New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Još jedna lagana pobjeda od 22 razlike 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Whitea treba vise koristiti tokom utakmice, zasluzuje vise minuta. 
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
http://www.nypost.com/p/sports/knicks/k ... eRUpAkqmrO" onclick="window.open(this.href);return false;
Legendarni Bob Knight je bio u posjeti Knicksima i Woodyju (kome je bio trener na Indiana Collegeu) u ponedeljak.
Legendarni Bob Knight je bio u posjeti Knicksima i Woodyju (kome je bio trener na Indiana Collegeu) u ponedeljak.
Jel veceras utakmica u pola 2 il u pola 3 
Pola tri brate, prekasno. Kontam spavati pa sutra ujutro skinuti snimak i pregledati. Ne znam ni sam, vidjeću večerasMElloo je napisao/la:Jel veceras utakmica u pola 2 il u pola 3
Slazem seCarlo je napisao/la:Pola tri brate, prekasno. Kontam spavati pa sutra ujutro skinuti snimak i pregledati. Ne znam ni sam, vidjeću večerasMElloo je napisao/la:Jel veceras utakmica u pola 2 il u pola 3
http://bt.davka.info/" onclick="window.open(this.href);return false;MElloo je napisao/la:Slazem seCarlo je napisao/la:Pola tri brate, prekasno. Kontam spavati pa sutra ujutro skinuti snimak i pregledati. Ne znam ni sam, vidjeću večerasMElloo je napisao/la:Jel veceras utakmica u pola 2 il u pola 3ako budes spavao posalji mi snimak jer ja ne znam to nac
Bude tu par sati poslije utakmice
Za sad ih Kidd sam pobjeđuje asistencijama i ukradenim loptama 
- SheldonCooper
- Kontakt:
Vratiše se Mavsi, znaš da te stalo kad promašiš čisto polaganje i onda odbitak na to isto
+ lična u napadu!
Na kraju se jš i dobro četvrtina završi. Volio bi da Woods ubaci istovremeno u igru dva visoka igrača
Edit: posluša me Woods
Na kraju se jš i dobro četvrtina završi. Volio bi da Woods ubaci istovremeno u igru dva visoka igrača
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Kakve smo samo poene primali u reketu, smiješno, plus treba dodati par otvorenih trica Cartera. Znači, odbrana nam je prelošaSheldonCooper je napisao/la:Vratiše se Mavsi, znaš da te stalo kad promašiš čisto polaganje i onda odbitak na to isto+ lična u napadu!
Sheed roka trice
- SheldonCooper
- Kontakt:
Odbrana je katastrofa, Cartera niko ne čuva a čojk cjepal cjepa
(i prošlu je zadavao strašne probleme) sreća pa je napad uzvarćao
Ovog Novaka treba dvije utakmice ostavit na klupi, nigdje ga nema ni naprijed ni u odbrani
Rezultat odličan +7
Rezultat odličan +7
Novak šuta loše ove sezone, ne znam šta mu bi. Nadati se da će se popravitiSheldonCooper je napisao/la:Odbrana je katastrofa, Cartera niko ne čuva a čojk cjepal cjepasreća pa je napad uzvarćao
Ovog Novaka treba dvije utakmice ostavit na klupi, nigdje ga nema ni naprijed ni u odbrani
Rezultat odličan +7
Kidd 4/5 za tri poena, kakav majstor 
Kakav pad u igri. Smith nas je uništio, -24 u nekih 25 minuta.
Odličan comeback, trenutno smo na -1, 1:15 do kraja.
- Ronaldo2012
- Kontakt:
dobra zavrsnica sta bi sa mela pri onom polaganju?
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
Od početka sezone, OD POČETKA sudije skoro pa ništa ne sviraju Melu dok mu svakakve faulove sviraju u napadu. Sada ga je nokautirao Kaman, ali nema faula.
-1, 24 sekunde do kraja, naš napad!
-1, 24 sekunde do kraja, naš napad!
Sudije su nas pobjedile kao i JR Smith. Kakvo sranje od utakmice.
- Ronaldo2012
- Kontakt:
dobra utakmica, trebao je melo onaj zadnji napad ici na obruc a ne onako izdaleka frljnuti....
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
- SheldonCooper
- Kontakt:
Večeras protiv Lina
Vjerujem da će biti dobra i neizvjesna utakmica. Morat će da igraju sva visoka inače će skok dobrano biti na strani Houstona, Asik je strašan skakač.
Lin,Harden (nadam se da ga neće pogonit ludilo) i Asik protiv Feltona,Carmela i Chandlera.
Dosta fali učinak JR i Novaka, kriminalni su (JR zadnje vrijeme).
Lin prvi puta protiv "svojih" Knicksa
Lin,Harden (nadam se da ga neće pogonit ludilo) i Asik protiv Feltona,Carmela i Chandlera.
Dosta fali učinak JR i Novaka, kriminalni su (JR zadnje vrijeme).
Lin prvi puta protiv "svojih" Knicksa
Trenutno korisnika/ca: UmjetnikZijad i 4 gosta.