Ma nije problem, samo mi bilo nejasnoanelbavarac je napisao/la:Bilall Greska jbg. U afektu
Nema frke Bavarac,
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Ma nije problem, samo mi bilo nejasnoanelbavarac je napisao/la:Bilall Greska jbg. U afektu
U cemu je problem ako mozes objasniti .. >?Centre forward je napisao/la:@M4kaveli,dečko dragi uzmi si fino rječnik pa nadji značenje riječi podcjenjivanje i gigant,da ne lupaš k'o Maxim po diviziji,zaglupljujes svojom intel. limitiranošću cijeli Bayin pdf.Svi koji osjecaju isto imate tamo teme (uglavnom) španskih timova,jedno veliko kindergarden,pa se tamo fino prosipajte k'o pirinač. No dobro,novi red![]()
iskren da budem očekiv'o sam ovako nešto.Zabrinjava malo ta njihova nezainteresovanost za cijeli meč,olako su shvatili Valenciju(sto bi reko kolega-fudbalskog giganta).Nekako je i najrealniji ovaj ishod s obzirom na vruć gostujuci teren.Malo sam se prepo,ustv. malo više nakon onog starta nad Alabom.Bitno da se sve dobro zavrsilo,ispratit Bate sa +6 komada kuci i gospodski prvi zavrsit' u grupi,bome kako se i naviklo.
Bilall je napisao/la:Ma nije problem, samo mi bilo nejasnoanelbavarac je napisao/la:Bilall Greska jbg. U afektu![]()
Nema frke Bavarac,budi pozdravljen.
od sudbinedon_burza je napisao/la:**** ti tito majku od koga smo mi izgubili finale![]()
a ovo veceras **** mater ako igraci nisu isli na x **** im on mater
pa imamo kontru 6 na 3 i Basti nesto baljezga umjesto da za pet sekundi stignemo u gol sansu mi se postavimo tako da moramo organizovat napad protiv bunkera
Uzgred svaka cast Sismisima kako su odigrali sa igracem manje
[youtube][/youtube]effe_sa je napisao/la:Što se Martineza tiče, moram reči da je večeras odradio dosta dobro posao, bilo je tu zaustavljenih napada, bio je aktivan koliko toliko i prema naprijed, par finih pasova. Jedan solidan nastup
TeškaHare_BvB je napisao/la:Samo, zar je taj Martinez tolika flopina?
Sinko, nada zadnja umire.anelbavarac je napisao/la:Sigurno najbolja partija Martineza od kako je dosao,nadam se da ce te se sloziti sa mnom.
Pale_Companion je napisao/la:treba imati malo strpljenja sa martinezom, najbolje je sačekati dok prođu zimske pripreme i dok krene drugi dio sezone pa onda suditi. Velika je promjena u ligama, treba proći još određeni dio adaptacije.
Sjetite se samo Gundogana i period koji je njemu trebao da počne pružati odlične partije, a čovjek uopće nije mijenjao ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.