Nisam dobar si ti čojek, ostavićeš šta i meni i HusrefuHZ_ilidzaa je napisao/la:Jesil to ljubomoran na mene sto mi je pratilja na maturi bila tvoja nesanica ?![]()
Kake ti fajde kad ti nije dala
Moderator/ica: insider
Nisam dobar si ti čojek, ostavićeš šta i meni i HusrefuHZ_ilidzaa je napisao/la:Jesil to ljubomoran na mene sto mi je pratilja na maturi bila tvoja nesanica ?![]()

ovo je opet klasična.. a zove se klasična jer je predviđena za klasičnu muziku.. ne zvuči ona loše pogotovo za početnike, nije ni kruta, ali ima malo širi vrat od akustičnih..
pozdrav za MikuLjumani_Banovici je napisao/la:pozdrav od mene, ljumanm95 i 3 bambuće ... ko je raspolozen HAJTE :*
ma odes na stranicu skidrowa i tamo nadjes njihov link 100% siguranlikma23 je napisao/la:Ne da mi se skinut cod black ops 2, jedan skino i doslo do 67% i avast nasao virus i blokira skidanje igre, druigi i treci link ne rade, 2-3 kb/s skida![]()
![]()
Ima li neko link da radi da mi posalje na pm (pp- da ne bude zabune)
hahahhaLBJ MVP je napisao/la:Miko jesil još čovjek
Skido sam sa piratebuy i kod njih vecinom rade linkovi, skido sam d skidrowa ali neceSenaid L.F.C je napisao/la:ma odes na stranicu skidrowa i tamo nadjes njihov link 100% siguranlikma23 je napisao/la:Ne da mi se skinut cod black ops 2, jedan skino i doslo do 67% i avast nasao virus i blokira skidanje igre, druigi i treci link ne rade, 2-3 kb/s skida![]()
![]()
Ima li neko link da radi da mi posalje na pm (pp- da ne bude zabune)
Amza nemoj da brineš, ti imaš pare kupićeš noviHZ_ilidzaa je napisao/la:Amele , ne iznosi mi lazni identitet u javnostSad moram kesirati 3 milje za novi
![]()
![]()
Kakvu hoces , crnka ,plavka , brineta , celava ? Mogu i trandze...
---------------------------------------------------
http://krajina.ba/87118/sokantni-detalj ... e-crijeva/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 7 gostiju.