NK Zvijezda Gradačac

moranjak
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 23 nov 2012, 17:37

Kvota je napisao/la:Na proljece cemo tek da budemo jaki!Zbog neupucenosti i ja sam mislio da je do njega al vjerujete da nije!Nije da ga branim, nepada mi napamet al se mnogo toga upetljalo sa strane da je za nepovjerovat!Hvala bogu da se sad zna a ostalo je do uprave pozz!!!

Cvile se vraca ....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 nov 2012, 17:37

e sutra bi moglo biti zanimljivo :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 23 nov 2012, 17:46

Kvota je napisao/la:Na proljece cemo tek da budemo jaki!Zbog neupucenosti i ja sam mislio da je do njega al vjerujete da nije!Nije da ga branim, nepada mi napamet al se mnogo toga upetljalo sa strane da je za nepovjerovat!Hvala bogu da se sad zna a ostalo je do uprave pozz!!!
Vjerovatno Mujo, Jusa i Jasko, još jedino su oni ostali, sve je ostalo sto je vrijedilo otjerao iz kluba :D .

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 nov 2012, 17:52

moranjak je napisao/la:

Cvile se vraca ....
Jel ti pabizo familije :lol: :lol: :lol:

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 nov 2012, 17:54

zmaj od b. je napisao/la:
Vjerovatno Mujo, Jusa i Jasko, još jedino su oni ostali, sve je ostalo sto je vrijedilo otjerao iz kluba :D .
Zao mi je odgovor je pogresan osvojili ste samo 100 km a novac mozete podignuti Sarajevskoj banci

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 23 nov 2012, 18:04

Kvota je napisao/la:
moranjak je napisao/la:

Cvile se vraca ....
Jel ti pabizo familije :lol: :lol: :lol:
:D Nije stari nista mi ...vidjet ces za cvileta ..

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 23 nov 2012, 18:06

Kvota je napisao/la:
zmaj od b. je napisao/la:
Zao mi je odgovor je pogresan osvojili ste samo 100 km a novac mozete podignuti Sarajevskoj banci
Broj 9

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 23 nov 2012, 19:18

na novoj tribini ce se puno toga uradit do zvijezdinog rodjendana,nebitno kakvo vrijeme bude sto se tice krova netreba trosit rijeci...samo da sjedes i gledas odlicno izgleda
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 23 nov 2012, 19:59

poz za sve navijace i simpatizere NK Zvijezde iz Gradacca evo ovo je moj prvi post i htio sam ga napisati na temi voljenog mi kluba a sto se tice sutrasnje utakmice protiv travnika ocekujem pobjedu sa 2 gola razlike iako bi bio zadovoljan minimalnom pobjedom od 1:0

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 23 nov 2012, 20:14

dobro dosao...;)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 nov 2012, 20:49

Konačno.Sutra je zadnja utakmica voljenog kluba.Polu sezona,ne ponovila se.Bilo je ko nikada manje onih lijepih trenutaka.Polu sezona,koja je mnoge držala na lexaurinima.Koja je zauvjek ili privremeno na stotine i stotine građana otjerala sa stadiona.I ono sto je dolazilo u zadnje vrijeme sve je bilo ravnodusnije prema pokazanom,istina malo je i bilo za pokazat od većine igrača koji su igrali.Čast pojedincima,koji su istinski,ako ne srcem,bar za onu platu davali svoj maksimum.Mislim da trener ,osim neke priče koja i nije taktički nesto,nije imao dovoljno autoriteta sa igračima.Rekao bih,preblag i ne dovoljno iskusan za mentalitet BiH fudbala.Čovjek je fin i kulturan ali za trenera nije,posebno naše ekipe sa kojom je trebao i morao znati osvojiti vise bodova.Po meni njega se treba rijesiti i sest,sedam igrača.Naravno,dovesti provjerenog domaćeg trenera i nekoliko iskusnih i boljih igrača.Samo takvi mozemo da se nadamo boljem proljeću.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 nov 2012, 20:55

to si dobro rekao vatreni on je fin kulturan i to ga i yebe :mrgreen:
nikad ravnodusnije nisam cekao utakmicu,nije mi se ovo nikad desilo da mi je svejedno za rezultat

Nova sezona nova nafaka

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 23 nov 2012, 22:06

http://gradacac-x.com/index.php?option= ... &Itemid=80" onclick="window.open(this.href);return false;

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 23 nov 2012, 22:12

Kvota je napisao/la:Crv u klubu je otkriven nazalost ne bas na vrijeme al nije ni kasno!U subotu popodne vise informacija!Kunta ostaje !!!
Kakav te CRV spopo, Kuntiću je sutra zadnja utakmica na klupi Zvijezde, novi trener dolazi već sutra da pogleda utakmicu! Kuntić ne ostaje, Kuntić odlazi!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 nov 2012, 22:16

ide kunta s mjesta trenera bez obzira na rezultat sutra

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 23 nov 2012, 22:59

Je li taj novi trener iz BiH ili Srbije???

pravirealinjo18
Kontakt:

Post Postao/la pravirealinjo18 » 24 nov 2012, 00:07

zmajevac je napisao/la:Gdje onaj pravirealinjo18 sto neda nikom da mu dira Kuntica,Mustu i Durguta nek i njega povedu kad budu isli doma.
des ti mamune...yebo ti i kunta i musto i ja mater

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 24 nov 2012, 01:36

Zmajjj je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Crv u klubu je otkriven nazalost ne bas na vrijeme al nije ni kasno!U subotu popodne vise informacija!Kunta ostaje !!!
Kakav te CRV spopo, Kuntiću je sutra zadnja utakmica na klupi Zvijezde, novi trener dolazi već sutra da pogleda utakmicu! Kuntić ne ostaje, Kuntić odlazi!!!
Rekao sam da ce vam biti javljeno sutr poslije tekme sta je u pitanju a za ime smrada ces da cujes sutra hebo te kunta!

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 24 nov 2012, 08:15

Kakvi crvi kakvi poskoci Kuntić je od dans bivši trener Zvijezde on je trener koji je najmanje bodova osvojio igrači ga ne hebu nema autoritet najveći crvi su njih dva iz Spartaka koji su uhebali fudbal u Gradačcu šta su ljudi samo tableta popili zbog njih i kolko je stare raje otišlo sa stadiona ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 nov 2012, 08:59

Igrali smo komsijski derbi,evo sada jos gori-derbi začelja,iako je derbi ruzno zvuči.Da li ćemo ikada igrati onaj pravi derbi,daj Boze....Zamislite,derbi sezone u Gradačcu,Zvijezda-Željo.....za prvaka države,eh tada bi bila cifra blizu 5000.gledaoca. :cry:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.