1 - 2,80
x - 3,20
2 - 2,15
Po toj logici je X najizgledniji. Ali opet nelogično je da odigraju dva X, pa obje ekipe osvoje po 2 boda u sezoni, kad mogu igrati da obje pobjede po jednom i osvoje 3 boda.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bravo decko..uzeo si mi par iz ustasamo_lijevo je napisao/la:http://www.betexplorer.com/soccer/japan ... hid=976041
????
od 2007. godine naizmjenicno uzimaju 6 bodova po sezoni.Uz to Kobe se bori za opstanak.
Vidjeti cemo cikopintol_TM87 je napisao/la:bravo decko..uzeo si mi par iz ustasamo_lijevo je napisao/la:http://www.betexplorer.com/soccer/japan ... hid=976041
????
od 2007. godine naizmjenicno uzimaju 6 bodova po sezoni.Uz to Kobe se bori za opstanak.imao sam ga spremnog..definitvno dolazi 2
hoshafka je napisao/la:Pecs daje gol
Pa porazeni su i od Olimpije kod kuce u prvom kolu eurolige ove sezoneamarosim je napisao/la:Cantu-PAO 1 1,70(Gosti bez Sofe,Panka,upitni Ukic i Tsartzaris,Cantu strasan na domacem terenu,u zadnje dvije godine samo poraz od barce pola koša.....)
Lampe 10,5 više(Dolaskom Tabaka za trenera,vjreujem da ce Lampe imati jos vecu minutazu,odmah u prvoj utak je igrao 34 min,centri Zalgirisa nisu nista posebno u obrani pa tako on moze prebaciti ovu granicu...)
Diamantidis 12,5 više(Vjerujem da ce on vcrs uzeti barem 10+ suteva jer realno nema kome dodati loptu,zadnju u ligi je sutirao trojke 3-11,bez Sofe i Panka,Dimitris je jedina svjetla napadacka tocka......)
Orlando-Cleveland 1 1,55(Opet igram protiv Cavsa jer vjruejm da izostanak Irvinga je oslabio ekipu za 50 posto,Pargo ne moze ponoviti utak karijere kao sa Philom tako da je pobjeda Orlanda vrlo izgledna+polako se u formu vraca Jameer Nelson............)
LA proslu ubjedljivo porazeni u Sacramentu 16-17 razlike, ali mislim da bi mogli veceras iznenaditi i tipujem na 2Jigsaw je napisao/la:Boston - Oklahoma +197,5 1,85
Brookly - La Clippers 2 1,75
Memphis - La Lakers 2 2,40
Houston - New York 2 1,85
K.Durant +26,5 2 1,85
Kvota 23,72
Sta mislite o ovome ? La Lakersi bi trebali sada uzeti ovo, kad im se trener promjenio, poceli su malo igrati i proslu dobili. Vasa misljenjea ?
Igro na dva tiketa mislim da bi trebalo proci imaju kvalitetniju ekipu, i jos domaci teren uz fanaticne navijace mislim da bi 1 trebala doci, sretnohoshafka je napisao/la:Besiktas-Bamberg danas u Premier ponudi, kvota 1,45, i više nego dobra.
Kontam da nije navlakuša, a uzeli su ih i u gostima.
Hoće li još neko ovo igrati i ima li kakvih informacija o izostancima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.