FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bice bas oprostajna za nezaborav
.
Elegant to pitanje ne moze da odgovori ni clan koji je za nesto vise od 60 dana napisao preko 1000 komentara.DevilS je napisao/la:Elegant je napisao/la:Kad smo vec kod kona, koga su dobili u Kupu ?![]()
Oproštajna za ovu godinu!pinki je napisao/la:Čini mi se da su rekli da će biti protiv Širokog oproštajna bakljada, ostaje da se vidi...
NAPRIJED NARODE!
- Ultras1921
- Kontakt:
Dosadni ste sa pricom o bakljama! Logino da ce bakljada bit za 25 godina Manijaka!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
oborise nam manijaci.ba neki hakeri sa Kosova...
vid' fakat... pa što na naš sajt, što ne na pitarski ?SvenZ je napisao/la:oborise nam manijaci.ba neki hakeri sa Kosova...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nema veze ... čuj pitarski da obore pa ko još to posjećuje...anonimni je napisao/la:vid' fakat... pa što na naš sajt, što ne na pitarski ?SvenZ je napisao/la:oborise nam manijaci.ba neki hakeri sa Kosova...
Jer si JEDAN JEDINI...........
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ovo je bitići hakovoanonimni je napisao/la:vid' fakat... pa što na naš sajt, što ne na pitarski ?SvenZ je napisao/la:oborise nam manijaci.ba neki hakeri sa Kosova...
ko bi pitarski sajt oborio... Odgovor: Nikoanonimni je napisao/la:i to što kažeš
Radi se na rijesavanju problema.. Strpljenja malo..
vise smo kazni dobili nego utakmica ove sezone 
U toj silnoj borbi vase dvije frakcije, sada znamo ko vam je preuzeo tribinu. Kosovski klan sa Biticijem na celu 
-
old school
- Kontakt:
znam ja da bi ti volio te frakcije i to,ali te moram razocarati nema frakcija, pa nismo mi pitari da se borimo za svetu tribinu par godina i da se opet nakon toga koji put pobodemo na tribiniVamos je napisao/la:U toj silnoj borbi vase dvije frakcije, sada znamo ko vam je preuzeo tribinu. Kosovski klan sa Biticijem na celu
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Kvesa ponovo odlican..Jednostavno ga uzivam gledati kako igra..Zola isto tako..
Sinoc su svi bili dobri..U nedjelju po tu pobjedu i mozemo biti prezadovoljni sezonom..
Dobili smo 2 odlicna mlada igraca (Kvesa+Zola)
Sinoc su svi bili dobri..U nedjelju po tu pobjedu i mozemo biti prezadovoljni sezonom..
Dobili smo 2 odlicna mlada igraca (Kvesa+Zola)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Golcina Jamaka
Golcina Jamaka
Zaista odlična igra protiv Olimpica . U pravom trenutku . Amaru kapa do poda , naravno svaka čast i igračima . Protiv Širokog sigurna pobjeda , lagano odmaranje i zalet za proljeće . Vjerujem da će bit i novih igrača jer vjerovatno će se bar 2-3 prodat . Dolaze pare i od Šehe i LP , nadam se takodje da će bit izabran i predsjednik kluba koji će bit posvećen Želji 24 sata .
Volim te Željo !!!
Volim te Željo !!!
Brkica
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
puh, prije svega da cestitam igracima za prolaz u polufinale.
32 utakmice bez poraza u kupu su (vjerovatno) rekord koji nikad nece biti oboren u bosni i hercegovini.
e da sad mi ne bi sebi nabijali neki kompleks od tog rekorda, mislim da bi bilo posteno reci da moramo dopustiti i da nam se taj poraz jednom desi. mozda je najbolje da se desi u trenutku kad nije bitan rezultat (recimo pobjedis prvu utakmicu sa 3-0 i onda opusteno igrac uzvrat i uprkos tome izgubis sa 1-2). treba biti realan i reci da ce ovaj rekord s vremenom postati teret i treba ga se sto bezbolnije znati rijesiti...
zakoni velikih brojeva su mocniji nego sto mislimo...
32 utakmice bez poraza u kupu su (vjerovatno) rekord koji nikad nece biti oboren u bosni i hercegovini.
e da sad mi ne bi sebi nabijali neki kompleks od tog rekorda, mislim da bi bilo posteno reci da moramo dopustiti i da nam se taj poraz jednom desi. mozda je najbolje da se desi u trenutku kad nije bitan rezultat (recimo pobjedis prvu utakmicu sa 3-0 i onda opusteno igrac uzvrat i uprkos tome izgubis sa 1-2). treba biti realan i reci da ce ovaj rekord s vremenom postati teret i treba ga se sto bezbolnije znati rijesiti...
zakoni velikih brojeva su mocniji nego sto mislimo...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL