Kad navijaci ispostuju ono sto je normalno i logicno, onda ce mozda i klub. Ovdje mislim na to, kad neko kupi ulaznicu i dodje da gleda utakmicu, od njega ocekujem da je dosao da navija za Zelju, a ne da pali zastave drugih drzava, da pali baklje, da pjeva nacionalisticke pjesme..... Znaci, ako iko treba da se izvine postenim ljudima koji nisu bili na te dvije utakmice a platili su sezonsku kartu, onda su to navijaci a ne klub.fczeljo je napisao/la:Skontaj da smo mi sa godišnjim već fulali dvije tekme radi suspenzije, što je na kraju krajeva jednim djelom i odgovornost kluba. Je li se neko sjetio da se izvine ili nadoknadi ljudima koji su dali pare unaprijed za godišnju kartu? Ne treba ni to, nisam ni očekivao nit mi treba, al mogli su bar sad ispoštovati što su svakako rekli na početku sezone. Ako hoćemo naprijed ovo se mora iskorijeniti, ovako ne ide dalje.
Navijaci su klubu izbili iz kase 200 000 maraka, zbog baklji i ostalih stvari pa je klub novcano kaznjavam vise puta. To navijaci nisu rekli na pocetku sezone, pa je mozda i logicno da klub uradi nesto sto nije rekao.
Nemoj ni ici ako ti je zao para i gotova prica.