Meni je zao sto nas nema boze moj: horde zla, horde zla su poludile ako nema kupa bit ce titule.!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
E to je onda u redu, mislio sam da nisu neke teorije zavjere u pitanju.djoleprijedor je napisao/la:Prognoza...nije uvjek kvalitet ekipe presudan,a naročito ne u Kupu.Stole iz Bora je napisao/la:Zbog kvaliteta ekipe ili zbog necega drugog?djoleprijedor je napisao/la:Široki uzima kup ove godine...
@Stole, ko će osvojiti KUP ne znam, ali sigurno jedno znam. Ako Željo, kojim slučajem izvuče Slogu, svi će reći BABO naštelio, a ako se ta ista Sloga sastane sa Zrinjskim ili Širokim, onda će sve biti u dureStole iz Bora je napisao/la:Zbog kvaliteta ekipe ili zbog necega drugog?djoleprijedor je napisao/la:Široki uzima kup ove godine...
A Torpederi?pile87 je napisao/la:Vala ja da sam na mjestu ostalih ekipa ne bi ni igrao ovo takmicenje, nema niko sanse pored Zelje.
To svakako. Ima ih koji idu tako daleko pa kazu da i ovo sto smo do sada prosli i nisu neke ekipe. Bez obzira sto Slavija i Olimpic djele trece mjesto, to nije nikakvo mjerilo.avlami97 je napisao/la:@Stole, ko će osvojiti KUP ne znam, ali sigurno jedno znam. Ako Željo, kojim slučajem izvuče Slogu, svi će reći BABO naštelio, a ako se ta ista Sloga sastane sa Zrinjskim ili Širokim, onda će sve biti u dureStole iz Bora je napisao/la:Zbog kvaliteta ekipe ili zbog necega drugog?djoleprijedor je napisao/la:Široki uzima kup ove godine...![]()
![]()
Na ovom forumu je toliko dječurlije i onih što misle tuđim glavama, da je to za ne povjerovati, pa bih, što je i normalno, volio da izvučemo Slogu-odnosno, po meni, najlakšeg protivnika. Sretno nam na izvlačenju u KUPu.
avlami97 je napisao/la:A Torpederi?pile87 je napisao/la:Vala ja da sam na mjestu ostalih ekipa ne bi ni igrao ovo takmicenje, nema niko sanse pored Zelje.
Bosna S. Branitelj i Sloboda MG. Tri ekipe iz nizih liga za tri godine od cega dvije u 1/16 finala. Puno li je ...avlami97 je napisao/la:@Stole, evo malo podsjećanja za neupućene.![]()
Ama mene to ne brine, al' me brine činjenica da evo treća sezona u Kupu dođemo do kraja i uvijek nam neko zabije gol.Stole iz Bora je napisao/la:Bosna S. Branitelj i Sloboda MG. Tri ekipe iz nizih liga za tri godine od cega dvije u 1/16 finala. Puno li je ...avlami97 je napisao/la:@Stole, evo malo podsjećanja za neupućene.![]()
Sjecam se ovog poraza i nikada nisam mogao ni zamisliti da nakon toga necemo osjetiti kako je to biti porazen u kupu! Prelijep osjecaj, idemo dalje...avlami97 je napisao/la:@Stole, evo malo podsjećanja za neupućene.![]()
posljedni poraz je bio 24.09.2008. od Zvijezde u Gradačcu 0-1
jos nam jedan rekord fali u kupu a i taj cemo nadam se prestici... niz pobjeda... za sada imamo 5 pobjeda u nizu, a rekord drzi siroki brijeg sa 6 pobjeda u nizu... sretno zeljo!!!nime_tm87 je napisao/la:Sjecam se ovog poraza i nikada nisam mogao ni zamisliti da nakon toga necemo osjetiti kako je to biti porazen u kupu! Prelijep osjecaj, idemo dalje...avlami97 je napisao/la:@Stole, evo malo podsjećanja za neupućene.![]()
posljedni poraz je bio 24.09.2008. od Zvijezde u Gradačcu 0-1
Jel ima spreman citat kad ni titule ne bude? ono klasa je vjecna,igramo za raju,liga je bezze i tako to...DevilS je napisao/la:Kone uzimaju jer su najace od ovih protivnika sto ce i pokazati na terenu.![]()
Meni je zao sto nas nema boze moj: horde zla, horde zla su poludile ako nema kupa bit ce titule.!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.