BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Damir_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Damir_BvB » 21 nov 2012, 22:02

Dragi Benda pa zar oprt ti :( . Daj nek Kevinu razbiju njusku J*** ti vise baksuza Bendu ccccc .

Evooooo Perissseeeeee majstora ... :D Ocekujem da ucini sta dobro moze to Ivan majsor .
BvB Echte Liebe !!!

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 21 nov 2012, 22:12

Ubiste nogama :D Bas govorim haveru neki dan da cete razbit Ajax ko beba zvecku, on pametuje, nije los ajax.. Pa i nije, al vi meljete :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 21 nov 2012, 22:33

Briljantno odigrana utakmica. Samo ću napomenuti da su Njemci do ove utakmice u Amsterdamu imali skor 0-1-12. I onda dođe ova balavurdija i našamara Ajaxa ko zadnju budalu.

O Goetzeu nema smisla išta pisati, jer kakve mu got epitete dali nije dovoljno dobro da opiše ono što on radi. Goetze-Reus-Lewa su trenutno možda i najbolji ofenzivni trio u Europi. Btw, di su sad oni što im je Lewa prosječan igrač? Hummels večeras brilijantan, nadam se da je to naznaka povratka u top formu. Gundo također strašan, nevjerovatno je kako brzo taj dečko napreduje. Šteta što je Manni opet fasovao, kao da su mu suđene ove glupave ozljede.

Eriksen strašan igrač, mislim da bi se kod nas odlično uklopio.

Edit. Prvo mjesto u skupini smrti rutinski osigurano u 5. kolu.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 nov 2012, 22:43

Naklon do poda!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 21 nov 2012, 22:44

anelkabvb je napisao/la:Ja sam ubijedjen da cemo dobit u srijedu,Ajax se mora otvorit a nama to odgovara...igrali su kukavicki u prvoj utakmici,nece moc tako i u dugoj...
Mislim da sam bio upravu :D :D :D :D ...sta rec za utakmicu,nista.....samo uzivat....HEJA BVB!!!!!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 nov 2012, 23:03

Jeste li vi sigurni da smo osigurali prvo mjesto ? Da li se gleda gol razlika ili medjusobni duel :?

Klopp se veceras poigrao sa Ajax-om...nisu domacini znali sta ih je snaslo u prvom poluvremenu...drugo poluvrijeme nesto slicno kao protiv Furtha.

Gotze definitivno nema cijenu...Lewat odigrao jos jedan odlican mec,dajte mu i 6 miliona ako trazi :mrgreen:

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 21 nov 2012, 23:05

adnan24 je napisao/la:Jeste li vi sigurni da smo osigurali prvo mjesto ? Da li se gleda gol razlika ili medjusobni duel :?

Klopp se veceras poigrao sa Ajax-om...nisu domacini znali sta ih je snaslo u prvom poluvremenu...drugo poluvrijeme nesto slicno kao protiv Furtha.

Gotze definitivno nema cijenu...Lewat odigrao jos jedan odlican mec,dajte mu i 6 miliona ako trazi :mrgreen:
Medjusoban susret 1000%... :D :D :D

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 nov 2012, 23:06

gdje su sad hejteri sto su govorili da BVB nece i 3 biti...laganini osigurano prvo mjesto u grupi "smrti" ;)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 21 nov 2012, 23:08

Hare_BvB je napisao/la:Ovo je bio penal. :evil:
Ma daj Hare, kakv penal lijepo se vidjelo da je kuronja namjerno zapeo za lika ;)

O tekmi se nema sta puno pricati, cif.uti ko kakva djecurlija, tanki pravo. Nasi su ih zaustavljali, blokirali, pretrcavali i radili sta god hoce kad su god to htjeli. Hvala citiju sto su nam remijem osigurali prvo mjesto u grupi, pa zadnje kolo mozemo odmarati igrace za tekmu protiv jajerna 8-)

Ja ne znam kakve magnete za laktove u glavama imaju nasi defanzivni vezni (Bender i Kehl), ali nema tekme da ne dobiju lakat u glavu. Svako drugu utakmicu jedan od njih krvari :evil:

Ps. Upade mi u oci da sva tri igraca koji su usli kao zamjene: Perisa, Kuba, Siber, da se nisu primjetili na terenu :? . Jest da smo imali visoko vodstvo, ali ako vec laprdas po novinama kako si igracina i da bi volio da stalno igras, daj da onda da bar vidimo kako grizes travu 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 21 nov 2012, 23:09

svaka čast žuti, ovo je bio podvig koji je ekipa na čelu s Kloppom fenomenalno odradila. Uživajte u ovome ;)
Agieren statt reagieren

