FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
majko draga sta je ovo...samo autogolovi padaju...dobili crveni,povukli se kao i uvijek poslije postignutog gola
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Povukli se zato jer nemamo taj kvalitet. Nigdje akcije...
- rob do bagro
- Kontakt:
sta li ce sad Balonja smislit za drugo poluvrijeme...ako se budu opet branili primi ce ga 100%,ako budu napadali opet ce ga primit iz kontre...jooj Mulleru zastooo 
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nista satrase nas
ja mislim da je sad vrijeme da Galonja konacno napusti klupu...eee da nam je Otmar ponovo da dodje

Volim te Zeljo!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
J... mu Altintop sve njegovo. E koga je nasao da igra, isto zena. Ovo ne lici na Bayern. Smijesi se poraz, i nda ulazimo u prave probleme. Muller, heh neiskustvo je ucinilo svoje. Nije svjestan koliko je nesvjestan. Valjda uvale jedan u drugom poluvremenu i nadam se bodu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sranje od igre, potisnuti nazad...ne mogu oci otvoriti. Dva starta Mullera koja su bila zustra, ali nisu za zuti, pogotovo odmah nakon dva faula dati dva zuta=crveni. Kladim se da ni jednog igraca Bordoa nije ni zagolicao, majku im njihovu, taetralnu
A i sudija zesci mulac, joj muke kada gledas ovakvo sudjenje.
Nista, nas chivsa Muller platio cijenu...
Vidi ovog' bimbonje , poslije autogola na onakav nacin da zabije gol...bezobrazluk
Slijedi nam potop
ja sam izbrisao potpis, a ako bas bude potop...nema vise ni avatara
Nema smisla...
Nista, nas chivsa Muller platio cijenu...
Vidi ovog' bimbonje , poslije autogola na onakav nacin da zabije gol...bezobrazluk
Slijedi nam potop
Nema smisla...
Vom Jäger zum Gejagten
- rob do bagro
- Kontakt:
a ako pobjedimo...ostaje avatar 
hajmo sad...drugo poluvrijeme druga nafaka

hajmo sad...drugo poluvrijeme druga nafaka
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ako i vi ostvarite loš rezultat kao neke ekipe sinoć spadate u rubriku "katastrofa", zasada je loše pravo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Brukaju se u drugom poluvremenu. Evo Patriota i logike. Ima crveni karton i dalje igra sa dva napadača. Čitavu sezonu fura jednoga napadača a sada kada imamo igrača manje on stavlja odnosno ostavlja dva napadača. Početak drugog poluvremena slab, Bordeaux nas ubija. Ova utakmica boli i još oni šugavci vode 1:0, eto onih 0:0 i Ribery-a i potezi protiv Buffona. Moramo dobiti obje utakmice ako Bog da kod kuće i mislim da je to dovoljno, a također makar bod na Delle Alpiju ne bi bio loš.
Još jedan tužan dan u ove dvije posljednje godine....
Još jedan tužan dan u ove dvije posljednje godine....
Drug, pa zar je dotle doslo?geronimo je napisao/la:Slijedi nam potopja sam izbrisao potpis, a ako bas bude potop...nema vise ni avatara
![]()
Nema smisla...
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Onaj Butt nije normalan ni sekunde, šta radi ali odbrani je, jao luđaka. Dok ovo pišem zapitah se, što onako Iker nije branio u Zenici dobila bi BiH.
Gourcuf glumi Bilala, e moj maleni...
Bayern, probudi se bolan više, jbt.
Gourcuf glumi Bilala, e moj maleni...
Bayern, probudi se bolan više, jbt.
Toni stativu pogodio i ako je imao prazan gol 
- rob do bagro
- Kontakt:
imam filing da ce ga taj talijan mozda zabitPapilon20 je napisao/la:Toni stativu pogodio i ako je imao prazan gol
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
hahahahah odbrani Butt dva penala 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ooooooooooooooooooooooooooj dva penala skide buttt... jel i prvi crveni bio zbog penala ?
Gigant
,super je na kraju sve ispalo ,2 crvena ,2 penala za Bordo a samo 2-1 rezultat
I ako Butt nije normalan, nije ni Toni niti Muller.
Propast ćemo kao što je Dortmund, svaka čast počevši od Ulija pa nadalje do Rummeniga koji je produžio ugovor , kako dobro radi pa produžio ugovor. Nisu u stanju zabiti gola pored 5 napadača. Neka igra Gomez.......Butt odbranio 2 penala i opet popušili i Bommel idiot , kreten, nemam riječi za njih, primitivizam kao da su igrače naše lige. Holger je jedini igrač koji tamo valja na terenu, Van Buyten nema veze.....sramote naše odbrane. Nemamo ništa osim neke stvari. Sramota.
Svaka čast Milanu, iako su loši u ligi, očigledno da se vračaju. Taj Real uloži 300 milioma a Milan ih odere laganini , još im i gol poništili i to čisti.
Kako god, Gaalu odnosno Patriotu otkaz, ne želim da gledam onog adoloscentnog (da po taktici jeste i po sastavljanju momčadi) trenera. Dosta je bilo više sranja, dajte nam normalnog trenera i normalnu ulaganje u igrače koji povisuju kvalitet a ne kvanitet.
SRAM VAS BILO GAMAD GLUPA KAKO SE ODNOSITE PREMA MOM DRAGOM KLUBU......
Propast ćemo kao što je Dortmund, svaka čast počevši od Ulija pa nadalje do Rummeniga koji je produžio ugovor , kako dobro radi pa produžio ugovor. Nisu u stanju zabiti gola pored 5 napadača. Neka igra Gomez.......Butt odbranio 2 penala i opet popušili i Bommel idiot , kreten, nemam riječi za njih, primitivizam kao da su igrače naše lige. Holger je jedini igrač koji tamo valja na terenu, Van Buyten nema veze.....sramote naše odbrane. Nemamo ništa osim neke stvari. Sramota.
Svaka čast Milanu, iako su loši u ligi, očigledno da se vračaju. Taj Real uloži 300 milioma a Milan ih odere laganini , još im i gol poništili i to čisti.
Kako god, Gaalu odnosno Patriotu otkaz, ne želim da gledam onog adoloscentnog (da po taktici jeste i po sastavljanju momčadi) trenera. Dosta je bilo više sranja, dajte nam normalnog trenera i normalnu ulaganje u igrače koji povisuju kvalitet a ne kvanitet.
SRAM VAS BILO GAMAD GLUPA KAKO SE ODNOSITE PREMA MOM DRAGOM KLUBU......
- Omerbavarac
- Kontakt:
Van Gaal Raus. Nema od tebe hajra. Konju jedan, igras sa nekim igracima koj nisu dorasli Bayernu, niti ce ikada. ABD da veceras dobijes otkaz i da nam dovedu trenera koji ce ovo posloziti kako treba, iako u to sumnjam. Butt nije normalan, 2 penala skide, jos smo dobili 2 crvena. U revansu nece biti lako, ali eto Demichelis ce se vratiti, Robbery ce se oporaviti, tako da tu utakmicu moramo dobiti. Takodjer protiv Haife moramo pobijediti, da bi se nadali prolasku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
danas mi je bas tuzan dan bio,izgubi celik izgubi mi i Bayern 
Balonja majmune jedan sta napravi od Bayerna
Balonja majmune jedan sta napravi od Bayerna
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
utopija i dalje vlada bayernom, zamišljaju da pripadaju vrhu evropskoga nogometa a njihova je realnost frankfurt, mainc i slični