Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ima li gdjer da mgu gledat rtl televiziju? Preko neta 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
to da sulejmana gledas ?likma23 je napisao/la:Ima li gdjer da mgu gledat rtl televiziju? Preko neta
Necu ja, hoce roditeljijasmin10 je napisao/la:to da sulejmana gledas ?likma23 je napisao/la:Ima li gdjer da mgu gledat rtl televiziju? Preko neta
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahahah

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
gledajte ti i babo na netu Dzeku, a pustite mamu da gleda na TV-ulikma23 je napisao/la:Necu ja, hoce roditeljijasmin10 je napisao/la:to da sulejmana gledas ?likma23 je napisao/la:Ima li gdjer da mgu gledat rtl televiziju? Preko neta. Otac i ja hocem gledat Dzeku a mama Sulejmana
![]()
![]()
- TheVerminator
- Kontakt:
Šta to radiš po Evropi bolan?Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahahah![]()
![]()
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
'de ste ljudovi.Moram reci da sam vas pozeleo. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Čobane jesi se dobro nasankoDevil je napisao/la:'de ste ljudovi.Moram reci da sam vas pozeleo.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da sam se nasank'o nisam,al' da sam se smrz'o jesam.legenda reala je napisao/la:Đesi Čobane jesi se dobro nasankoDevil je napisao/la:'de ste ljudovi.Moram reci da sam vas pozeleo.![]()
[quote="jasmin10gledajte ti i babo na netu Dzeku, a pustite mamu da gleda na TV-u
[/quote]
Tako smo i uradili
Tako smo i uradili
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Haj šta se žališ, bila ti je devojka da te zagrijeDevil je napisao/la: Da sam se nasank'o nisam,al' da sam se smrz'o jesam.
I šta kad je svadba, jel punac dao blagoslov
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zna se odavno kada je to.legenda reala je napisao/la:Haj šta se žališ, bila ti je devojka da te zagrijeDevil je napisao/la: Da sam se nasank'o nisam,al' da sam se smrz'o jesam.![]()
![]()
I šta kad je svadba, jel punac dao blagoslov
Al' ne trebas ti sve da znas.
- legenda reala
- Kontakt:
Kriješ da nas ne bi zvao u svatove, stvarno si uvijek bio lukav, majke mi koda nisi Srb

Legenda
hoće li kad ta tvoja svadba?
Legenda nakupovo poklona, digo kretit da ne dođe prazne ruke na svadbu, a ti tako.Devile, Devile gdje će ti dušalegenda reala je napisao/la:Kriješ da nas ne bi zvao u svatove, stvarno si uvijek bio lukav, majke mi koda nisi Srb![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Neće, koliko puta moram ponoviti da me žene ne volebazeni je napisao/la:Legenda
Amare ma pusti ga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.