LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Onaj Barnes kod nas bazen nije mogao pogoditi, a sada u Clippersima igra odlicno i daje veliki doprinos sa klupe.
Koje smo mi qurate srece kada su igraci sa klupe u pitanju...Iskreno ne bi me iznenadilo da vecera Teletovic odigra odlicnu partiju, ako ga Johnson ubaci u igru.
Koje smo mi qurate srece kada su igraci sa klupe u pitanju...Iskreno ne bi me iznenadilo da vecera Teletovic odigra odlicnu partiju, ako ga Johnson ubaci u igru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako je Houston jos uvijek zainteresovan za Gasola, mogu itekako pomoci u ovom trejdu. Imaju gomilu mladih koje mogu trejdovat u Atlantu, a to je valjda sta ovi traze.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
cak se govori da bi cak 15. januara P.Pirce trebao doci u lakerse za Gasaola kao i J. Smith u tom nekom kao trade-u ATL-BOS-LAL , mada je to u znaku naucne fantatike.
Sto se ice Housona sada imaju bradu pa su sretni , mada je McHalle uvjek bio zaljubljen u Gasola , pa mozda i ponudi svasta u nekom 3-kom trade-u
Sto se ice Housona sada imaju bradu pa su sretni , mada je McHalle uvjek bio zaljubljen u Gasola , pa mozda i ponudi svasta u nekom 3-kom trade-u
ko je plasirao ovakvu glupost, svega ti?Kobe Bryant je napisao/la:cak se govori da bi cak 15. januara P.Pirce trebao doci u lakerse za Gasaola kao i J. Smith u tom nekom kao trade-u ATL-BOS-LAL , mada je to u znaku naucne fantatike.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
nije nista zvanicno neke novine , meni je zakon jedino sta se pise na yahoo , postali su fakat pouzdani sto se tice NBAazTer je napisao/la:ko je plasirao ovakvu glupost, svega ti?Kobe Bryant je napisao/la:cak se govori da bi cak 15. januara P.Pirce trebao doci u lakerse za Gasaola kao i J. Smith u tom nekom kao trade-u ATL-BOS-LAL , mada je to u znaku naucne fantatike.
D’Antoni to Debut vs. Brooklyn
IzvorI’m too psyched up, I’m too ready to go, I’ll get through this – it’s not a big deal,” he said after Tuesday’s shootaround. “I (feel) better. It’s time to do it … I don’t want to miss too many games.
Zadnja izmjena: IloveN, dana/u 12 dec 2012, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
D'Antoni je jedna od najgorih mogucih opcija za Lakerse. Mogu se pozdraviti sa konferencijskim finalima a za titulu da ne govorim. Mozda da je Koub nekim vradzbinama pomadjen i u prime-u i nekako al ovako nece ici.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
AjsKjub je napisao/la:D'Antoni je jedna od najgorih mogucih opcija za Lakerse. Mogu se pozdraviti sa konferencijskim finalima a za titulu da ne govorim. Mozda da je Koub nekim vradzbinama pomadjen i u prime-u i nekako al ovako nece ici.
Pogledaj koju utakmicu Lakersa pa ces vidjeti upravo to da je "Koub" podmladjen i da igra zasad najefikasniju kosarku u svom zivotu
D' Antoni definitivno na klupi veceras, ajde da vidimo jos vise showtimea. GO LA!!!
P.S. Ne mogu docekati da se Nash vrati...
SI AMO CONte!!!
Brajant je vremenom sve vise poceo namecati sut igru a polako "zanemarivati" prodore i zavrsavanje ispod kosa. Kod novog to nece ici kako je zamisljeno. Jbg cak ni Vins Karter sa 30+ ne moze da radi ni upola od onoga sto je mogao. Kobe i Lakersi ce i dalje igrati dobro no RNG i teska ofanziva nije materijal za titulu gledajuci da su ove sezone usli kao glavni favoriti pored Majamija. Trenutno Klipersi igraju bolju igru od Lejkersa. Ne pratim kosarku od jucer i nisam jos jedan tipicni bandwagoner koji sve gleda subjektivno.i da igra zasad najefikasniju kosarku u svom zivotu
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kobe je vjerovatno najveći radnik u ligi, te jedan od igrača koji najviše pazi svoje tijelo. Carter je upravo suprotan. Mislim da usporedba nikako nije na mjestu.AjsKjub je napisao/la:Brajant je vremenom sve vise poceo namecati sut igru a polako "zanemarivati" prodore i zavrsavanje ispod kosa. Kod novog to nece ici kako je zamisljeno. Jbg cak ni Vins Karter sa 30+ ne moze da radi ni upola od onoga sto je mogao. Kobe i Lakersi ce i dalje igrati dobro no RNG i teska ofanziva nije materijal za titulu gledajuci da su ove sezone usli kao glavni favoriti pored Majamija. Trenutno Klipersi igraju bolju igru od Lejkersa. Ne pratim kosarku od jucer i nisam jos jedan tipicni bandwagoner koji sve gleda subjektivno.i da igra zasad najefikasniju kosarku u svom zivotu
Što se titule tiče, teško. Mislim da nijedan tim nije osvojio titulu u sezoni u kojoj su promjenili trenera.
