FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ultras1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ultras1921 » 23 nov 2012, 08:13

Film Legenda sa Juga uskoro u fanshopu :)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 23 nov 2012, 12:40

Sta je to pogresno receno ,hajde molim te mi reci.Fascinira me koliko ti gluposti mozes napisati ,i jos pritom iscudjavati se i nazivati bolesnicima,kompleksasima....Isfrustriran je sto pominje tekmu sa Sarajevom,jel zato.
Sjeti se samo tone i tone izjavaod igraca i trenera Sarajeva koji kad god bi dosli ,prva bi im izjava bila receno mi je da je glavno dobiti na derbiju,pa onda titula i Europa.
Pricas li da je Said iskompleksiran,jer nicim izazvan ,danima prije derbija komentarise Osima i Zelju.Ne ,on je legenda,idol,ali nije bolesnik itd.
Sve sam vise ubijedjen da pitar ,realnost i logika ne idu zajedno u istu recenicu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 23 nov 2012, 12:46

Vidite da momak baljezga bezveze, ocito da nije bas psihicki dobar, ne pristajte mu jos i vi na muku.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 nov 2012, 13:15

E za jubilej je bakljada normalna stvar, mislim da ni Osim nece tu zamjeriti mnogo. Nadam se da ce sljedeca biti protiv Leotara na Grbavici, kada cemo proslaviti titulu i rastereceni otici u Siroki.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 23 nov 2012, 13:32

Ultras! Against modern football

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 nov 2012, 13:48

Zekoo je napisao/la:Ultras! Against modern football
:lol: :lol: :lol:
BUDI ŽELJO !!!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 23 nov 2012, 13:52

champions1921 je napisao/la:
Dobro mozda jest malo pretjerano :D

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 23 nov 2012, 13:57

Roooookaaaaaajjjjjjj
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 nov 2012, 14:02

storm_raider je napisao/la:E za jubilej je bakljada normalna stvar, mislim da ni Osim nece tu zamjeriti mnogo. Nadam se da ce sljedeca biti protiv Leotara na Grbavici, kada cemo proslaviti titulu i rastereceni otici u Siroki.
Titula ce se proslaviti ranije. Sarajevo nam je jedini konkurent a vec su poceli padati. Zadnje cetiri u gostima nisu pobijedili nijednu.
Titula ovaj put pet kola prije kraja. :mrgreen:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 nov 2012, 14:04

Zekoo je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
Dobro mozda jest malo pretjerano :D
Zar neko vidi nesto moderno u vezi naseg fudbala :?: :lol: Mi smo primjer "nemodernog" u svemu sto ima veze sa sportom..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 23 nov 2012, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 nov 2012, 14:05

SamoZeljo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:E za jubilej je bakljada normalna stvar, mislim da ni Osim nece tu zamjeriti mnogo. Nadam se da ce sljedeca biti protiv Leotara na Grbavici, kada cemo proslaviti titulu i rastereceni otici u Siroki.
Titula ce se proslaviti ranije. Sarajevo nam je jedini konkurent a vec su poceli padati. Zadnje cetiri u gostima nisu pobijedili nijednu.
Titula ovaj put pet kola prije kraja. :mrgreen:
slika

:mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 nov 2012, 14:25

socrates je napisao/la: jel to jedino sto imas za reci,naci u mom tekstu,pravopis,odnosno lapsus zamjene dva slova prilikom tipkanja..??? eh,eto,ja necu ispraviti to,da bi se ti mogao nasladjivati sto duze,a zato me povuci za vićgla,jel ok?????
Jeli te to "poceraj" naucio da na ovaj nacin komuniciras :?: :lol:

Malo je smijesno da vi pricate o nasim frustracijama koje ste vi izazvali :lol: :lol: .. Vi godinama gutate knegle koje vam VELIKI AMAR pripravlja.. Izgleda da ti je cir proradio i to pravo.. Opusti se i "poceraj" odavde.. :lol:
BUDI ŽELJO !!!

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 23 nov 2012, 14:43

Još Širokog dobiti i zaokružiti jednu od najuspješnijih godina od daleke "dva'estprve"!!!
Šta reći koju posluku porati, nego: za sve ti hvala AMARE
UEFA=MAFIA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 nov 2012, 14:54

Vec je placeno radniku kako nisi pitaru cuo do sada :o :o ,slaviji je obecano 30 milja a suska se da je sada iznos i veci za radnik.

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 23 nov 2012, 14:57

KOMPLEKS
(lat. complexus=složen, sastavljen od povezanih djelova) U dubinskoj psihologiji, skup međusobno povezanih svjesnih i nesvjesnih ideja, predstava, osećanja, misli i stavova grupisanih oko nekog objekta (osobe, predmeta ili simbola) koji ima snažnu afektivnu vrijednost za subjekta. Kompleks u izvesnoj mjeri remeti normalno mišljenje i ponašanje, a nekad dovodi i do patoloških poremećaja.
Zadnja izmjena: mahalac_SA, dana/u 23 nov 2012, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA=MAFIA

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 nov 2012, 15:00

socrates je napisao/la: s druge strane said je odgovorio sukladno vasim provokacijama koje su dolazile danima i danima prije derbija,mislili ste lika isprovocirat,pa kad vam je odgovorio,onda ste ga dodatno poceli omalovazavati,pa ste ga svojom malogradjanstinom samo nabrijali da vas "POCERA" po kosevu polju,sto je ovaj i ucinio po drugi put za redom (derbi u maju i ovaj sad) i presudio VAM :!: AJ,ZDAROOOO
sve uredu, al saida niko nije pominjao prije njegovog intervjua, da bi on nicim izazvan rekao sto je rekao, sto je za vas uredu, to nije papanluk, to je sve nesto najnormalnije, al takvi ste vi, i jos jedna stvar, nije on nikog pocero, nit je ista presudio, samo je pogodio precku i to je bilo sve sto je uradio
jel tebe stid to sto pises? bez toga da Željo stimulise vase protivnike novcanim iznosom, u sto cisto sumnjam da je istina, al haj nek vam bude, sarajevo bi te protivnike gdje je izgubilo bodove, trebalo ispracati sa 4-5 golova u mrezi, jer ste ipak divovi, ali ne, za svako prosipanje bodova trazi se krivica u drugoj avliji, a svoja se ne smije pogledati, ko vas ne zna, skupo bi vas platio.
Za zivot cijeli!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 nov 2012, 15:05

@ThE_mAnIaCs_1987
Pusti ga.. Da nije kompleksasa kome bi se mi smijali.. mahalac_SA i strucno obrazlozio :lol:

Nego, kakva je situacija sa Zebinom povredom?? Hoce li moci igrati u nedelju??
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 23 nov 2012, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 23 nov 2012, 15:18

Nisu Saida pitali o Zrinjskom a on govorio o željezničarima i osimu. Ona treba što ga je intervjuisala mu je postavila 6,7 pitanja o pomenutim i on je odgovorio. To što su odgovori bili takvi kakvi su vama smetaju nama ne, je stvar ličnog razmišljanja. Nakon toga se pojavila priča i krenulo je sve kako je krenulo.

Karinaš Biščević bi volio da nema Sarajeva pa se dovukao da vidi kako radi fan šop i slično, iako su mu puna usta priče kako ne voli Sarajevo itd....

Bezveze ste se toliko primili na Saida.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 nov 2012, 15:22

Ne znam ima li "poceram" svoju temu? Ako nema napravite je pa tamo pisite o njegovim intelektualnim i drugim sposobnostima.. Popustite malo..
BUDI ŽELJO !!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 nov 2012, 15:25

hearts je napisao/la:Nisu Saida pitali o Zrinjskom a on govorio o željezničarima i osimu. Ona treba što ga je intervjuisala mu je postavila 6,7 pitanja o pomenutim i on je odgovorio. To što su odgovori bili takvi kakvi su vama smetaju nama ne, je stvar ličnog razmišljanja. Nakon toga se pojavila priča i krenulo je sve kako je krenulo.

Karinaš Biščević bi volio da nema Sarajeva pa se dovukao da vidi kako radi fan šop i slično, iako su mu puna usta priče kako ne voli Sarajevo itd....

Bezveze ste se toliko primili na Saida.
ma ja se ne opterecujem sa njim, davno sam ja rekao da je dobar, cak sta vise odlican igrac za ovu ligu, ali ga ponasanje je.be.Nije mi smetao odgovor kao odgovor, vec nacin na koji je taj odgovor rekao, ne mogu papaka, ni sa jedne, ni sa druge strane.Dobar je Buki, za nekog vodonosu u klubu, za marketniga on nije, dosao je da vidi kako to rade ljudi koji su uspjesniji od njega u tom poslu, realno.

@champions1921 za zebu je gotova polusezona
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.