavno nisam nekome cestitao, ali ovaj Juventus zasluzuje veliki respekt. Mi bez ideje, cilja, a igraci kao Vidal to ne prastaju. Sve cestitke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 20 nov 2012, 23:06

Ja sam pod dojmom velike pobjede, treba ce mi vremena da dodjem sebi :D.

Tri gola uz toliko promasenih prilika, zvuci izvanredno.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 20 nov 2012, 23:06

Kad pomislim na onih 30 šuteva i 18 kornera protiv Danaca. :roll:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 20 nov 2012, 23:08

Drago mi je sto nismo primili go.. Buffon za klasu bolji od Cech..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 20 nov 2012, 23:09

Sarajevo1946 je napisao/la:
Chiellini aposlutno igrač utakmice, iako su svi fantastično odigrali. Još bih izdvojio Lichta, koji je bio fenomenalan dok je imao snage i posjetio je na prošlu sezonu, falio nam je.

Samo se nadam da Chiello nije teže povrijeđen ccc, a rastemo iz tekme u tekmu. Pucamo sad od samopouzdanja... Rekao sam ja, ako prođemo grupu, Juve će tek pokazat snagu aBd.
Pirlo je igrao ispod svog nivoa, jer ovo nije bio "fantasticni Pirlo".Sva sreca po Chelsea pa nije bio :D
Al et da ne cjepidlacim :arrow:

p.s. Chielini je demostrirao da se duge lopte ne moraju izbacivat glavom, u nekoliko minuta nekoliko dugih lopti zaredom je "izbacivao" prsima, kralj!!!!
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 20 nov 2012, 23:09

Strašna pobjeda!

Buffon - sigurica na golu
Trio Fantastico u odbrani - nemam riječi, borba do kraja, pogotovo Chiello... samo da, ne bude teža povreda
Licht i Asamoah - trudili se maksimalno, odlična tekma
Trio Fantastico u vezi - ekstra igra, par lopti je Pirlo bespotrebno izgubio, ali majstor ostaje majstor, šteta za Marchisia i karton odradio je fenomenalnu partiju

Vučina odličan, sjajno je odigrao... Quagliarela imao još dvije izgledne kad je upropastio ali da se zna snaći, zna.

Protiv Schakhtara kom' opanci, kom' obojci, ne srljati i ne dati im da se razmašu.. ne mogu ni oni tvrditi da će dobiti glat Juvea mada bi im pobjeda bila slatka k'o baklava, pobijediti ovakav Juventus...

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 20 nov 2012, 23:12

Cestitke istinskim juventinima na zasluzenoj pobjedi :!:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 20 nov 2012, 23:12

gojzerica je napisao/la:Mirko mora večeras igrati, ako on bude raspoložen pobjeđujemo sigurno.
;)

Predobar je, mnogo nam je falio! Šteta za onaj promašaj.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 nov 2012, 23:16

gojzerica je napisao/la: Predobar je, mnogo nam je falio! Šteta za onaj promašaj.
Zar je igro večeras ikako :roll: :roll:

Najbolji Chileini i Lihstainer, pa ovaj Chielini nije imo izgubljenog duela večeras nikako, sve je pokupio 8-)
Utakmica vrhunska za fudbalske sladokusce, ne sumnjam da će i Shaktar pasti sa ovakvim pristupom utakmici. ;)

Jbt da imate još napadača bili bi strah i trepet.

Čestitke na pobjedi Husrefu :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 20 nov 2012, 23:16

LateraleSinistro je napisao/la:
Sarajevo1946 je napisao/la:

Pirlo je igrao ispod svog nivoa, jer ovo nije bio "fantasticni Pirlo".Sva sreca po Chelsea pa nije bio :D
Al et da ne cjepidlacim :arrow:

p.s. Chielini je demostrirao da se duge lopte ne moraju izbacivat glavom, u nekoliko minuta nekoliko dugih lopti zaredom je "izbacivao" prsima, kralj!!!!
Ma dobro, čini mi se da se i svjesno igra prebacila na bokove i dubinskim loptama iz zadnje linije se često pokušavalo, jer se znalo da će Pirlo biti posebno markiran. Pametno je to Conte postavio i vezli smo i trčali i sve...

Koliko je samo Mirko posla gore odradio, kakav velemajstor fudbala. Jednim potezom višak pravi. Koliko je samo Fabio pretrčao...da ne govorim za vezni red i Lichta i Asamoaha.

Zanimljiv je ovaj Juventus sa aspekta taktike. Conte je definitivno napravio neku revoluciju. Nije što navijam za Juve, ali ja nisam vidio ekipu sa toliko trke, presinga i energije, fascinantno.

Fali nam iskustva, ali polako. Kada vidim onoliku želju i emociju kod igrača, kako da ne budem optimista? Dobro je hvala Bogu, vraćamo se gedje nam je i mjesto.
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 20 nov 2012, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 20 nov 2012, 23:17

Jesmo to imali 25 suteva , 14 od njih na go :) .. Neka samo pucaju mora na kraju neka uci..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.