Početna banka iznosi 70 km, dakle danas ulog 7 km.
Tiket ću objavit dok proberem siguricu.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Tiket 1.hoshafka je napisao/la:Od danas počinjem sa novom taktikom, koja će se zasnivati na tome da 10% od banke ulažem na kvotu 2, dakle duplanje love. Odigrat ću 15 tiketa(danas prvi), ako budem u plusu nastavljam sa taktikom a ako ne pokušaću nešto novo. Potrudit ću se da sve tikete objavim ovdje na forumu, pa ako neko hoće nek isprati ponešto.
Početna banka iznosi 70 km, dakle danas ulog 7 km.
Tiket ću objavit dok proberem siguricu.
Kirilenko - 7psuicidesquad je napisao/la:(17.5)MIN - Kirilenko A. 1 1,85
(19.5)LAC - Griffin B. 1 1,85
hoshafka je napisao/la:Tiket 1.
Lyon daje gol 1,35
Cl. Brugge daje gol 1,30
Basel daje gol 1,20
Kvota 2,11 x 7 = 14,77
Stanje Banke 70-7= 63km

Ako ti bas trebaju pare nemoj igrat ELsoxx je napisao/la:Ljudi moji nema se para.. Ostalo mi pet markica.. ode 4 marke danas sa curom a markica na listic.. Da mi je dobiti u pm 15 marki dosta vala.. Samo da imam hodat..Subotu vec otkazao, ne izlazim.. Da imam makar po kafama
Ev ja sam nesto kombinovao kvota tacno 15. Sta da izbacim? Sta bi valjalo ubaciti?
AIK - Napoli 2
Liverpool - Young Boys 1
B. MGladbach - AEK 1
Sparta Prag - Lyon 1x
Videoton - Genk x2
Helsingsborg - Levante x2
Neftchi daje gol
Basel daje gol
Stuttgart daje gol
Kvota 15.00 Sta velite
[/quote]Izbaci Liverpool i Napoli, ubaci dvicu na Albu i keca na Milano protiv Cedevite, Cedevita ostale bez trenera...raspad sistema ! Sretno mozda se do subote i cvaja nagura:D (i ja sam u istoj situaciji)soxx je napisao/la:Ljudi moji nema se para.. Ostalo mi pet markica.. ode 4 marke danas sa curom a markica na listic.. Da mi je dobiti u pm 15 marki dosta vala.. Samo da imam hodat..Subotu vec otkazao, ne izlazim.. Da imam makar po kafama
Ev ja sam nesto kombinovao kvota tacno 15. Sta da izbacim? Sta bi valjalo ubaciti?
AIK - Napoli 2
Liverpool - Young Boys 1
B. MGladbach - AEK 1
Sparta Prag - Lyon 1x
Videoton - Genk x2
Helsingsborg - Levante x2
Neftchi daje gol
Basel daje gol
Stuttgart daje gol
Kvota 15.00 Sta velite

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.