FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

arminarsenal
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la arminarsenal » 21 nov 2012, 17:47

amypitar je napisao/la:
Zasto ga je pljunuo .? Bio sam na utakmici, igraci Radnika su sa namjerom isli da povrede igrace Sarajeva,a zbog cega i sa kojom namjerom to ti kao igrac Radnika najbolje znas. :?: :x :?:
Nadam se da se salis,ako imalo vidis na oci,mogao si vidjet da onaj faul zbog kojeg je nastala tuca se ne moze nazvat faulom nego faulicem,druga prica je sto je Said kao i vecina igraca Sarajeva dosla nadrkana ili su mislili da ce se igrat s nama,pa su bili iznenadjeni,a s nase strane je bilo sve korektno to ti ja garantujem,a to pokazuje i cinjenica da ni jedan zuti karton nismo dobili 80 min.,sve sto smo uradili danas lose protiv Sarajeva je 5 cistih zicera koji su promaseni zbog loseg terena,a Sarajevo je imalo jedan pokusaj Hadzica glavom ! ja ti kao Hordas iskreno kazem,i ne mislim dolazit na tekme dok se ovaj cirkus od ekipe ne ocisti !

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 21 nov 2012, 17:49

Sarajlijc@ je napisao/la:Jel ti godra papane? Ne spominjes da ti je saigrac prvi psovao majku Saidu? Otkad vas Irfan ne gura gori vam pod nogama izgleda :mrgreen:
haha prvi psovao,decko kad ne znas ne javljaj se,zasto bi on njemu psovao kad je on Saida faulirao moglo je samo biti obrnuto,a od kad nas Irfan ne gura mi smo prvi u kakvoj takvoj ligi,bili bi iznad al takva nam finansijska situacija, a o nasoj kvaliteti dovoljno govori rezultat protiv zelje 1:1 prosle sedmice,u kojoj smo iz penala primili gol,i danas 0:0 do 80. uz 5 promasenih zicera ;)
Zadnja izmjena: arminarsenal, dana/u 21 nov 2012, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 nov 2012, 17:49

Ti si ocekivao takmicarsku utakmicu? Pa ovo je nama od ljetos ukupno 34 utakmica bila, usput nije bilo potrebe za njom uopste.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 21 nov 2012, 17:51

Sarajlijc@ je napisao/la:Ti si ocekivao takmicarsku utakmicu? Pa ovo je nama od ljetos ukupno 34 utakmica bila, usput nije bilo potrebe za njom uopste.
I mi smo trazili da se utakmica ne igra,ne sto se bojimo vec sto nam je liga zavrsena a para nema,tako da nismo imali ni motiv,al eto odigrali da ispostujemo dogovor !

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 21 nov 2012, 17:51

arminarsenal@ Ako si igrac Radnika s kojim igracem se Said zakacio?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 nov 2012, 17:52

Ultra05 je napisao/la:arminarsenal@ Ako si igrac Radnika s kojim igracem se Said zakacio?
Cini mi se Faris Fejzic ili tako nesto.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 21 nov 2012, 17:53

Ultra05 je napisao/la:arminarsenal@ Ako si igrac Radnika s kojim igracem se Said zakacio?
Jel to hoces da ga trazis hahaha,hoces adresu ?

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 21 nov 2012, 17:54

Ma jok,nego sam siguran da ti ovo sto lupas ovdje nema veze s istinom,kakav ti i igrac Radnika,nisi ti okom vidio danasnje tekme!!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 21 nov 2012, 17:55

Ultra05 je napisao/la:Ma jok,nego sam siguran da ti ovo sto lupas ovdje nema veze s istinom,kakav ti i igrac Radnika,nisi ti okom vidio danasnje tekme!!
Dobar si momak ;)
zasto bi lagao, i sam sam hordas,al danas sam se razocarao za kog ja idem da navijam !

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 21 nov 2012, 18:00

I moram rec' da mi je danas bilo zao Sesara koji je igrao prvo poluvrijeme s drugom ekipom,covjek zbog debila koji igraju s njim od neke muke poceo Boga da psuje !

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 21 nov 2012, 18:05

amypitar je napisao/la:
arminarsenal je napisao/la:
anelpik je napisao/la:Trebao je neko ovima iz Radnika Hadžići objasniti da je ovo prijateljska utakmica a ne korida na koju su navikli. Valjda imaju komplekse od većih timova pa sve shvataju ozbiljno. Trebao ih je Redžepagić smiriti na početku susreta, ipak je on glavni u Radniku a izgleda i u Sarajevu.
Nemoj pricat kad ne znas sta je bilo,ja sam hordas a igram u radniku,sve je zakuho seljak Said mamu j.ebo seljacku,onakvi papci ne zasluzuju da nose bordo dres,i danas sam vidio kakve sve cirkus igrace FK Sarajevo ima,izdmonirani u svakom pogledu !

Kako ti znas da je Said seljak i papak ,i to zakljucis na osnovu nekih 80 minuta:oops: Mogu ti samo reci da licno znam Saida, i da je to jedan veliki gospodin u svakom smislu te rijeci. :idea: I za ovakvo vrijeđanje i psovanje zasluzujes ban,ali posto je ovaj portal tolerise tebe i slicne tebi, nemas brige mozes da vrijeđas i psuješ koga hoces. :idea:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 nov 2012, 20:12

arminarsenal je napisao/la:
Ultra05 je napisao/la:Ma jok,nego sam siguran da ti ovo sto lupas ovdje nema veze s istinom,kakav ti i igrac Radnika,nisi ti okom vidio danasnje tekme!!
Dobar si momak ;)
zasto bi lagao, i sam sam hordas,al danas sam se razocarao za kog ja idem da navijam !
Za koga ideš ili zbog koga ideš da navijaš? Žao mi nevinih žrtava u Palestini, a tebe mi nije žao.
Želim ti uspješnu fudbalsku karijeru daleko od Koševa i ugodno veče uz Arsenal. Prijatno.
F.K.SARAJEVO

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 nov 2012, 20:14

Ma ne mogu sa Saidom.Njega ce neki levat iz Radnika vuci za dres.Umjesto da mu se sklanjaju oni ga vuku za dres.
Neka ga je pljuno, i to zbog obicnog povlacenja ali neka je.Da mu je jos uletio i povrjedio ga trebo ga je prebit.

SAID HUSEJINOVIC!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 21 nov 2012, 20:23

aj sve to kontam, al covjek koji ne zna pricat, a gospodin.. daj ba hahahahahha

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 nov 2012, 20:40

Treba prestat o ovome pricat, ko ih je.be.

Okrenut se utakmici u bjeljini maksimalno.Samo na nju misliti, ni o transferima ni o igrackom kadru...ni ocemu, samo o toj tekmi.

edit: znal ko kad pocinje zimski prelazni rok :mrgreen: :mrgreen:

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 21 nov 2012, 21:48

SH7 dingospo!!!!
nemate vi pojma koji je on div :lol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 nov 2012, 22:04

Uživajte...!!!!
slika

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 nov 2012, 22:24

Mozda je papak al je vama uskoprugasima nabio kompleks za sva vremena, samo o njemu pricate.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 21 nov 2012, 22:43

Sarajlijc@ je napisao/la:Mozda je papak al je vama uskoprugasima nabio kompleks za sva vremena, samo o njemu pricate.
za nasu ligu said je igracina i po i naravno da ce se o njemu pricati to ne znaci da je kompleks
al reci da je gospodin to je vec previse cak i za vas... doduse svako ima svoje standarde... za vase je mozda gospodin za nas ostale je mrtva papcina ;)

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 21 nov 2012, 23:28

molotovljev je napisao/la: Za koga ideš ili zbog koga ideš da navijaš? Žao mi nevinih žrtava u Palestini, a tebe mi nije žao.
Želim ti uspješnu fudbalsku karijeru daleko od Koševa i ugodno veče uz Arsenal. Prijatno.
Navijam za Sarajevo,al mi krivo danas kad skontah kakvi nam papci i seljaci igraju u svetinji,hvala na zelji za karijeru,a to "sto dalje od koseva",danas sam shvatio da mogu puno bolje s obzirom kakvi parmaci su igrali prvo poluvrijeme u bordo dresu,izuzev Sesara koji se spletom okolnosti nasao u onih cirkus 11 !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []