Ruska premier liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Ko ce da osvoji rusku premier ligu za sezonu 2011.

Zenit St.Petersburg
76
45%
CSKA Moskva
42
25%
Spartak Moskva
10
6%
Lokomotiva Moskva
17
10%
Rubin Kazan
11
6%
Neko drugi
14
8%

Ukupno glasova: 170

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Ruska premier liga

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 nov 2012, 11:45

lokomotiv je napisao/la:a zašto porediš sa bayernom ili sa čelzijom ;) hajde uporedi sa nekim drugim evo npr .sa valensijom buduči da više nije ono što je bila pa recimo kad falcao ode iz atletico madrida propast če ko grčka :lol: u njemačkoj osim bayerna ne znam koji bi tim još mogao nešto uraditi pogledajte samo tabelu njemačke lige :D leverkuzen taj menhengladbah pa šalke prosječni klubovi a meni je engleski championshiop ili ti 2 liga interesantnija od recimo francuske ili italijanske lige :lol:
Pa s kim cu porediti.Kome su to se od jacih klubova Rusi ono bas maksimalno suprostavili?..Pa eto poredimo i sa Valencijom,ona ima tim kakav nije imala zadnjih deset godina sigurno i nije sto sam fan VCF,ali jaca je recimo i od CSKA,Zenita itd.Pogledaj malo samo tko tu igra i bit ce ti jasno.Za Atletico se ne bi slozio,cak iako ode Falcao oni mogu biti samo jaci.Zamjena za njega ce biti neko kao on npr Cavani,a jos ce im ostati novca za druga pojacanja,uz to imaju silu nadolazecih zvijezda iz svoje akademije.U Njemackoj Bayern ove sezone dominira,ali kazem trebas gledati euro takmicenja gdje su Schalke i BVB izuzetno dobri.Ponovo cini mi se mijesas konkurentnost lige sa kvalitetom.I ja kazem da je ruska zanimljivija kada je u pitanju borba za prvaka od Primere ili nekih dr.liga,ali pitanje je da li ja kvalitetnija.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 21 nov 2012, 12:09

eh hajde evo ti sastav sa posljednjeg meča:diego alves,barragan,rami,victor ruiz, albelda ,guardado,costa,soldado,viera i jonas :) evo sad CSKAnpr. mada ga organski ne podnosim akinfeev berezutski ignashevich bababkin mario fernandes honda wembloom elm dzagoev moussa mammaev tošić zamjena ova dvojica zadnja ;) pa uporedi evo anzhi gabulov samba joao carlos logashov zhirkov boussoufa jucielli eto i traore ;) ZENIT malafeev bruno alves,anyukov,criscitto ,hubočan,bystrov ,danny ,shirokov ,dennisov ,kerzakov,witseel ;) a da ne govorim za LEVANTE :lol: ne znam nijednog igrača sevilla prosječna :mrgreen: pa SPARTAK sastav pogledaj,RUBIN ;)

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 21 nov 2012, 12:35

kakva ti je to logika poređenja? maradona igrao u napoliju, znači napoli najbolja ekipa svih vremena.

ne možeš poredit timove (a kamo li kvalitet lige) upoređujući igrača po igrača, to smo radili kad smo bili djeca, dok smo kontali da su najbolje ekipe one koje imaju ronalda, rivalda i romarija.

igrači pojedinačno nemaju direktnu vezu sa kvalitetom lige. jedan od boljih primjera ti je šahtar, koji nema neke super fantastične igrače, ali pravi dobre rezultate. isto tako, recimo, cluj.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 nov 2012, 14:05

lokomotiv je napisao/la:eh hajde evo ti sastav sa posljednjeg meča:diego alves,barragan,rami,victor ruiz, albelda ,guardado,costa,soldado,viera i jonas :) evo sad CSKAnpr. mada ga organski ne podnosim akinfeev berezutski ignashevich bababkin mario fernandes honda wembloom elm dzagoev moussa mammaev tošić zamjena ova dvojica zadnja ;) pa uporedi evo anzhi gabulov samba joao carlos logashov zhirkov boussoufa jucielli eto i traore ;) ZENIT malafeev bruno alves,anyukov,criscitto ,hubočan,bystrov ,danny ,shirokov ,dennisov ,kerzakov,witseel ;) a da ne govorim za LEVANTE :lol: ne znam nijednog igrača sevilla prosječna :mrgreen: pa SPARTAK sastav pogledaj,RUBIN ;)
To nema veze sa vezom.Pogledaj da u tom sastavu Valencije imas dva reprezentativca Brazila,tri reprezentativca Argentine,jednog španjolskog,dva portugalska,po jednog meskičkog,aližirskog,paragvajskog.Nitko ne kaze da su ruske ekipe slabe sa timovima,ali pretjerujes bgm s tim da su jace od Španjolaca.Da su jaci prolazile bi redovno do 1/8 finala,a ne u grupi zavrsalavi takmicenje.Evo ove godine Spartak i Zenit 99% se oprostaju od Lige prvaka,a upinto je da li ce i EL izboriti.To sto ne znas niti jednog igraca Levantea i Seville to je tvoje ne znanje,a ne njihova nevkvaliteta.Siguran sam da si cuo za Navasa,Spahica,Madura,Medela,Rakitica,Negreda itdi,ili.Levante necu pretjerano komentarisati,oni dovode starije igrace,ali imaju i neke izuzetno mlade i talentovane poput Iborre i Michela.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 21 nov 2012, 15:07

ee dobar si primjer dao nema šta čuj shakhtar pa znaš li ti njihove igrače haloo sve stranci klub ulaže mnogo :lol: a to da ne znam igrače valensije nije tačno znam več nisu napravili nikakav rezultat ima pihhhh godina ;) a ne znam levantove sociedadove getafeove itdddddd igrače jer me ne zanima to uopšte jer zzznam da su loši klubovi a sad su ko fol na vrhu vrhova primere :lol: a i onii koji recimo 10 % samo prate rusku ligu sigurno znaju igrače npr.anzhija spartaka zenita cska rubina lokomotive dinama :D

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 21 nov 2012, 15:09

fol je u ovome :TEŠKO JE PRIZNATI DA JE RUSKA LIKA BOLJA :D :lol: i po kvaliteti i po zanimljivosti

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 nov 2012, 15:16

lokomotiv je napisao/la:ee dobar si primjer dao nema šta čuj shakhtar pa znaš li ti njihove igrače haloo sve stranci klub ulaže mnogo :lol: a to da ne znam igrače valensije nije tačno znam več nisu napravili nikakav rezultat ima pihhhh godina ;) a ne znam levantove sociedadove getafeove itdddddd igrače jer me ne zanima to uopšte jer zzznam da su loši klubovi a sad su ko fol na vrhu vrhova primere :lol: a i onii koji recimo 10 % samo prate rusku ligu sigurno znaju igrače npr.anzhija spartaka zenita cska rubina lokomotive dinama :D
Slabi igraci Getafea i Sociedada,pa i Levantea?.Savjetujem ti lijepo kao druga pogledaj prvo evo Sociedad i vidi tko igra kod njih pa cemo onda pisati.
lokomotiv je napisao/la:fol je u ovome :TEŠKO JE PRIZNATI DA JE RUSKA LIKA BOLJA :D :lol: i po kvaliteti i po zanimljivosti
Zanimljiva jeste,ali bolja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

www.valencia-balkan.net

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 21 nov 2012, 15:41

pa eto kad ti je taj sosijedad levante i drugi tunguzijanci dobri što ne naprave nešto konkretno i što ne poboljšaju kvalitet i interesantnost lige :lol: mene ne dotiče nijedan španski klub osim atletika ali ne madrida več ponos baskije bilbao zbog svoje prošlosti i što nedaju svoje ;) mnogo ih volim :mrgreen: a za ostale mi se fuccka :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 nov 2012, 15:47

lokomotiv je napisao/la:fol je u ovome :TEŠKO JE PRIZNATI DA JE RUSKA LIKA BOLJA :D :lol: i po kvaliteti i po zanimljivosti
Od koje lige? Je l' moguće da si mislio na Primeru? :roll: Ako je tako, onda si ti jarane pogriješio podforum. Vicevi su na "diskusijama". :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 nov 2012, 15:49

