NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 22 nov 2012, 09:18

kunticu odlazi :D ja bi da napomenem kuntic nema nista sa zabranom dolazaka na treninge ,nije on uveo tu zabranu .jedan nas covjek iz gradacca je to uradio
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 22 nov 2012, 13:57

kako smo jadni sa svojim komentarima ...a sa dvije vezane pobjede smo Real a Kuntic je José Mourinho...sve sami strucnjaci koji kriju svoja imena...

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 22 nov 2012, 14:08

ljudi,dolaze "vjerovatno" bolji dani moramo iskoristit 3 utakmice kod kuce to su odmah 9 b. i onda smo sigurno 10 ;)
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 22 nov 2012, 14:11

U pravu si...i sve jbč koji prijete,šta ćete vi...pa ne plaćate ih vi,nemojte ih više gledati i to je to...a nek ih Uprava NK Zvijezde(Fadil i Nurdo) otjeruje,mi ili Vi možemo samo bojkotovati utakmice i to je to...a sad nekoga linčovati...mante se seljakluka i prijetnji ,kad je to neko od vas kojeg igrača ili trenera prebio..ima druga polusezona...neće Zvijezda ispasti..polako... a da treba nešto mijenjati...treba,ima čitavih tri mjeseca za mijenjanje---ha ja...

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 22 nov 2012, 16:15

Ljudi ba bitna je Zvijezda,pisat po manekenima i treneru,kuntica nikad nisam volio.A za ovakve rezultate bi i ferguson otkaz dobio :)
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 22 nov 2012, 16:27

lifebook je napisao/la:U pravu si...i sve jbč koji prijete,šta ćete vi...pa ne plaćate ih vi,nemojte ih više gledati i to je to...a nek ih Uprava NK Zvijezde(Fadil i Nurdo) otjeruje,mi ili Vi možemo samo bojkotovati utakmice i to je to...a sad nekoga linčovati...mante se seljakluka i prijetnji ,kad je to neko od vas kojeg igrača ili trenera prebio..ima druga polusezona...neće Zvijezda ispasti..polako... a da treba nešto mijenjati...treba,ima čitavih tri mjeseca za mijenjanje---ha ja...
Ako si konkretno mislio na mene za onaj post u kojem nije navedeno lincovanje vec samo ne zalim stahorove da gledam kako se sepure po gradu!Lijepo su zamoljeni od strane svih nas da ostave srce na terenu a oni nama vratise sprdnjom i ismijavanjem naseg kluba!A to sto govoris o ispadanju procitaj moje postove u kojima sam uvijek bio i ostao optimista da ostajemo u PL.Neznam ko si, za razliku sto ti znas ko sam ja jer ja se ne krijem iza kojekakvih naziva, i opet ponavljam da ocima vise nemogu gledat pojedinu bagru koji se nazivaju igracima!Usput da navedem sretan sam sto mnoge vise necemo gledati u nasoj zvijezdi ,a tim stahorovima zelim u buducnosti sve najgore jer nemaju obraza ni karaktera a o znanju da i ne pisem!

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 22 nov 2012, 17:12

Ma mislim konkretno na sve ,jer sam i ja u ljutnji i razočarenju takav. Ti igrači nisu bitni,oni odlaze a mi i nk zvijezda ostajemo. Zato kažem,nema potrebe za tim. I kakvo bolan njihovo srce i obraz,da ga imaju ne bi opet pili k. afe po cinemi i beču i sjedili po kladionicama.Definitivno krivi odabir str štaba i nekih igrača,čast pojedincima. Zato legendo čuvaj snagu za nešto drugo. I ne daj bože da ih ko isklepa,ti bi bio kriv ;-) . Vratit će se Zvijezda,polako,strpljenja.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 nov 2012, 17:39

pravda za manekene sa sljivama :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 22 nov 2012, 18:05

Moram se i ja ukljuciti u ovu raspravu,jer za mene ce Zvjezda uvijek biti moja Zvjezda bez obzira sta i kako bilo.mene su cesto osudjivali da sam neprijatelj Zvjezde jer sam prozivao dole razne radnike koji dole ,kako god da je Zvjezdi kupe kajmak,i ja sam jednostavno te ljude osudjivao jer sam volio dole vidjeti ljude koji volle Zvjezdu a ne Zvjezdino.Informacije kojima ja raspolazem jeste to da zaista smo doveli lose igrace Vehabovic,Milanovic ............Dzafic.............. totalno nepripremljen ali zna sa loptom,ali vratio bih se na mec sa Sarajevom gdje sam bio odusevljen,onakvoj borbenosti i igrom,tako da po toj igri mislim da na Kuntica ne treba biti ljut po meni je zalaganje igraca osnovna stvar koja nas je dovela do ovakve pozicije.najsmjesniji su mi oni koji kazu nemoj gledat ako ti se ne svidja.Moje pravo kao covijeka koji voli Zvjezdu je da gledam i da kritikujem,a mislim da je osnovna stvar Fudbala ,gledaoci i sponzor, a to sve ovisi o mjestu koje zauzmemo.Igraci treba da igraju borbeno i mislim da nece biti problema.Travnika treba razvaliti za raju i to ce biti to!!!Neznam zasto Jahica ne ubacuje kada sam svakih njegovih pet minuta u igri licno primjetio.Rodjake treba nogirat iz Zvjezde i to je to!!!Ja sam uvijek optimista!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 22 nov 2012, 18:25

