Pojasni.Cartman je napisao/la:Ne mora znacit, druga je vremenska zona u Turskoj...neo je napisao/la:fotošop, vidi vremena iza
salim se hejteri tita mi....
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj trolla ovim sitnim slovima.
Inačet, Turska je +2 u odnosu na Englesku.
United je na +5 u odnosu na Galatu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Daj mu ban.Monolog je napisao/la:Ovaj trolla ovim sitnim slovima.![]()

Steta sto su Rusi dali otkaz Di Matteu, s njim ne bi nikad osvojili ligu. Ali ako dodje Benitez, opet smo na sigurnom.

PS: King izgleda ide na posudbu u Blackburn. Kod starog djavola Henninga Berga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo,dosao Fergusonu stari haver..Benitez..Jedva cekam duel na Old Traffordu protiv Chelsea,svi znamo u kakvom su odnosu ova dvojica.
Btw kad smo vec kod Fergie,evo sta Mou kaže za njega:
Mourinho je jedan od najboljih na svijetu u svom poslu,ono sto volim kod njega je sto se nikad ne zeza,uvijek najbolji sastav stavlja,a ono sto me nervira je sto se malo zadržava u klubovima.
Btw kad smo vec kod Fergie,evo sta Mou kaže za njega:
Fergie je u Madridu..On i Mou su dobri prijatelji..Mozda su razgovarali u Joseovoj buducnosti,jer svi znamo da ce se Jose vratiti u Englesku,samo je pitanje koji ce to klub biti."He's unique," said Mourinho. "Especially in the modern day.
"If you go back many years, then you will find somebody like him but [it's amazing] in the modern day at the highest level, where it is really difficult to survive in our job.
"He's absolutely incredible at what he does and we can't even imagine when he'll stop. He's unbelievable."
Mourinho je jedan od najboljih na svijetu u svom poslu,ono sto volim kod njega je sto se nikad ne zeza,uvijek najbolji sastav stavlja,a ono sto me nervira je sto se malo zadržava u klubovima.

Ferguson ponovo u svom prepoznatljivom modnom stilu prati City - Real, još skloni pogled kad ga kamere uhvatiše 

Zavrsili posao sto se tice LP bar za sada, okrecemo se EPl i novim bodovima CFC-City Xnam treba i mirna bosna. 
Ps. trazimo Asmira Begovica takodjer i Liverpool

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Igra li Runi protiv qpra ?
Mislim da igra ali opet nisam nesto siguran.mirsonii je napisao/la:Igra li Runi protiv qpra ?
- ruudminator
- Kontakt:
Sta ce nam i Asmir,volio sam da smo ga doveli prije davida ,al sad imamo 2 extra golmana to nam se nije nikad desilo da na toj poziciji imamo tako dobre igrace....a P.L samo vise bi odg pobjeda chelsea ,a da mi naravno pobjedimo....DevilS je napisao/la:Zavrsili posao sto se tice LP bar za sada, okrecemo se EPl i novim bodovima CFC-City Xnam treba i mirna bosna.
United is life the rest are mere details....Champ19ns
- BluesForever
- Kontakt:
Sto se tice te utakmice oba tima idu definitivno na pobjedu x nece biti sigurno,bit ce to dobra utakmica sigurno.ruudminator je napisao/la:Sta ce nam i Asmir,volio sam da smo ga doveli prije davida ,al sad imamo 2 extra golmana to nam se nije nikad desilo da na toj poziciji imamo tako dobre igrace....a P.L samo vise bi odg pobjeda chelsea ,a da mi naravno pobjedimo....DevilS je napisao/la:Zavrsili posao sto se tice LP bar za sada, okrecemo se EPl i novim bodovima CFC-City Xnam treba i mirna bosna.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Ne kazem ja da nece biti dobra utakmica naprotiv nista mi idemo na pobjedu sigurno i na prvo mjesto vi i arapi kako ce te proci u to ne zelim da ulazim.

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, možda baš zato bude x.BluesForever je napisao/la: Sto se tice te utakmice oba tima idu definitivno na pobjedu x nece biti sigurno,bit ce to dobra utakmica sigurno.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- BluesForever
- Kontakt:
Pa nikome ne odgovara x,i oba tima ce htjeti pobjedu igrat ce se napadacki,još se nadam pozitivnom šoku nakon dolaska RafePatrice_Evra_3 je napisao/la:Pa, možda baš zato bude x.BluesForever je napisao/la: Sto se tice te utakmice oba tima idu definitivno na pobjedu x nece biti sigurno,bit ce to dobra utakmica sigurno.

Champions League Winners 2012
Meni je svejedno sta ce biti kad cemo mi biti prvi samo sad ne znam tacno gol razlika kod koga je bolja, a eto plavci malo cemo navijati za vas ipak su oni nama rivali/gradski eto naprijed plavci jel dovoljno.

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Iskreno, meni je najbitnije da United pobijedi u svom meču, a tu će neko svakako izgubit bodove. Da li jedna od ekipa tri ili obje po dva. Kako god, za United je kolo dobro ako pobijedi u svom meču.BluesForever je napisao/la:Pa nikome ne odgovara x,i oba tima ce htjeti pobjedu igrat ce se napadacki,još se nadam pozitivnom šoku nakon dolaska RafePatrice_Evra_3 je napisao/la:Pa, možda baš zato bude x.BluesForever je napisao/la: Sto se tice te utakmice oba tima idu definitivno na pobjedu x nece biti sigurno,bit ce to dobra utakmica sigurno.,i da dobijemo u ovoj utakmici i vama bi više odgovaralo da mi pobjedimo,zato navijajte za nas.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Necu da pricam samo pobjeda u nesto drugo necu uopste da sumljam ni najmanje. 

Sretan rođendan Chris Smalling,buduci bedem u odbrani 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Mislim da je bolje da Chelsea pobjedi u nedjelju. City ne igra dobro, ali daje im snagu to sto su jos bez poraza. Isto tako mislim da su oni veca prijetnja od Chelsea ove sezone. Chelsea bez pravog centarfora ne moze da osvoji ligu, to je jednostavno. Eh kad bi dosao Falcao...Uznojim se dok pomislim na to. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
@Cart pa i jeste mozda bolje da cfc dobije utakmicu, ali ipak ce i city igrati otovoreno trazice idealnu priliku za gol kad skontamo da su sad ispali iz LP.trxel je napisao/la:Sretan rođendan Chris Smalling,buduci bedem u odbrani

Edit:Small nek je sa srecom i da malo bolje skaces u odbrani.

Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 22 nov 2012, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.