lokomotiv je napisao/la:pa eto kad ti je taj sosijedad levante i drugi tunguzijanci dobri što ne naprave nešto konkretno i što ne poboljšaju kvalitet i interesantnost lige :lol: mene ne dotiče nijedan španski klub osim atletika ali ne madrida več ponos baskije bilbao zbog svoje prošlosti i što nedaju svoje ;) mnogo ih volim :mrgreen: a za ostale mi se fuccka :lol:
Pa tko to moze nesto protiv Barcelone i Reala napraviti? Tesko da sta mogu uraditi ovi europski velikani,a kamo li Sociedad ili Levante.
Mislim prica je totalno glupa,jer je tema ruska Premier liga,koja je među TOP 5 sigurno,no ne treba pretjerivati s tvrdnjom da je druga ili prva po kvaliteti u Europi.
I da,da li je to upitna kvaliteta Primere samo zbog toga sto se za vrh (titulu ) ne bori 6-7 klubova? :roll:

www.valencia-balkan.net

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 21 nov 2012, 16:25

pa meni da bitno je zato što se sve svodi na real i barcu a ja ne volim stalno iste priče ;) znači ostali timovi nemaju ni kvalitet a i snagu tako da ne može biti ispred a ja cijenim svačije mišljenje ;) ali kad bih izabrao od ove 2 lige to bi bila RUSSIAN PREMIER LEAGUE ;) ali eto ako ništa 3 je :mrgreen:

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 21 nov 2012, 16:30

evo trenutne tabele 2 ruske lige nakon22 kola za one koji prate:1.TOM TOMSK49 b 2.URAL EKATERINBURG 45:3NEFTEKHIMMIK NIZHNEKAMMSK 35;4.SKA ENERGIY KHABAROVSK 35;5.BALTIKA KALLININGRAD 32 ;6.SPARTAK NALCHIK 31 ITDDDDD.............. zadnji je FK KHIMKI 17 bodova

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 nov 2012, 17:35

lokomotiv je napisao/la:pa meni da bitno je zato što se sve svodi na real i barcu a ja ne volim stalno iste priče ;) znači ostali timovi nemaju ni kvalitet a i snagu tako da ne može biti ispred a ja cijenim svačije mišljenje ;) ali kad bih izabrao od ove 2 lige to bi bila RUSSIAN PREMIER LEAGUE ;) ali eto ako ništa 3 je :mrgreen:
Imaju itekako kvalitet,ali ne dovoljno velik kao sto ga imaju Real i Barcelona.Drug kazem ti konkurentnost i kvaliteta lige namaju jedno s drugim nikakve veze ;)
lokomotiv je napisao/la:evo trenutne tabele 2 ruske lige nakon22 kola za one koji prate:1.TOM TOMSK49 b 2.URAL EKATERINBURG 45:3NEFTEKHIMMIK NIZHNEKAMMSK 35;4.SKA ENERGIY KHABAROVSK 35;5.BALTIKA KALLININGRAD 32 ;6.SPARTAK NALCHIK 31 ITDDDDD.............. zadnji je FK KHIMKI 17 bodova
Volio bi Nalchik da opet udje u 1.ligu,jer su mi simpa kao ekipa,ali tesko.

www.valencia-balkan.net

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 21 nov 2012, 18:44

eto u petersburgu možete pratiti demonstraciju španske slabosti

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 21 nov 2012, 19:52

prati se naravno :D 8-4 šut prema golu za zenit 12-2 korneri za zenit dobra utakmica ;)

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 21 nov 2012, 19:57

za Nalchik nevjerujem da može doći do 3 pozicije koja bi mu donijela play off za prvu ligu sa 14-tom ekipom 1 ruske lige a tom tomsk i ural 99%novi učesnici 1 ruske lige i po kvalitetu ekipe trebali bi i zaslužuju :) .Inače do kraja 2 ruske lige ima još da se odigra 12 kola.Sad je trenutno pauza do marta :D

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 21 nov 2012, 20:00

lokomotiv je napisao/la:prati se naravno :D 8-4 šut prema golu za zenit 12-2 korneri za zenit dobra utakmica ;)
i zadnje mjesto na tabeli uz utakmicu više :)

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 22 nov 2012, 11:12

20 kolo ruske lige preneseno je i igrat će se u martu naravno zna se koji je razlog :lol: a 18 kolo se igra ovog vikenda a 19 idučeg vikenda i onda 2 i po mjeseca bz ruske lige :? :(

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 24 nov 2012, 15:19

Terek grozny -Alaniya 1:0;Rostov-Mordovia2:0 :P i 87 minut Lokomotiv-FK Krasnodar 3:2 :o izdrži lokoooooooooo :D

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 24 nov 2012, 15:38

lokomotiv ipak izdrzao 8-) 8-)

sam oanprijed sve do titulee :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []