BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 nov 2012, 09:50

Očekivani sastavi za večerašnji meč u Amsterdamu, prema Bildu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 21 nov 2012, 11:15

anton 1983 je napisao/la:slika

Ja sam sad puknuo od smijeha jer to je idealan igrač za njih, čak igrač koji bi za Liverpool mogao vrijediti između 13 - 15 miljona eura! :lol:

Dajte im njega i pare za Suareza!
Ja ga nikako ne bih dao, osim ako, što bi rekao Mamić, ponuda izuva iz cipela. Kevin je jako zahvalan igrač, u duši 100%-tni Dortmundovac, odličan back-up za više pozicija u momčadi, a siguran sam da će s godinama napredovati i u onim stvarima u kojima trenutno kaska. To što neki omalovažavaju njegov značaj za momčad je ništa drugo nego dokaz njihova neznanja.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 21 nov 2012, 11:22

Dobro bi nam dosao ovaj de Jong,al nikako kao zamjena za Lewu..jer ovaj je veznjak....

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 nov 2012, 11:26

Mislim da bi Eriksen bio savrsen za BvB.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 21 nov 2012, 11:32

M4kaveli je napisao/la:Mislim da bi Eriksen bio savrsen za BvB.
On je čak ljetos bio povezivan sa nama. :)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 nov 2012, 14:28

M4kaveli je napisao/la:Mislim da bi Eriksen bio savrsen za BvB.
Gdje s njim? BVB rijetko igra 4-3-3 (tekma protiv Citya, Real u gostima, te poluvrijeme kontra Mainza prije dvije sezone), vec fluidni 4-2-3-1. Bender je siguran na def. sestici, Gotze, Reus i Kuba (brutalna forma u 2012., mozda i najbolji igrac BVB-a) su sigurni u navali, dok se Gundo vec uhodao u sistem. Eriksen mi djeluje dosta slabije u defanzivi od Turkonje. Dakle jedino ako Klopponja cesce odluci igrati 4-3-3, ovaj transfer bi imao smisla.

Inace, Eriksen je klasa od igraca, a ugovor mu istice 2014. Pored briljantne tehnike, ima i strahobalne trkacke kapacitete. Ja bih ga volio u Dortmundu, ali fakat ne vidim umjesto koga ga ubaciti u trenutnom sistemu igre. :?
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 21 nov 2012, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 nov 2012, 15:31

KSIVLE je napisao/la:
Ja ga nikako ne bih dao, osim ako, što bi rekao Mamić, ponuda izuva iz cipela. Kevin je jako zahvalan igrač, u duši 100%-tni Dortmundovac, odličan back-up za više pozicija u momčadi, a siguran sam da će s godinama napredovati i u onim stvarima u kojima trenutno kaska. To što neki omalovažavaju njegov značaj za momčad je ništa drugo nego dokaz njihova neznanja.
Ponuda za njega od 13-15 miljona eura bi za mene bila izuvanje iz cipela, a ponuda od 8-10 milja i to samo zato kaj je NJEMAC bila bi SEXUALANA!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 nov 2012, 16:59

[youtube][/youtube]

Mamicu mu poganu! :mrgreen:

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 21 nov 2012, 17:12

Kakvo bi samo finale LP bilo protiv vas :)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 21 nov 2012, 18:35

Idemo veceras potvrditi prolaz u naredni krug...
Bice otvorena tekma,to je sigurno,Ajax igra napadacki a i trebaju im bodovi tako da je to dodatna sansa da izborimo dobar rez! ;)Nadam se povoljnom rezultatu,a kad prodjemo grupu,"velikani" drzte se 8-)
Sto se tice te potencijalne prodaje Grossa,ljudi ne znam sta bih vam reko! :? S jedne strane,cesto zna iznervirati svojim antifudbalerskim potezima,napraviti potez ravan ispodprosjecnom kadetu,pogrijesiti...S druge strane,izuzetno zahvalan igrac,trkom nadoknadjuje neke nedostatke,jedan je od fizicki najspremnijih(ako ne i najspremniji)u ekipi,dobro odradjuje defanzivne zadatke i udvajanja,igra srcem i istinski voli klub!
Mozda bi za pare od Grossa doveli veceg znalca koji vise zna sa loptom ali veceg borca sumnjam...
Mada po meni,mislim da od toga nema nista,znamo koliko Doktor voli borce poput Grossa,jedino u slucaju neke nerealne ponude.. ;)

