FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ekran
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ekran » 23 nov 2012, 14:59

Probisvjet je napisao/la:Gracić dobiva klub u velikom sredistu sa zapocetom izgradnjom stadiona, navijacima...
Sloboda se rjesava dugova, dolaze igraci, Olimpic se integrise u Slobodu, SLoboda ostaje, samo dobiva dodatni naziv i automatski igra PL. Nije to losa zamisao, to su uradili neki klubovi na zapadu.
Evropa ne bi bila daleko, a posjeta bi bila sigurno dobra. :idea:
Ne zvuči to loše. Mnogima bi se gaće tresle.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 nov 2012, 15:01

ekran je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Gracić dobiva klub u velikom sredistu sa zapocetom izgradnjom stadiona, navijacima...
Sloboda se rjesava dugova, dolaze igraci, Olimpic se integrise u Slobodu, SLoboda ostaje, samo dobiva dodatni naziv i automatski igra PL. Nije to losa zamisao, to su uradili neki klubovi na zapadu.
Ne zvuči to loše. Mnogima bi se gaće tresle.
Olimpic je dobar klub, jedino sto mu fali podrska sa tribina, a klub bez brojnih navijaca nema buducnost.
Ipak u Sarajevu su dominantni FK Sarajevo i zeljeznicar.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 nov 2012, 15:02

Odakle druže te informacije, ako su istinite naravno ?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 nov 2012, 15:05

JTS je napisao/la:
Ma nisam ja te informacije dao, to je u nekom od gore komentara. Ovo je samo razmisljanje tastaturom!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 nov 2012, 15:07

ekran je napisao/la:Jedno ozbiljno pitanje. Zna li neko nešto od navijača Slobode, vezano za priču oko fuzije FK SLOBODA i FK OLIMPIC. Nije provokacija, nešto sam načuo.
Probisvjet je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Ma nisam ja te informacije dao, to je u nekom od gore komentara. Ovo je samo razmisljanje tastaturom!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 nov 2012, 15:08

Ma vidio sam i ja da ovaj gore spomenu to ..ma ne vjerujem da je istina. Pričalo se i za Mramor isto to, pa ništa.

NON MOLLARE MAI

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 23 nov 2012, 15:08

Ja sam dao info, ali sam pitao je li tačna. To sam načuo i ne znam je li istina. Ne tvrdim ništa stvarno.
Zadnja izmjena: ekran, dana/u 23 nov 2012, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 23 nov 2012, 15:09

MakeTZ je napisao/la:Vraćaju se Pantić i Efendić?

Nogometaši Slobode još nisu na odmoru, i treniraju svaki drugi dan. Biće tako, doznajemo, sve dok se ne obave dvije bitne kontrolne utakmice.

Naime, Stručni štab Slobode planirao je za naredni utorak, 27. novembra i subotu, 1. decembra, odigravanje na Tušnju kontrolnih utakmica sa reprezentacijom Tuzlanskog kantona.

Želi se vidjeti kvalitet igrača iz drugih klubova s ovog područja, koji bi mogli biti angažovani u proljetnom dijelu prvenstva. Sadašnji sastav zaostaje za Vitezom 10 bodova i očeigledno mu je nužna temeljita “reparacija”.

Također, planira se vraćanje više igrača koji su ponikli u Slobodi, a sada igraju u drugim klubovima. Među ostalima, koji su na listi želja Slobodinog stručnog štaba su Saša Pantić, Samir Efendić, Samir Mujkanović te još nekolicina igrača.

U svakom slučaju, transfer lista u Slobodi bit će poznata nakon odigravanja dvije spomenute kontrolne utakmice. Tada će igračima dati odmor – nekima od petnaestak dana, a nekima mnogo, mnogo duži.

Jel misle na Semira Mujkanovica onaj sto ga ibrak otjerao,ako je on onda opet tu ulogu imaju pare,jer je smece od igraca.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 nov 2012, 15:14

Ako ćemo mi dovest' sad igrače iz nižih liga, nećemo ništa napravit'. Nama trebaju provjereni igrači. Okanović, Pantić, Efendić, Mikelini, Prodanović, Tosunović, itd. Moramo takve igrače probat' dovest. Svi oni imaju iskustvo igranja u PL. Za Pantića ne znam, ali mogao bi proći. Ako budemo dovodili igrače iz nižih liga, halali Huso materi. Ne idemo nigdje sa ovih njiva, barem ove sezone :mrgreen:

NON MOLLARE MAI

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 23 nov 2012, 16:14

ovom prilikom zelim samo da posaljem puno pozdrava mojim prijateljima Adnanu Salihovicu-Saletu i Tini Divkovicu koji su glavni za dizanje atmosfere.....(u kafani naravno) :lol: :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 nov 2012, 16:42

Jel legla plata igracima obecana je danas.?

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 23 nov 2012, 17:30

Ovom logikom dovodjenja igraca ne pise nam se dobro pa zar je mudro slovo dovesti igrace koji su se davno dokazali na tusnju.Pa dokle vise eksperimenata cuj kontrolne utakmice nema tu hljeba nema vise saida i bekica mesanovica to je tesko naci.Nama trebaju mudonje imamo vise utakmica na strani nego kuci i svaka je na noz .Da je bilo koji drugi presjednik osim mesketa to bi se davno uradilo doveli nase igrace koji su dokazani i cao.Ovako opet trla baba lan da prodje dan

