joj sta nas imaDzoni je napisao/la:Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.
Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Naše čudne sitnice :)
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
nije od mene, ali od mog starog.
svaki put kad ode u podrum ili na tavan, eto ga za 5-10 minuta i mora u wc da s..e
ali bas svaki put

svaki put kad ode u podrum ili na tavan, eto ga za 5-10 minuta i mora u wc da s..e
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Kad god sam za kompom moram imati otvoren google poseban koji nediram 
i cim nesto kopiram da otvorim il posaljem nekom link moram kopiratu tu adresu od googla
i cim nesto kopiram da otvorim il posaljem nekom link moram kopiratu tu adresu od googla
- Donnie Darko
- Kontakt:
Upravo sam shvatio da imam jedan, pa recimo potencijalno vrlo stetan problem. Znaci kad sa nekim diskutujem o nekim utakmicama koje se igraju tu noc, recimo nba ko ce pobjedit, koji ce igrac dat koliko koseva ovo ono, jednostavno moram otici u kladionicu. Inace, kada bih pogodio sve, a da nisam uplatio listic, pa u principu bih se morao, jel, ranit u potiljak. Mislim jednom sam se opekao, sastavio listic koji mi je mrsko bilo uplatit, i zijanio kulturno 120 maraka. A znam da mi se to vise nikad nece desit, al jbg, moram.
Isto tako, primjetio sam, tacnije moja mama je primjetila, da imam naviku pucketat prstima dok hodam, najcesce kada sam nervozan ili uzbudjen. Mislim bez ikakvih zvukova, samo mehanika.
Ili kad odgovaram u skoli, kad sam pred tablom igram se sa kredom. Ili, kod nekih profesora koji izvedu vise ucenika pred tablu, pa dok cekam na dodjem na red, igram se sa cesmom. Ono stalno odvrcem zavrcem vodu, perem ruke iznova itd. Jednog profesora posebno nerviram sa tim, i normalno posljedicno tome koristim svaku, pa i najmanju priliku. To mi je ono, 'the thing' u skoli.
Isto tako, primjetio sam, tacnije moja mama je primjetila, da imam naviku pucketat prstima dok hodam, najcesce kada sam nervozan ili uzbudjen. Mislim bez ikakvih zvukova, samo mehanika.
Ili kad odgovaram u skoli, kad sam pred tablom igram se sa kredom. Ili, kod nekih profesora koji izvedu vise ucenika pred tablu, pa dok cekam na dodjem na red, igram se sa cesmom. Ono stalno odvrcem zavrcem vodu, perem ruke iznova itd. Jednog profesora posebno nerviram sa tim, i normalno posljedicno tome koristim svaku, pa i najmanju priliku. To mi je ono, 'the thing' u skoli.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ja kad jedim sa nekim za stolom a da to nije brza hrana,sendvic i sl. moram kihnuti najvise 3x i to nakon 3-4 zalogaja i onda jedem u miru
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Dok vežem kopačku uvjek vežem prvo desnu 
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
MikiHJ je napisao/la:Dok vežem kopačku uvjek vežem prvo desnu
Ja svu obuću,ne samo kopačke
Po noći kada ustanem u WC uvijek pjevam neku pjesmu( najčešće je to neka pjesma koju sam navečer slušo, a često zna da bude i neka navijačka). Od trenutka kad se probudim, pa sve dok se opet ne vratim u krevet pjevušim neku melodiju u sebi. 
alal ti vera brate,ja tako kad u sred noci ustanem jedva pogodim WC a kamol da se sjetim neke pjesme koju sam pjevo prije spavanjadide je napisao/la:Po noći kada ustanem u WC uvijek pjevam neku pjesmu( najčešće je to neka pjesma koju sam navečer slušo, a često zna da bude i neka navijačka). Od trenutka kad se probudim, pa sve dok se opet ne vratim u krevet pjevušim neku melodiju u sebi.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Jos jedna od mojih navika,a vezana je za pišanje...
Čim počnem da pišam pustim vodu na vodokotliću,i onda kreće bjesomučna utrka ja vs.vodokotlić tj. hoće li prije isteći ona voda ili ću ja prije da se ispraznim.
Nažalost vodokotlić uvijek pobijedi.
Skoro uvijek.

Čim počnem da pišam pustim vodu na vodokotliću,i onda kreće bjesomučna utrka ja vs.vodokotlić tj. hoće li prije isteći ona voda ili ću ja prije da se ispraznim.
Nažalost vodokotlić uvijek pobijedi.
Skoro uvijek.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Tako i ja, jbg ponekad ja ponekad vodokolic.Dzoni je napisao/la:Jos jedna od mojih navika,a vezana je za pišanje...
Nažalost vodokotlić uvijek pobijedi.![]()
Skoro uvijek.![]()
Da...ali ujutro je vodokotlić uvijek favoritNYKnicks Fan je napisao/la:Tako i ja, jbg ponekad ja ponekad vodokolic.Dzoni je napisao/la:Jos jedna od mojih navika,a vezana je za pišanje...
Skoro uvijek.![]()
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
I poslije kojeg piva viska.Dzoni je napisao/la:Da...ali ujutro je vodokotlić uvijek favoritNYKnicks Fan je napisao/la:Tako i ja, jbg ponekad ja ponekad vodokolic.Dzoni je napisao/la:Jos jedna od mojih navika,a vezana je za pišanje...
Skoro uvijek.![]()
![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pisal iko sjedeci kad se probudi tek? 
Naravno.Donnie Darko je napisao/la:Pisal iko sjedeci kad se probudi tek?
Sjednem onako nikakav i zapalim cigaru...
Ja pisam stojeci al imam furku da kad pisam cesto pljujem u solju i pokusavam pljuvackom prekinut mlaz 
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
-Nakon dobrog drka imam obicaj da slusam muziku. Nekim cudom najvise ovo
[youtube][/youtube]
-Ne smijem komplet sjesti na WC solju jer se bojim da nece kornaca iskociti i za jaje me zgrabit (ne pitaj zasto od malih nogu je tako)
-Kad sam usamljen imam potrebu za druzenjem, kad sam u drustvu zelim da usamljeno sjedim za PCom.
-Kad idem na spavanje TV se ne smije gasiti.
-Kad sam nervozan intenzivno cupam dlake sa ruku
[youtube][/youtube]
-Ne smijem komplet sjesti na WC solju jer se bojim da nece kornaca iskociti i za jaje me zgrabit (ne pitaj zasto od malih nogu je tako)
-Kad sam usamljen imam potrebu za druzenjem, kad sam u drustvu zelim da usamljeno sjedim za PCom.
-Kad idem na spavanje TV se ne smije gasiti.
-Kad sam nervozan intenzivno cupam dlake sa ruku
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja cesto znam iz dosade cupkat bradu ili brkove, prstima, uglavnom kad gledam film ili tekmu. Cak ni bol ne osjetim vise. Jednom sam kompletne brkove iscupko, nisu dvije sedmice narasli. A nisu ni rijetki bogami 
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nikad u životu nisam oprao guzicu poslije epic shita,uvijek samo malo obrišem onim toalet papirom i hajd dalje.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: haklamas, nerkolfc, VolimBiH96 i 17 gostiju.