Zar ne vidite da čovek nikad nije treniro ozbiljan klub i da je njemu ZVIJEZDA najveći klub koji je vodio, jer je prije treniro djecu, ako neće da ide dat mu djecu u školi fudbala da vodi. Pa zar smo mi tolko ludi da od Subotice do Gradačca nije nigdje mogo da se "istovari" pa nama došo, Mustafa Peštalić nam ga dobro uvaliozmajevac je napisao/la:Ako je 4 godine tu mozemo onda sa njim dva puta ispast,dva puta uci u PL.NKZ07 je napisao/la:Bosanski zmaj tesko ce on otici.Uvijek kaze IMAM JA UGOVOR 4 GODINEal ovaj put ne znam
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nijedan trener u historiji NKZG nije imao privilegija kao gospodin kuntic,znaci birao je "pojacanja" zatvarao treninge za "javnost" da nebih ko slucajno vidio njegovu taktiku ili nacin rada,a doveo nas je u ocajno stanje ako bude iduce polusezone ovdje od zvijezde ce napravit "slobodu 2". Što je najzalosnije otjerao je raju sa stadiona,nikad tribinne nisu bile manje popunjene,raji se zasitio fudbal,al opet nas ima..Ovo sve je jedan veliki jad i cemer a tolike se pare ulozile i toliko se i dan danas daju na "manekenske plate".Cast pandzi i muji,savicu,moranjkicu,masi.Koji su uvjek ostavljali srce na terenu.
Trebamo dat doznanja da ako momci ne zele da igraju ima ko oce da igra! Postali smo klub sa najljepsim igracima,naljepse frizure momci imaju,naljepse kopacke. A tabela je dokaz koliko smo "jaki"
KUNTICU ODLAZI,NOSI I TE SVOJE MANEKENE
Trebamo dat doznanja da ako momci ne zele da igraju ima ko oce da igra! Postali smo klub sa najljepsim igracima,naljepse frizure momci imaju,naljepse kopacke. A tabela je dokaz koliko smo "jaki"
KUNTICU ODLAZI,NOSI I TE SVOJE MANEKENE
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Nakon ove polusezone mogu samo napisati FFUUUUUJJJJJJJJJJ bagro klosarska !!! Usput bi zamolio takozvane igrace Zvijezde da se sto manje krecu po gradu za vas je uveden policiski sat mamu vam klosarsku!!!VI SE STAHOROVI SPRDATE SA NAMA
!

KUNTE KINTE do sad sam vjerovao u tebe al zamolio bih te napusti Zvijezdu sa svojih 30 igraca ojacaj ekipu !!! Bolje mi je da napustim ovaj forum na odredjen period jer ovo je dotaklo DNO DNA FUUUUUUUJJJJJJJJ!!!
Samo ga čvrsto drži..bekicamir je napisao/la:Realno imali ste jednu 100% sansu na utakmici i jednu sumnjivu situaciju za kazneni udarac kao i Zrinjski,sudac je bio neodlucan u obe situacije,blijeda igra Zvijezde,najgora njihova utakmica pod BB na nasu veliku srecu,nesto ste pokusavali kroz sredinu ali vas nije islo nikako,bokova vam nije bilo nigdje na utakmici,nasi igraci su imali veci motiv i to je presudilo ta znate i sami da nesto posebno nismo kvalitetni!
Imate najljepse gostujuce dresove u drzavi,odlicni su!![]()

OFK Gradina Srebrenik
niste danas prilike stvorili,ne znam stvarno kao da ste zakazali,..cestitke u nastavku prvenstva

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
ma yebani smo mi nikog mi nemozemo pobijeditiRosas7 je napisao/la:niste danas prilike stvorili,ne znam stvarno kao da ste zakazali,..cestitke u nastavku prvenstva![]()
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma i mi smo za k..urac,pa zato govorimastra1922 je napisao/la:ma yebani smo mi nikog mi nemozemo pobijeditiRosas7 je napisao/la:niste danas prilike stvorili,ne znam stvarno kao da ste zakazali,..cestitke u nastavku prvenstva![]()
a trener vam je zmaj,ko da je na modnu pistu doso