Najveci problem nas navijaca je nadanje to jest ocekivanja.......mi se svi nadamo nekoj evropi, nekom kupu, necemu... pa prosle sezone smo izborili opstanak 5 kola prije kraja i nije bilo publike na stadionu ko ni danas...... a neznam samo zasto se necumu nadate kad je fino receno da je ove sezone jedini cilj opstnak tj cilj je ko i predhodni sezona......i nebi se bas slozio da je kuntic dovodio igrace i pestalic su jedini zasluzni samo za kovacevica i mirkovica ono ostalo je dolazio ko je htio na probu i oni su samo izabrali koga su misli da je nesto valjo jedino ciljano ko su dosli je dzafic i onaj husic, a veliki uticaj imaju nurdo i fadil na pojedine dolaske poput vehabovica, aljukica.... Kuntic od svih predhodni trenera ima najmanje slobode u Zvijezdi i para a o dovodjenju igraca da ne govorim

Eto Nurdo laksi za 1000 a i zvijezda isto toliko

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 22 nov 2012, 20:57

Utakmica Zvijezda Gradačac-Leotar
NK “Zvijezda Gradačac“ zbog propusta u organizaciji utakmice, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 KM.
Dopredsjednik NK “Zvijezda Gradačac“ Nurudin Peštalić, zbog neodgovornog ponašanja kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 KM.
Igrač NK “Zvijezda Gradačac“, Almir Halilović, (isključen) zabrana igranja tri (3) utakmice.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 nov 2012, 00:49

Crv u klubu je otkriven nazalost ne bas na vrijeme al nije ni kasno!U subotu popodne vise informacija!Kunta ostaje !!!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 nov 2012, 00:51

lifebook je napisao/la:Utakmica Zvijezda Gradačac-Leotar
NK “Zvijezda Gradačac“ zbog propusta u organizaciji utakmice, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 KM.
Dopredsjednik NK “Zvijezda Gradačac“ Nurudin Peštalić, zbog neodgovornog ponašanja kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 KM.
Igrač NK “Zvijezda Gradačac“, Almir Halilović, (isključen) zabrana igranja tri (3) utakmice.
I pored ovoga smo klub sa daleko najmanjim kaznama od strane saveza!Imamo i mi pravo da nas radar pukne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 23 nov 2012, 00:54

Kvota je napisao/la:Crv u klubu je otkriven nazalost ne bas na vrijeme al nije ni kasno!U subotu popodne vise informacija!Kunta ostaje !!!
Ma neznam koliko jedna osoba moze biti kriva za neuspjeh citave ekipe a da nije trener,tesko da za lose rezultate moze biti neko odgovoran iz administracije, a ako je rijec o igracima onda ne moze biti u pitanju jedan igrac nego vise njih.
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 23 nov 2012, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 nov 2012, 00:55

Tkanton je napisao/la:Najveci problem nas navijaca je nadanje to jest ocekivanja.......mi se svi nadamo nekoj evropi, nekom kupu, necemu... pa prosle sezone smo izborili opstanak 5 kola prije kraja i nije bilo publike na stadionu ko ni danas...... a neznam samo zasto se necumu nadate kad je fino receno da je ove sezone jedini cilj opstnak tj cilj je ko i predhodni sezona......i nebi se bas slozio da je kuntic dovodio igrace i pestalic su jedini zasluzni samo za kovacevica i mirkovica ono ostalo je dolazio ko je htio na probu i oni su samo izabrali koga su misli da je nesto valjo jedino ciljano ko su dosli je dzafic i onaj husic, a veliki uticaj imaju nurdo i fadil na pojedine dolaske poput vehabovica, aljukica.... Kuntic od svih predhodni trenera ima najmanje slobode u Zvijezdi i para a o dovodjenju igraca da ne govorim

Eto Nurdo laksi za 1000 a i zvijezda isto toliko
Zaboravio si navesti igrace vise sile al boze moj jer je i to sastavni dio sporta NAZALOST!!!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 nov 2012, 01:11

Bosanski zmaj je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Crv u klubu je otkriven nazalost ne bas na vrijeme al nije ni kasno!U subotu popodne vise informacija!Kunta ostaje !!!
Ma neznam koliko jedna osoba moze biti kriva za neuspjeh citave ekipe a da nije trener,tesko da za lose rezultate moze biti neko odgovoran iz administracije, a ako je rijec o igracima onda ne moze biti u pitanju jedan igrac nego vise njih.
VJERUJ DA MOZE!Jedan pokrene lavinu uz pomoc dusmana i to je to!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 nov 2012, 07:38

nazalost kuntic ce sigurno ostat ako pobijede travnika.onda ce mu postaviti cilj da pobijedi prve dvije na proljece i to je to a ako kiksa opet ce on nesto naci kako da ostane....kuntic je jedini krivac za lose rezultate svidalo se to kome ili ne mi imamo jako dobar roster igraca mislim da bi mnogi treneri izvukli bar jos 10 bodova sa ovim kadrom

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 nov 2012, 09:41

Na proljece cemo tek da budemo jaki!Zbog neupucenosti i ja sam mislio da je do njega al vjerujete da nije!Nije da ga branim, nepada mi napamet al se mnogo toga upetljalo sa strane da je za nepovjerovat!Hvala bogu da se sad zna a ostalo je do uprave pozz!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 nov 2012, 10:11

astra1922 je napisao/la:nazalost kuntic ce sigurno ostat ako pobijede travnika.onda ce mu postaviti cilj da pobijedi prve dvije na proljece i to je to a ako kiksa opet ce on nesto naci kako da ostane....kuntic je jedini krivac za lose rezultate svidalo se to kome ili ne mi imamo jako dobar roster igraca mislim da bi mnogi treneri izvukli bar jos 10 bodova sa ovim kadrom
Jesi se ti nesto nabrijo..... sabur ljudi nasa realnost i zelje kluba su oko 10 mjesta... smanjite malo ocekivanja i sve ce bit ok

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 nov 2012, 17:18

Sa Travnikom tri za tri,gol,dva razlike i to je to.Nazalost,takav ishod ostavlja Kuntića.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.