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 nov 2012, 18:00

kaka ba provjera i kontrolna utakmica :lol: :lol: ..i kao na osnovu te 2 tekme ce skontat ko je pojacanje a ko nije :lol: :lol: ...njima je izgleda do opasne z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.e :twisted: :twisted: ....treba dovest provjerene i iskusne igrace...znaci da ponovim mersedu i ostaloj s.t.o.k.i iz uprave ako ovo ikad iko od njih procita...nama trebaju....PROVJERENI I SKUSNI fudbaleri..tolko zaostajemo da nam samo igraci tipa beke,saida i takvih mogu pomoc da stignemo vitez..ostalo je sve smijesno i nek bolje nikog ne dovode
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 nov 2012, 18:31

brate ja bi odmah ovo prihvatio... naravno opet to ostaje Sloboda.. isto kad se Zenica ujedinila sa Dzerzelezom :)..samo daj da se izucemo iz govana .. nikako nesto gasit klub ovako ujedinit traziti da se nekako svim klubovima ovi dugovi donekle oproste i onda smo na konju...sa ovim igracima Olimpica i ovo sto mi imamo podmladka moglo bi se za evropu borit :)...ja bi sad ovo podpisao svegami samo daj da smo bez dugova i da stanemo na noge..Olimpic bi time odnosno gracic napokon dobio navijace publika bi dolazila i svi bi tad rado placali ulaz ma koliki god on bio samo da smo u normalnim uslovima da klub ima ambicije .. znaci mogao bi on imati koristi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 23 nov 2012, 18:48

@terabajt ,

ne kontam što te toliko zanima Sloboda? :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 nov 2012, 18:52

samo Gracic je nakon sto je otjeran iz Slobode jedno vrijeme bio spominjan kao da je zainteresovan da preuzme Slobodu .nase velicine od ljudi to nisu valjda dozvolile ebiga...covjek je preuzeo poslije Olimpic i vidi st anapavi od njih.. ebiga daj boze da sad bude nesto od ovoga sto covjek dade tu informaciju..necu da budem euforican jer cisto sumnjam da ce se to desiti, ali ja bi ovo prihvatio odmah sad kad bi ponudio se Gracic sa ovakvim uvjetima.. kazem Gracic bi dobio napokon tu publiku i vjerujem da bi stadion bio tad 5.000+ dusa i tamo svi bi placali ulaz 5+km.. na sjeveru Fukare njihove standardne ulaznice 2km i eto moze nesto zaraditi..naravno nece morati trositi lovu na stadion jer Sloboda nece placati nikad kiriju iz razloga jer je to bio njen stadion kojeg su ustupili gradu kako bi ga igradili stim da Sloboda nema nikakve obaveze kirija i slicne stvari ...uglavnom moze on profitirati , jer imamo i mi mladih dobrih igraca valjda bi se doveli i strucni ljudi koji ce znati to iskoristiti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 23 nov 2012, 19:10

Ma to je mesketova taktika da prodje sto jeftinije kakav je to uhljep u kom on fazonu zivi.A vjerovatno i prilika da se rastale sa nekim igracima koji imaju jaka ledja da bi igrali a ovi sponzorisali klub.Kazem ako bude tako jebote onda i fudbal i sve a onaj vitez ima opasnu ekipu alo seljaci meske i kompanijo imaju ljudi jaku ekipu nece spustiti gace da se naguze .Samo vi skupljajte jeftine poene sa nasom djecom hocemo prave fightere i primeru **** vas eksperiment

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 23 nov 2012, 19:36

SaltCityAttack je napisao/la:samo Gracic je nakon sto je otjeran iz Slobode jedno vrijeme bio spominjan kao da je zainteresovan da preuzme Slobodu .nase velicine od ljudi to nisu valjda dozvolile ebiga...covjek je preuzeo poslije Olimpic i vidi st anapavi od njih.. ebiga daj boze da sad bude nesto od ovoga sto covjek dade tu informaciju..necu da budem euforican jer cisto sumnjam da ce se to desiti, ali ja bi ovo prihvatio odmah sad kad bi ponudio se Gracic sa ovakvim uvjetima.. kazem Gracic bi dobio napokon tu publiku i vjerujem da bi stadion bio tad 5.000+ dusa i tamo svi bi placali ulaz 5+km.. na sjeveru Fukare njihove standardne ulaznice 2km i eto moze nesto zaraditi..naravno nece morati trositi lovu na stadion jer Sloboda nece placati nikad kiriju iz razloga jer je to bio njen stadion kojeg su ustupili gradu kako bi ga igradili stim da Sloboda nema nikakve obaveze kirija i slicne stvari ...uglavnom moze on profitirati , jer imamo i mi mladih dobrih igraca valjda bi se doveli i strucni ljudi koji ce znati to iskoristiti
Ovo je moj prvi post tu. Upravo malo čitam šta ljudi pišu. Iz Sarajeva sam i dobro vidim šta se događa. Vi ako dobijete Gracića dobili ste jaku Slobodu. Moram to piznati, iako ne navijam za njegov klub. Meni bi to izgledalo samo kao promjena sadašnje uprave Slobode jer on će sve ove koji ne znaju šta će sa klubom nabiti nogom. Dovest će svoje ljude to je sigurno. Pričali su mi da on žudi za pravom školom, da ima pravu djecu koja će dolaziti u prvi tim jer on sada to nema u Olimpicu. Dobronamjeran sam i ako ima istine u toj priči, ovo je možda vaša velika prilika.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 nov 2012, 19:41

Ovo bi bilo dobro za nas klub i grad ,ali nema nista od toga..jos jedna bezze prica u vezi Slobode ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 23 nov 2012, 19:46

Bilo bi to odlicno kad bi se moglo sta napravit,al tolko je prolazilo prica i obecanja za ovaj klub da vise nije moguce vjerovat u nesto,nazalost nasa realnost je 1liga i dalje.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.