Vuk sit i ovce na broju,svi zadovoljni.Zivela drzava Srbija,zemlja srecnih i zadovoljnih ljudi
Djukic jeste trenercina u vasim ocima jer je svesno osakatio Partizan pred derbi utakmicu sa vama.
Pominjete Stanojevica,namestene utakmice.Pa o tom Stanojevicu ne sudite samo na osnovu Samroka,sudite mu o igri protiv Anderlehta,Arsenala u Londonu,Sahtjora u Ukrajini i drugim utakmicama.Sudite o derbijima gde nije nikad bilo dileme ko ce izaci kao pobednik jer se protivio bagri lopovskoj,zbog koje je i oteran.O Vermezu necu,jer on za mene legenda nije jos od Rome i Tikve.
Govorite o Evropi,a ispadate godinama u sezoni kupanja redovno.Ako vas Avgust zakaci,to je ravno 1991oj.
Sto se tice filijala i namestenih jeste sve kako vi kazete,pogotovo za Donji Srem kojem se opasno stucalo na dan utakmice sa Partizanom koliko ste ga pljuvali,pa posle ajde da lizemo malo ono sto smo izasrali.
Da ste bolji pa da vam od srca cestitam(to sam uradio sva 3 puta proslog proleca,pa i u svakom sportu gde ste nas posteno dobili-citaj kosarka skoro),ali ovako dobiti je jadno i bedno kakav god da mir to donosi u oba kluba.
Mene boli sto je Partizan izdan od strane onih koji upravljaju njime zarad ko zna cega i ko zna kakvih repova.
Uzivajte u pobedi,do nekih cistijih vremena.