NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

sodagrad
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la sodagrad » 17 nov 2012, 21:28

cesc4 je napisao/la:Mozel se znat odakle vam te inf. da Šaba napusta klub , i ako je istina najbolja zamjena bi bio Lugavić inace jedan od boljih golmana lige :D
Ma Lugu tigra ne damo ni za sav banovićki ugalj jer momak je rodom iz Banovića kakvog su nam golmana dali, hvala im puno na tome, on ostaje jedinica Radničkog i u narednoj polusezoni sigurno, Radnički nije imao boljeg golmana poslije Šabanovića, Lugo je njegov nasljednik......:)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 17 nov 2012, 21:32

Zoom088 je napisao/la:Nema na čemu. Samo ne znam ko će snimati narednu utakmicu u Gračanici :D. Meni vjerovatno neće dozvoliti 8-)
Zasto to?

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 17 nov 2012, 21:36

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Nema na čemu. Samo ne znam ko će snimati narednu utakmicu u Gračanici :D. Meni vjerovatno neće dozvoliti 8-)
Zasto to?
Pa igrate protiv nas 16 kolo.......;)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 17 nov 2012, 21:42

Pa nema to veze...

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 17 nov 2012, 21:44

<3 LiMes <3 je napisao/la:Došla cica na kolica, idete ka dnu, gdje i pripadate. Da niste kupili pola utakmica bili bi dno dna.
cica na kolica :lol: :lol: jos da mozemo od slavije ne primit 2 put :D
da nismo kupili pola utakmica bili bi ko sloboda dno dna :D
i dode nam cica na kolica :mrgreen:
Zadnja izmjena: esprit, dana/u 17 nov 2012, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 17 nov 2012, 21:47

cesc4 je napisao/la:Po meni treci gol cisti ofsajd , ovaj igrac krenuo na loptu tj aktiviro se i onda kad je ugledo ovog sto je dao gol tek onda je stao ....
Sa zanimanjem sam pogledao ovaj video i mogu reci da je sudac u svim situacijama koje su na snimku potpuno ispravno postupio.Crveni je cist kao suza i ne treba to ni komentarisat,iako sam crko od smjeha kada neko komentarise tamo iz pozadine KAKAV CRVENI NISTA OVO NIJE BILO.
Sto se ofsajda kod treceg gola tice nema govora o njemu.Kada bi se predstavljalo sta znaci pasivni ofsajd onda bi ovaj snimak bio idealan.Pranjkovic upucuje dugu loptu,a igrac Viteza koji krece za loptom staje i pusta kolegu da udje u gol sansu.Niti je imao kontakt s loptom niti je uticao na kretanje niti lopte niti ijednog protivnickog igraca.Zato o ofsajdu govora biti ne moze.
I svaka cast za drugi gol Vitezana ,pravo majstorstvo...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 17 nov 2012, 21:48

Šta ćemo mi ljudi ako naredne sezone u Prvoj ligi budemo imali: Bratstvo, Sloboda, Budućnost( nadam se da će se izvući iz nezgodne situacije), Radnički, Gradina i Zvijezda, dakle pola lige TK, a bilo bi onda prava sramota da u Premier ligi ne bude ni jedan klub, ipak Gošk sutra ako pobijedi Rudar pomjera Zvijezdu do Gradine i zone ispadanja......;)

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 17 nov 2012, 21:49

Ma sve cisto egal jedino malo prestrog crveni na pocetku ostalo sve cisto

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 nov 2012, 21:50

sodagrad je napisao/la:Šta ćemo mi ljudi ako naredne sezone u Prvoj ligi budemo imali: Bratstvo, Sloboda, Budućnost( nadam se da će se izvući iz nezgodne situacije), Radnički, Gradina i Zvijezda, dakle pola lige TK, a bilo bi onda prava sramota da u Premier ligi ne bude ni jedan klub, ipak Gošk sutra ako pobijedi Rudar pomjera Zvijezdu do Gradine i zone ispadanja......;)
Bit' će nam dosta jeftinija sezona svima, to je činjenica - a onda jedno po jedno da se vratimo/uđemo u PL, pa da nam isto bude jeftinije i u PL. :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 nov 2012, 21:53

