nedjelja 13hRosas7 je napisao/la:odsutraopetultra je napisao/la:zna li se koji je dan derbi
nedjelja bi trebala bit
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ali prije derbija imate duel u srijedu sa nama 

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Iako sam bio na utakmici, ne mogu nesto reci o igri jer nisam previse ni gledao..
U ono malo sto sam odgledao,vidio sam da je bila ista prica kao u zadnjim utakmicama..
Bez zelje, hrabrosti, ideje iako nista drugo nisam ni ocekivao.
U ono malo sto sam odgledao,vidio sam da je bila ista prica kao u zadnjim utakmicama..
Bez zelje, hrabrosti, ideje iako nista drugo nisam ni ocekivao.
Cestitke na fer i korektnoj igri i puno srece u nastavku. 

Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 19 nov 2012, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
bit ce gustoNKZ07 je napisao/la:ali prije derbija imate duel u srijedu sa nama

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ultrasi Odali Počast Vukovaru Gradu Heroju
I u Mostaru je obilježena 21. obljetnica stradanja Vukovara i njegovih građana u Domovinskom ratu. Mostarci su odali počast Vukovaru paleći svijeće duž ulice.
Ultrasi su zapalili svijeće za Vukovar i kod grafita u Bijelom Polju

I u Mostaru je obilježena 21. obljetnica stradanja Vukovara i njegovih građana u Domovinskom ratu. Mostarci su odali počast Vukovaru paleći svijeće duž ulice.

starmo94 je napisao/la:Ultrasi Odali Počast Vukovaru Gradu Heroju
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Evo nešto razmišljam kakav ćemo sastav imati u srijedu i shvatim da je sve jedno jer očito nemamo puno izbora.Sad sam se već počeo baviti zakonom velikih brojeva jer je valjda red da zabijemo gol pa makar i slučajno
ili još bolje trebalo bi potražiti kad je Zvijezda zadnji put zabila autogol
možda nam je to veća šansa nego da ga sami dadnemo.
.I ako ga ne daj bože ne zabijemo Zvijezdi po zakonu velikih brojeva rastu nam šanse da ga zabijemo komšijama u derbiju
Pa nije moguće da smo preko noći zaboravili igrati lopte?Ajde Periću prodrmaj ih malo ,mrdnite se više i igrajteeeee!
Ja prolupo ,a vi!!

Pa nije moguće da smo preko noći zaboravili igrati lopte?Ajde Periću prodrmaj ih malo ,mrdnite se više i igrajteeeee!
Ja prolupo ,a vi!!

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
A prolupo sam radi njih jos od prije tri godine kada smo se borili za opstanak goli !acovic1 je napisao/la:Evo nešto razmišljam kakav ćemo sastav imati u srijedu i shvatim da je sve jedno jer očito nemamo puno izbora.Sad sam se već počeo baviti zakonom velikih brojeva jer je valjda red da zabijemo gol pa makar i slučajnoili još bolje trebalo bi potražiti kad je Zvijezda zadnji put zabila autogol
![]()
![]()
.I ako ga ne daj bože ne zabijemo Zvijezdi po zakonu velikih brojeva rastu nam šanse da ga zabijemo komšijama u derbiju
![]()
![]()
![]()
Ja prolupo ,a vi!!![]()

Jeb... kakvi su nam igraci sada ,placem za onom ekipom sa Margetom i Lizdom,Lizde je vise puta probio bok nego sto ce pick... Lazar u zivotu a Margeta je pijan na terenu za ovoga Kristu I Milicevica profesor bio !

Svi mi koji patimo za Leonom Buhicem!!!
Pu jeb... ti Bubala invalida i Bekica padavicara,Leon je bio zvijer!
acovic1 je napisao/la:Evo nešto razmišljam kakav ćemo sastav imati u srijedu i shvatim da je sve jedno jer očito nemamo puno izbora.Sad sam se već počeo baviti zakonom velikih brojeva jer je valjda red da zabijemo gol pa makar i slučajnoili još bolje trebalo bi potražiti kad je Zvijezda zadnji put zabila autogol
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja prolupo ,a vi!!![]()
vidit ces akd opet od prve krene bubalo

bit ce jedno veliko mucenje i jedna pogreska ce odlucit,uglavnom manje golova

Sto je najgore mi se zaj.. s tim, a on ce stvarno pocetRosas7 je napisao/la:vidit ces akd opet od prve krene bubalo![]()
![]()

Protiv Podveleza :
PU Mostar je upozorila i domaće navijače da moraju doći sat vremena prije utakmice, te da će biti povećan broj policajaca. Na utakmici će se nalaziti i psi tragači za eksploziv, te će se osiguranje podići na najvišu razinu.
-
- Kontakt:
Zadnji par kola kao i kup utakmice su na žalost dogovorene
Vidjecete kako se zalažu igraci protiv veleža i zvijezde za razliku od proteklih utakmica.... 

Znaci bila dogovorena ona u gradačcu a sutra nije .... hahahha.ZrinjskiMostar je napisao/la:Zadnji par kola kao i kup utakmice su na žalost dogovoreneVidjecete kako se zalažu igraci protiv veleža i zvijezde za razliku od proteklih utakmica....
-
- Kontakt:
terabajt je napisao/la:Znaci bila dogovorena ona u gradačcu a sutra nije .... hahahha.ZrinjskiMostar je napisao/la:Zadnji par kola kao i kup utakmice su na žalost dogovoreneVidjecete kako se zalažu igraci protiv veleža i zvijezde za razliku od proteklih utakmica....
Rudar, Sarajevo!
Posto nasi vrsni napadaci nisu u stanju dati gola a taktika trenera sa jedinim takvim vrsnim napadacem prema naprijed je samoubojstvo sto se vidi po trenutnoj gol razlici prije je realno 0:0 !NKZ07 je napisao/la:1-1 REALNO xD

- slogauskoplje
- Kontakt:
kao da je to novostZrinjskiMostar je napisao/la:terabajt je napisao/la:Znaci bila dogovorena ona u gradačcu a sutra nije .... hahahha.ZrinjskiMostar je napisao/la:Zadnji par kola kao i kup utakmice su na žalost dogovoreneVidjecete kako se zalažu igraci protiv veleža i zvijezde za razliku od proteklih utakmica....
Rudar, Sarajevo!

Sloga Uskoplje
Što niste izveli juniore, k'o protiv Pitara?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Anicicu smanji dozivljaj covece...Kad god ja odigram under na Zrinju vi se raspucate
Ako i ovaj danasnji under 3.5 prebacite ima da prekrizim na listi Zrinjski svaki put kad budete igrali

Ako i ovaj danasnji under 3.5 prebacite ima da prekrizim na listi Zrinjski svaki put kad budete igrali

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.