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 21 nov 2012, 23:11

ronaldo99 je napisao/la:gdje su sad hejteri sto su govorili da BVB nece i 3 biti...laganini osigurano prvo mjesto u grupi "smrti" ;)
O pa gdje si ti maliiiiiiii :lol:
Za koga si večeras navijao? Hajd priznaj da si za BvB :D

btw. Čestitam na prolazu. Gledam nešto ovu statistiku i nešto mi nije jasno. BvB pposjed lopte 38%, napadi na gol 5, šutevi na gol 4 :? Ovo neka greška ha? :?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 nov 2012, 23:13

anelkabvb je napisao/la: Medjusoban susret 1000%... :D :D :D

Odlicno..."ta ce Real" :lol:

@kralj
S Bayernom igramo prije City-ja tako da se tek onda mogu odmoriti :D

@zdena
Dobra je ta statistika...da ne povjerujes ali eto tako ti je...cist primjer kako statistika laze

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 21 nov 2012, 23:13

Zdena04 je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:gdje su sad hejteri sto su govorili da BVB nece i 3 biti...laganini osigurano prvo mjesto u grupi "smrti" ;)

btw. Čestitam na prolazu. Gledam nešto ovu statistiku i nešto mi nije jasno. BvB pposjed lopte 38%, napadi na gol 5, šutevi na gol 4 :? Ovo neka greška ha? :?

Ovi smarali pola utakmice dodavanjem ispred svog gola. Cak i kad su gubili, nisu znali sta sa loptom, pa se dodavali... A tih 5 suteva su bili 5 kontri iz kojih su pali golovi. 3. gol smo postigli nakon sto je golman odbranio, a Lewandowski poslao loptu u mrezu. I ta odbrana prije gola nam je pokvarila 100% prosjek ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 nov 2012, 23:13

slika

Nakon 14 godina ponovo smo u KO fazi CL. :mrgreen: Brutalna igra do Bendine povrede, brutalna. :!: Sa 30-ak % posjeda onako silovati protivnika. :shock: Prvo poluvrijeme je defintivno bila prava skola fudbala - jednostavno perfektna igra. Okomitije od tog se ne moze igrati.

Gotze gol i 3 asistencije! :lol:

Grupa smrti - bitch please. :lol: Jbte pa trebali smo imati svih 15 bodova. :lol: Sad laganini Guntera i kompaniju gurnuti u vatru protiv Citya, a glavne snage cuvati za Vukojebinu. :mrgreen:
Semir bvb je napisao/la:Ljudi, vi niste svjesni s kojom ćemo mi lakoćom proć' grupnu fazu i plasirat se u knock-out fazu. Tamo kad ostanemo neporaženi u 4.kolu na Bernabeu, tek onda ćete počet' pisat' ovo što ja sad pišem.
Ovo je naša sezona.

Pure dominationslika
slika

Nije da ni ja nisam bio optimista, ali ovo sam morao iskopati! :mrgreen:

Sad prizeljkujmo najtezeg nmoguceg protivnika u osmini. Steta pa ne mozemo odmah kontra Kraljevica. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 21 nov 2012, 23:20

Di ćeš @Hare opet najtežeg? :lol: Ja bi radije nekog lakšeg u sljedećoj fazi, onako za zagrijavanje. Ipak je eliminacijska runda novo natjecanje.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 nov 2012, 23:21

Zdena04 je napisao/la:

za AC MILAN :D svoj klub, a sam znas da simpatisem BVB....i da ocekujem tvoj schalke u narednoj fazi :D

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 21 nov 2012, 23:25

Daj Bože da tako bude ali i mnogi drugi priželjkuju Milan u 1/8 finala :lol: 8-)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 nov 2012, 23:29

Čestitke BVB-u ...Odigrano je ovo zrelo, pametno, dominantno, Gotzinho proizveo dosta čarolije. Sigurna igra od početka i na kraju ubjedljiva pobjeda za svaki respekt. Premašili ste očekivanja, jer ja sam očekivao da možete klepiti bodove neke Cityju, da možete pobijedit oba puta Ajax, ali klepili ste i Reala i ukupno uzeli 4 boda, te postali prvi u grupi. Tako da , da možete proći jesam dosta vjerovao, ali da ćete biti prvi , to ne. Tako da je ovo za svaki respekt i pohvalu. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 nov 2012, 23:32

Zdena04 je napisao/la:Daj Bože da tako bude ali i mnogi drugi priželjkuju Milan u 1/8 finala :lol: 8-)
tako bi volio da bude...pa cemo vidjeti ko ce te smajlije stavljati.... ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 nov 2012, 23:37

Ne bi bilo lose gledati BvB-Barcelonu u polufinalu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.