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Pa nema to veze...
Meni nije problem, osim ako se iz uprave Bratstva ne budu bunili. Ja cu svakako doci na tekmu, a mislim da su svi dosadasnji video prilozi objektivni i nepristrasni (i oni koje radim za Radnicki i ovi iz Gracanice) i sto je najbitnije - pravovremeni.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 17 nov 2012, 21:55

Casp3r je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Šta ćemo mi ljudi ako naredne sezone u Prvoj ligi budemo imali: Bratstvo, Sloboda, Budućnost( nadam se da će se izvući iz nezgodne situacije), Radnički, Gradina i Zvijezda, dakle pola lige TK, a bilo bi onda prava sramota da u Premier ligi ne bude ni jedan klub, ipak Gošk sutra ako pobijedi Rudar pomjera Zvijezdu do Gradine i zone ispadanja......;)
Bit' će nam dosta jeftinija sezona svima, to je činjenica - a onda jedno po jedno da se vratimo/uđemo u PL, pa da nam isto bude jeftinije i u PL. :)
I ja bi volio da je tako, moglo se to i ove sezone isto uraditi, ali više mi volimo komšije pobijediti nek uđe bilo ko drugi u Premier ligu samo nemoj naše odavde, tako bi isto bilo i sa 6 timova što je sasvim realan scenario.....;) a odabrati jedan tim i dati mu bodove kući i u gostima i ulazi bez problema u viši rang...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 nov 2012, 22:02

sodagrad je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:
I ja bi volio da je tako, moglo se to i ove sezone isto uraditi, ali više mi volimo komšije pobijediti nek uđe bilo ko drugi u Premier ligu samo nemoj naše odavde, tako bi isto bilo i sa 6 timova što je sasvim realan scenario.....;) a odabrati jedan tim i dati mu bodove kući i u gostima i ulazi bez problema u viši rang...
Nebitno kako Zvijezda zavrsi na jesen,u proljeće se pojačavamo i sigurno završavamo na 7,8.mjestu.Zvijezda je u odnosu na sve u TK.gigant u svakom smislu.pozzzzzz

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 17 nov 2012, 22:20

Tesko da ste vi gigant za Slobodu,ne mora to nista znaciti ako je Sloboda trenutno u nizem rangu da ste vi nesto i neko.Svi klubovi kad se saberu s TK-a tesko da su gigant za Slobodu ;)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 17 nov 2012, 23:26

zuka_TM je napisao/la:Tesko da ste vi gigant za Slobodu,ne mora to nista znaciti ako je Sloboda trenutno u nizem rangu da ste vi nesto i neko.Svi klubovi kad se saberu s TK-a tesko da su gigant za Slobodu ;)
Pa sto se tice starih vremena, Zvijezda ni do koljena nije Slobodi, ako to gledate..A u ovom trenutku Zvijezda je gigant jer je u PL a mi svi u 1LFBiH, a sto se Slobode tice mora i moze puno vise..
I da...Ne mislim ja kao ovaj sodagrad da bi jedni drugim pravili probleme sto se tice lige, ipak kao navijac ti tako mislis, ali u upravi kluba sve su ok ljudi, i za sve se da dogovorit sa njima!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 18 nov 2012, 16:59

naša moćna odbrana ipak je neuigrana u ofsajd zamkama i neupotrebljiva na 40 metara od gola
Undici stelle - ACM 1899

arminBRATSTVO
Kontakt:

Post Postao/la arminBRATSTVO » 19 nov 2012, 09:56

baltazar1 je napisao/la:naša moćna odbrana ipak je neuigrana u ofsajd zamkama i neupotrebljiva na 40 metara od gola
Nisam izdrzo a da se ne registrujem na ovakve gluposti....

Valja nasa odbrana stari moj ali uzmi snimak utakmice koji ima na internetu pa vidi odakle sve krece i kako se primaju golovi,pored onakve nase vezne linije i onoliko gresaka u subotu da su nam u odbrani vidic,ferdinan,tery itd primili bi opet 3 komada jer kad vidis snimak kod 2 ili 3 gola u nas u odbrani samo kadija i šuša nema nikog vise,nema se tu sta pricat...onda nesto ne funkcionise meni je ne shavtljivo da u subotu najbolja dva igraca budu Kadija i Šuša inace nasa djeca jer i ako ne ide oni srcanom borbenoscu pokazuju da igraju za brattsvo i kako bi trebali ostali igrati,jer treba uvjek igrati srcem 90% igraca u bratstvo a imaju i vise nego solidna primanja a u zadnji mjesec ako nesto fali plata npr nije fer prema dasi gospodo da tako bude..ugledajte se ne Kadiju i Šušu kako se igra za se bori i igra za svoj dres ne bitno koji je rezultat..

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 19 nov 2012, 09:58

arminBRATSTVO je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:naša moćna odbrana ipak je neuigrana u ofsajd zamkama i neupotrebljiva na 40 metara od gola
Nisam izdrzo a da se ne registrujem na ovakve gluposti....

Valja nasa odbrana stari moj ali uzmi snimak utakmice koji ima na internetu pa vidi odakle sve krece i kako se primaju golovi,pored onakve nase vezne linije i onoliko gresaka u subotu da su nam u odbrani vidic,ferdinan,tery itd primili bi opet 3 komada jer kad vidis snimak kod 2 ili 3 gola u nas u odbrani samo kadija i šuša nema nikog vise,nema se tu sta pricat...onda nesto ne funkcionise meni je ne shavtljivo da u subotu najbolja dva igraca budu Kadija i Šuša inace nasa djeca jer i ako ne ide oni srcanom borbenoscu pokazuju da igraju za brattsvo i kako bi trebali ostali igrati,jer treba uvjek igrati srcem 90% igraca u bratstvo a imaju i vise nego solidna primanja a u zadnji mjesec ako nesto fali plata npr nije fer prema dasi gospodo da tako bude..ugledajte se ne Kadiju i Šušu kako se igra za se bori i igra za svoj dres ne bitno koji je rezultat..
Slazem se.

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 19 nov 2012, 13:13

to sto ti pišeš i ptice na grani znaju da je pusta želja svokog nogometasa.Ako si tako dobro upućen koliko oni dobijaju iznesi pa neka svi znaju,velika je razlika između 1ookm i 1000 a kamoli 1000-2000km kao sto ti laprdaš.
Sad mi reci gdje bi trebali da igrači budu kada nemaju trening, da neće sjediti na stadionu ili bi trebali otići i poputi kaficu.Pa valjda su oni igrači bratsva i treba da promovišu naš klub i u gradu(vjeruj da je i to promocija kluba).
A ti si sigurno jedan od BIVŠIH igrača Bratsva koji nije uspio doći ni do prvog tima pa su ti sada svi krivi.
Ja bih te napomenuo da je cilj na početku sezone bio da se nađemo među prvih 5 mjesta(sigurno nisi znao) a oni ostvarili 2.mjesto.
A ako prozivas upravu napolje ne znam zasto jer si rekao da oni igračima daju po 2000km(SVAKA IM ČAST).
POSVAKE SU TI KONTARDIKTORNE PRIJATELJU MOJ

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 20 nov 2012, 20:00

Izgleda da su ovi forumasi iz Gracanice pokupili banove kod admina, nigdje ih.. :/

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 21 nov 2012, 10:10

A nema se šta pisati kad primimo u 13 kola 5 golova, a zadnja dva kola 9 komada diskusija je suvišna svaka.
Ja sam davno pisao da bi ovo mogla biti predizborna našeg dragog lopova načelnika, svi koji ga znaju i prije rata i sada znaju o kakvom se liku radi.
Nebi me čudilo da igrači prime platu 4000 a njemu daju po 2500 samo cim sam o tome ranije pisao svi su odma napadali kao nebi ovo ni bilo da nije njega i sl.
Bolje da je rukometašima dao pare barem bi bili u vrhu drzavne lige, a ovako samo koristi naš nepismeni narod preko Bratstva za svoje interese.
Ja vjerujem u borbu za PL kad počnemo graditi normalan stadion poput Gradačca, dotad nemojmo se zavaravati i praviti bezvezne euforije.
Iskreno po meni je puno bolje za grad kao što je Gračanica opredjeliti se recimo za rukomet i tu biti jak možda čak i u Evropi da igramo, ali jbg naš narod vjeruje samo u fudbal pogotovo oni što blizu kuće nikad nisu koš imali, pa stave se 4 kamena i udri po lopti :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.