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Gdje onaj pravirealinjo18 sto neda nikom da mu dira Kuntica,Mustu i Durguta nek i njega povedu kad budu isli doma.
kunticu ja cu te odrobijat hocu majke mi.pa udavicu te vidim li te u gradu smradu.pa niko nikad nije imo tolike sanse u zvijezdi kao ti dovodio si po 50 igraca na probu otjerivo si navijace sa treninga ispraznio si tribine pa utakmice gleda 100-200 ljudi a rezultata ni za lijeka pa u 7 gostujucih utakmica nismo dali 3 gola.zatvorio si treninge za javnost da bi imo mir da radis a sad vidimo kako si radio.
pustite čovjeka rezultat je u drugom planu bitno je da mi "dobro igramo" haha... samo se nadam da će gos. Fadil popizdit i rastjerati tu banduNixa je napisao/la:kunticu ja cu te odrobijat hocu majke mi.pa udavicu te vidim li te u gradu smradu.pa niko nikad nije imo tolike sanse u zvijezdi kao ti dovodio si po 50 igraca na probu otjerivo si navijace sa treninga ispraznio si tribine pa utakmice gleda 100-200 ljudi a rezultata ni za lijeka pa u 7 gostujucih utakmica nismo dali 3 gola.zatvorio si treninge za javnost da bi imo mir da radis a sad vidimo kako si radio.
Sve i jednog trenera ste hvalili dok mu ide,a pljuvali i m.ajku je.b.avali kad ne ide, sve i jednog. Vrhunac je kad tog istog covjeka pocnete hvalit nakon sto se pojavi naredni kojem ne ide....sve strucnjaci
, na menadzeru sve pobjede
Ne znam kako vise ne zatvore ovaj dio foruma na kojem je ubjedljivo najveca koncentracija idiota. Pomislio bi neko da je IQ citave casije 100,al haman da i ostali znaju da veci dio ovog foruma cine praznoglavci. Stari navijaci i forumasi su se odavno povukli.
Uvrede ispod ove linije ---------------------------------------------------

Ne znam kako vise ne zatvore ovaj dio foruma na kojem je ubjedljivo najveca koncentracija idiota. Pomislio bi neko da je IQ citave casije 100,al haman da i ostali znaju da veci dio ovog foruma cine praznoglavci. Stari navijaci i forumasi su se odavno povukli.
nikad losija zvijezda,ali ipak vjerujem u opstanak u elitnom drustvu
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
U pravu si jarane ja sam ih ubjedjivao prije pocetka prvenstva ispadao neprijatelj Zvijezde i na kraju dodjosmo svi na isto.redwhite je napisao/la:Sve i jednog trenera ste hvalili dok mu ide,a pljuvali i m.ajku je.b.avali kad ne ide, sve i jednog. Vrhunac je kad tog istog covjeka pocnete hvalit nakon sto se pojavi naredni kojem ne ide....sve strucnjaci, na menadzeru sve pobjede
![]()
stvarno sramota neznam šta da kažem ako ne pobjede Travnika bilo bi najbolje da Kuntić i manekeni napuste naš klub. mislim da necemo ispast i da ce čelni ljudi što prije reagovati jer nisu ni oni budale da ulažu pare u stadion, da prave 2 pomocno sa plastičnom podlogom i da igraju drugu ligu.
redwhite je napisao/la:Sve i jednog trenera ste hvalili dok mu ide,a pljuvali i m.ajku je.b.avali kad ne ide, sve i jednog. Vrhunac je kad tog istog covjeka pocnete hvalit nakon sto se pojavi naredni kojem ne ide....sve strucnjaci, na menadzeru sve pobjede
![]()
Kad si tolika faca zasto se nisi potpisao, kad podrzajes ovog neradnika doso valjat lire iz srbije to mi nemamo nekog prosipaca lafine u gradu... A pogledaj svaki moj post je bio protiv njega , igre, novog direktora i ostalih dole neradnika kojima je bitna lova a ne uspjeh nama najdrazeg kluba, zamjevac , seven, fatko ja mi ostajemo a ova **** odose ostavise na u **** oni otplutase u Smrdiju... A ja znam redwhite ko si ti .. meni je drago da si dobar s kunticem al i tebe cemo maketi..
S postovanjem ciro (svi znaju koji)....
Sta vam je ljudi,sta ste osuli po Kuntiću i igračima.Mene su mnogi osuđivali na ovakve izjave nakon tri,četiri kola.Da smo tada nogirali Kuntića,doveli spaćna trenera da skrpi i koliko toliko poslozi kockice danas bi bili sigurno bolje plasirani.Eto,sada nam valja duplo vise love dati za opstanak.Kupovina igrača,dobrog trenera a i sudijama u dzep staviti.
" onclick="window.open(this.href);return false;
golovi sa današnje utakmice
Jadno ili smijesno,mozada oboje u kompletu.Svidjelo se kome ili ne,to je nasa realnost.Rastjerati sve,ubaciti juniore i vratiti Zvijezdine igrače iz okolnih sela i biće manje bolno dočekati niži rang.Sramota za trenera i igrače za sve sto su ne uradili do sada.Stvarno,treba biti faca pa po čaršiji hodati i glumiti face a nisu ni za Prve lige.Da ,u Prvoj ligi bili bi sredina koju su neki zamislili da ćemo biti u PL.Zivi bili pa vidjeli ako bod izvuku protiv Travnika.Ravni su 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.emir_dj je napisao/la:
Ovo je najgora Zvijezdina polusezona u PL i od posjete 3.000 svelo se na 300 ljudi, Kuntiću sa 19 bodova su odlazili Ninković, Čurguz i Jović a ti ako osvojiš 14
smetaju ti navijači koji gledaju trening pa si zabranio ulaz, otjero si Hamzu, Đelmića, Nezića a dovodio Kojiće, Vehaboviće, Milanoviće, Husiće, dok su drugi trenirali ti si ekipu vodio na ekskurziju, ako imaš išta moralno i sportsko moraš podnijet ostavku već sad 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.