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Sve sto si sad napisao za r'n'g i D'Antonija stoji i mi koji pratimo Lakerse smo svjesni toga i na ovoj temi se svasta ispisalo o tome. Kad je postavljen za trenera niko ovdje nije bio odusevljen bas zbog toga sto se pokazalo da to nije igra koja donosi titule, ali moramo to prihvatiti sad i zato svi iscekujemo da vidimo kako ce to funkcionisati. Nakon odlaska Brown-a svi u ekipi su def. prodisali punim plucima i igraju preporodjeno i trenutno zelimo uzivati u toj igri, a playoff i zalaganje u njemu je ipak drugi par rukava.AjsKjub je napisao/la:Brajant je vremenom sve vise poceo namecati sut igru a polako "zanemarivati" prodore i zavrsavanje ispod kosa. Kod novog to nece ici kako je zamisljeno. Jbg cak ni Vins Karter sa 30+ ne moze da radi ni upola od onoga sto je mogao. Kobe i Lakersi ce i dalje igrati dobro no RNG i teska ofanziva nije materijal za titulu gledajuci da su ove sezone usli kao glavni favoriti pored Majamija. Trenutno Klipersi igraju bolju igru od Lejkersa. Ne pratim kosarku od jucer i nisam jos jedan tipicni bandwagoner koji sve gleda subjektivno.i da igra zasad najefikasniju kosarku u svom zivotu
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Hoce li Svetski Mir biti kaznjen za ono samaranje Lina dodatno?
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
-
sundancekid
- Kontakt:
Iako sam iskreni navijac Lakersa, nadam se da ce ga liga kazniti zbog ovoga drasticno, jer se covjek nije opametio ocigledno nakon onoga sa Hardenom, i opet namjerno udara ljude na terenu. Prije svega navijam za dobru kosarku, pa onda za bilo sta drugo.Ronaldo2012 je napisao/la:Hoce li Svetski Mir biti kaznjen za ono samaranje Lina dodatno?
A mislim da bi svi fanovi trebali osuditi ovo lupetanje Lina, jer u konacnici takvi idiotski potezi samo kostaju ekipu. Ionako nema kvalitetne zamjene za njega, i jos treba da dobije suspenziju radi idiotskog temperamenta koji ima...strasno..
Ne vjerujem da ce MWP biti kaznjen jer se NBA dosad nije oglasila po tom pitanju, a na forumu na njegovoj temi uglavnom se vodi diskusija oko njegovog procenta suta iz igre posljednja dva dana.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Fino poceli, 10:0 na pocetku meca, bice ovo +20 za Lakerse. 
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Kako igramo sta je ovo
10:0 odmah na pocetku, ne mogu nam prici kosu
Sjajna odbrana, cak i Pau odbranio dva napada zaredom. U napadu on i Ron po pet poena. Kobe i Ron kradu loptu, Howard asistira iz odbojke. Mike Brown nam je nanio zlo.
10:0 odmah na pocetku, ne mogu nam prici kosu
Sjajna odbrana, cak i Pau odbranio dva napada zaredom. U napadu on i Ron po pet poena. Kobe i Ron kradu loptu, Howard asistira iz odbojke. Mike Brown nam je nanio zlo.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Kao što sam i najavio, Netsi sa ozbiljnijim ekipama nemaju nikakvih šansi, klasično demoliranj u uvodu ovog meča.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
A Pat Riley?Donnie Darko je napisao/la:Kobe je vjerovatno najveći radnik u ligi, te jedan od igrača koji najviše pazi svoje tijelo. Carter je upravo suprotan. Mislim da usporedba nikako nije na mjestu.AjsKjub je napisao/la:Brajant je vremenom sve vise poceo namecati sut igru a polako "zanemarivati" prodore i zavrsavanje ispod kosa. Kod novog to nece ici kako je zamisljeno. Jbg cak ni Vins Karter sa 30+ ne moze da radi ni upola od onoga sto je mogao. Kobe i Lakersi ce i dalje igrati dobro no RNG i teska ofanziva nije materijal za titulu gledajuci da su ove sezone usli kao glavni favoriti pored Majamija. Trenutno Klipersi igraju bolju igru od Lejkersa. Ne pratim kosarku od jucer i nisam jos jedan tipicni bandwagoner koji sve gleda subjektivno.i da igra zasad najefikasniju kosarku u svom zivotu
Što se titule tiče, teško. Mislim da nijedan tim nije osvojio titulu u sezoni u kojoj su promjenili trenera.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Preteska pobjeda ali uz ovakav procenat slobodnih, cudo je sto su uopste i pobjedili 
ser del barça es el millor que hi ha !
- majestic24
- Kontakt:
Da smo gadjali slobodna bacanja 70%,otisli bi netsi kuci s porazom od 15 ak koseva. Ovako najvise mogu zahvaliti Howardu i njegovomneznanju sto se tice slobodnih bacanja.
Takodjer,treba jos jednom istaci los ucinak klupe.
Takodjer,treba jos jednom istaci los ucinak klupe.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: ronaldo99, UmjetnikZijad i 8 gostiju.