@Hare
Za Eriksena se slazem,mislim da u ovom sistemu nema mjesta,a da je strasan igrac,jeste!Jedino u slucaju da Rojsonja ode u spic(kad bi ostali bez Lewe),a Eriksen zauzme mjesto u udarnoj trojci iza spica!Od toga nema nista,al eto samo navodim gdje bi se cojk i kako mogao uklopiti! :P

p.s.Nego momci sta vi mislite o onom Buraku Yilmazu,ja kolko se sjecam vec smo ga spominjali negdje ljetos pred prelazni rok...Aj sto trese mreze nego sto je jak ko zemlja,puca od snage... :o

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 21 nov 2012, 19:17

anton 1983 je napisao/la: Ponuda za njega od 13-15 miljona eura bi za mene bila izuvanje iz cipela, a ponuda od 8-10 milja i to samo zato kaj je NJEMAC bila bi SEXUALANA!
Malo je to za Kevina. :mrgreen:

Goetze slika Majstorčina slika

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 21 nov 2012, 19:20

smopiBVB je napisao/la: Nego momci sta vi mislite o onom Buraku Yilmazu,ja kolko se sjecam vec smo ga spominjali negdje ljetos pred prelazni rok...Aj sto trese mreze nego sto je jak ko zemlja,puca od snage... :o
Njet. Nije neka kvaliteta, a vjerovatno bi i Galata previše tražio.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 21 nov 2012, 19:53

Weiden - Piszczek, Subotić, Hummels, Schmelle - Gundo, Bender - Goetze, Reus, Kevin - Lewa

klupa: Langerak, Santana, Kuba, Perišić, Schieber, Lowe, Leitner.

Idemo po to prvo mjesto.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 nov 2012, 20:21

Hajmo BVB po novu pobjedu i ovjeru plasmana u 1/8 finala LP.
Mislim da ce Dortmund na kraju rutinski slaviti 2:0 ili 3:1.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 21 nov 2012, 20:35

hajmo linkoviiiiiiii al dobri oni koji su losi nemojte dzaba postavljat . Ima na Bihnetu nako dobar je imal jos sta dobro ?
BvB Echte Liebe !!!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 21 nov 2012, 20:38

Njemački jezik - http://www.****sports.eu/football/991 ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovde imaš i na engleskom - http://www.****sports.eu/sports/football.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 nov 2012, 20:54

Gotzeus na djelu! :mrgreen:

Ovaj Djetic fakat nije normalan. :o :mrgreen:

MECIIIIIIIIIIIIII!!!! :!:

Kako smo ih samo iskontrirali za ovih 45 minuta. :lol: Blok na sredini terena ne dopusta Zidovima da prismrde 16-ercu, a napadu se samo daje lopta carobnjaku koji prolazi pored njih ko pored cunjeva. :shock:

SAVRSEN FUDBAL, ovako dobro nikad nismo odigrali. :!:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 21 nov 2012, 21:46

Lagano, prelagano.... 8-)

Moćno, nadmoćno, premoćno.... 8-)

Reus i Gotze čuda čine. Sad samo još da Shity izjednači i idealno kolo...
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 nov 2012, 21:55

Klopp sizi i na 3-0. :lol: Ovo je bio penal. :evil:

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 21 nov 2012, 21:57

Imal' ikakve šanse da primite gol? :mrgreen:

Nemam ja ništa protiv vas, al' treba mi.
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.