Safet Sušić - Pape

gringobih
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la gringobih » 22 nov 2012, 16:36

Arnelinho je napisao/la:Najveći trener kojeg je Bosna ikad imala! 8-)
slika

Bravo Safete Sajo :!:

I ovo je uspio. Realno ja se ne mogu sjetiti utakmice kad smo pobjedili u sudijskoj nadoknadi, ovaj čovjek je učinio i to i sve drugo. Gradio, gradio, gradio i namjesto kućice izgradio WTC. 8-)

Ako ne dobije svoj kip ispred Bilinog Polja onda naše institucije kulture i kulturno nasljedje treba minirati i lijepo dić' u zrak. :mrgreen:
Najlosiji trener u historiji BiH fudbala sa najboljom generacijom igraca u historiji BiH...

Najneskolovaniji i najkorumpiraniji trener u Evropi... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 nov 2012, 16:41

@zarajkana se opet bunike umjesto djeteline sa sedam listova dohvatio :mrgreen: .
Jalijasi mu prodali upola cjene.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 nov 2012, 16:42

Vracamo se na onu glupu pricu da je "Pape los trener a igraci su dobri pa ga vade", zato ja kazem neka "Murinjo koji extra trener preuzme Slobodu pa neka uzme tiulu BiH" pa da vidimo tu teoriju u praksi !

Rezultati govore jedno a hejteri drugo, pojedini na forumu su nedokazni jer da ne znam ti ko bude selektor oni bi pronasli dlaku u jajetu. Nemozes pojedinim udovoljit nema sanse.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 nov 2012, 16:44

Elegant je napisao/la:Vracamo se na onu glupu pricu da je "Pape los trener a igraci su dobri pa ga vade", zato ja kazem neka "Murinjo koji extra trener preuzme Slobodu pa neka uzme tiulu BiH" pa da vidimo tu teoriju u praksi !
Hvala sto si rekao istinu i slozio se sa mojom tvrdnjom... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

alaba
Kontakt:

Post Postao/la alaba » 22 nov 2012, 16:45

gringobih je napisao/la:
slika

I ovo je uspio. Realno ja se ne mogu sjetiti utakmice kad smo pobjedili u sudijskoj nadoknadi, ovaj čovjek je učinio i to i sve drugo. Gradio, gradio, gradio i namjesto kućice izgradio WTC. 8-)

Ako ne dobije svoj kip ispred Bilinog Polja onda naše institucije kulture i kulturno nasljedje treba minirati i lijepo dić' u zrak. :mrgreen:
Najlosiji trener u historiji BiH fudbala sa najboljom generacijom igraca u historiji BiH...

aj molim te objasni zasto to tako mislis,zbog cega si dosao do takvog zakljucka?

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 nov 2012, 16:47

slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 nov 2012, 16:56

Dylan Dog je napisao/la:slika
:lol:

Ali stvarno ne znam ko normalan moze tvrdit da je Pape bolji trener od Bajevica i Vahe. Po cemu je bolji?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 nov 2012, 16:57

alaba je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
slika

aj molim te objasni zasto to tako mislis,zbog cega si dosao do takvog zakljucka?
Samo cu ti reci da ga je Uske ustolicio i da je kralj nelogicnosti...
Jednostavno da bih ti opisao sve gluposti koje je napravio trebalo bi mi mjesec dana...

Jos jednostavnije sve sto je radio bilo je kontra logike i zdravog razuma.... ;)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 nov 2012, 17:02

Bošnjo će sve oprostiti drugom Bošnji osim uspjeha. Pogotovo se to odnosi ako si najbolji, prvi, najefikasniji, najbolji u historiji. Onda počnu priče kako si ukrao, kako si prevario ... jer je ljubomoran na njegov uspjeh.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 nov 2012, 17:09

Henderson je napisao/la:Bošnjo će sve oprostiti drugom Bošnji osim uspjeha. Pogotovo se to odnosi ako si najbolji, prvi, najefikasniji, najbolji u historiji. Onda počnu priče kako si ukrao, kako si prevario ... jer je ljubomoran na njegov uspjeh.
Ja nisam Bosnjo nego Bosanac...Ako se ti osjecas Bosnjom ja ne...

Tebi cu samo reci Vrsajevic... Pa onda upali Bosnjacki mozak... ;)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 nov 2012, 17:12

slika
Sport je lijek za tijelo i duh.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 22 nov 2012, 17:12

U danasnjem fudbalu gdje taktika utice pravo puno na rezultat, gdje ekipe imaju strucnjake koji crtaju gdje ko treba biti, sta raditi, u kojem se smjeru kretati, kako reagirati na protivnicke napade, pretpostaviti njihovu taktiku, jednostavno biti jako inteligentan, klinicki precizan u nekim stvarima, i nadasve poznavati do srzi mogucnosti igraca i ekipe, Safet Susic ne moze biti trener.

Budimo realni, inteligencija mu je na niskom nivou, svi koji su ga slusali, prilikom odgovora na najprostije pitanje vidi se da mu mozak radi jako sporo.
Postavlja se pitanje koliko je dugo i isao u skolu, s obzirom da je imao ljubav prema igranju lopte, vjerovatno su mu progledavali kroz prste kad ne bi dosao u skolu.

S obzirom kakav je dar imao, vecina ljudi grijesi i kad spomene Susica pomisli da on mora biti dobar trener ako je onako dobro igrao lopte, ali dobro znamo da to nema nikakve veze.

Nemojmo zivjeti u zabludi, i misliti da ovaj covjek nesto zna o fudbalu, on poreda igrace koje ima na raspolaganju, i uvijek isto..s obzirom na kvalitet igraca ima dobre rezultate, mozda ne dobre, vise solidne, i to je to.
Zelim mu svu srecu ovog svijeta, da nas odvede na SP, jer imamo kvalitet za toga, i nakon sto ode iz repke, da se ne vraca vise.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 nov 2012, 17:27

Pricaj te vi sta hocete ali 90% posto uspjeha svake fudbalske ekipe je do igraca, primjera je bezbroj.

Mene nervira ta prica o "inetligenciji" trenera, pa nije topla voda u pitanju svaki od njih ce da iskoristi najbolje koje ima i stavih ih u prvih 11. po foramciji koju je zamislio, naravno jos ce sa njima da poprica i uputi ih sta da rade, tj. kako je on zamislio sta da se uradi u odbrani, napadu ...itd.

A ne ovdje neki zapeli "Pape je los, veze nema" ali zato ima igrace kao "Dzeko, Pjanica...itd." koji su klasa pa ga oni "vade".

Ponavljam se sa primjerom Murinja, koji u Realu ima super zvjezde, koji također izabere tih 11. >najboljih po njegovom misljenju< "Ronaldo, Benzema, ..." postavi formaciju i porazgovara sa njima uputi ih, mada ih nema sta upucavat kad znaju svoj posao.

Ali nebitno to, mi pricamo o "inteligenciji" trenera tj. kako je tim uspjesan jer je trener pametan, a to sto su igraci losi to je ne bitno. Ako je tako neka Murinjo uzme bilo koji tim iz BiH sa trenutnim kadrom i neka uđe u Ligu Prvaka.

Qurac ce uci kad su igraci nedozrjeli, nece ta njegova "pamet" uci u noge igracu.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 22 nov 2012, 17:33

Vas dvojica (prepoznacete se) morate usrat bas svaku temu u kojoj se spominje Safet,jedan jer ga previse mrzi (ne znam zbog cega),a drugi koji ko da ga je Safet pravio (valjda pitar il sta vec). Fakat ste smijesni obojica,shvatite to.
Nit je najbolji nit najgori. Jedan od boljih jeste,ali od Miše i Džemaludina i nije tako tesko biti bolji.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 22 nov 2012, 17:40

za mene nejma boljeg od Papeta a vi kako hoćete

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 nov 2012, 17:45

Pandev znaci pravi crno-plave a Zaprescanin nije :mrgreen:
Helem nejse,rezultati ,poredak na tablici su ti koji govore vise od rijeci.
Pogotovo jos akbgd da se desi po prvi put i odlazak na veliko prvenstvo.
A ko koga voli,mrzi,ofo ono nebitno je.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 nov 2012, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 22 nov 2012, 17:48

neroazzuro je napisao/la:Vas dvojica (prepoznacete se) morate usrat bas svaku temu u kojoj se spominje Safet,jedan jer ga previse mrzi (ne znam zbog cega),a drugi koji ko da ga je Safet pravio (valjda pitar il sta vec). Fakat ste smijesni obojica,shvatite to.
Nit je najbolji nit najgori. Jedan od boljih jeste,ali od Miše i Džemaludina i nije tako tesko biti bolji.
Ne znam na koga se odnosi ovo "mrzi ga", niko nikoga ne mrzi, nemam razloga, cak sta vise vidi se na njemu da zeli dobro BiH, da je srcem u tome, i da mu je stalo..tako da s te strane mi je skroz ok, ali ne mogu pored ociju biti slijep, ne mogu njega smatrati strucnjakom jer je evidentno da to nije!

Da nam je na klupi Bajevic (ovo je samo jedan primjer), ne bi gol primili u ovim kvalifikacijama, i Grcku bi pobjedili glatko..a, prosle bi uspjesno zavrsili, ne bi nas Portugalci resetali onako.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 nov 2012, 17:50

A daj fakat pretjerujete čuj nebi primili go da nam je Bajević trener, po čemu ti garantuješ da bi mi igrali bolje nego što sad igramo ??? Gluposti valjate i idete iz krajnosti u krajnost :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 nov 2012, 17:51

velez_mostar je napisao/la: Da nam je na klupi Bajevic (ovo je samo jedan primjer), ne bi gol primili u ovim kvalifikacijama, i Grcku bi pobjedili glatko..a, prosle bi uspjesno zavrsili, ne bi nas Portugalci resetali onako.
Na osnovu cega ? Kako mozes donosti takve zakljucke ?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 nov 2012, 17:57

Elegant je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la: Da nam je na klupi Bajevic (ovo je samo jedan primjer), ne bi gol primili u ovim kvalifikacijama, i Grcku bi pobjedili glatko..a, prosle bi uspjesno zavrsili, ne bi nas Portugalci resetali onako.
Na osnovu cega ? Kako mozes donosti takve zakljucke ?
8-)
Da nam je ili SBB KBB su famozni.
Tako i San Marino kuka vec godinama.
Uostalom da je babi muda,stojeci bi pisala.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []