Ma sve ja to kontam sad je bitno da momak prezivi, pa nedavno navijaci arsenala ubise redsa jednog samo gdje je tim momcima pamet prije svega, ja se plasim da je nemaju.M. Scofield je napisao/la:ovo nije prvi put da se dešava u Rimu Engleskim navijačima, sjetite se Liverpoola, Manchestera i Arsenala. Baš me zanima reakcija Uefe, da li će biti ista kao kad su zemlje Balkana u pitanju
Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Da se to desilo na Balkanu već bi cijeli svijet pisao ''Divljaci balkanci ubili tog i tog''
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Odvratni Fasisti, fuj.. Ako ih ne kazne sa ne igranjem u Evropi na godinu ili dvije, ne znam stvarno sta se desava sa fudbalom, prvo vrijedjanje po rasnoj osnovi,pa po naciji, pa porijeklu.. Nazalost trenutno stanje svijeta se oslikava i na terenima sporta koji bi nas trebao ujediniti 
Ako si crnac bar će jedan od 1000 ljudi na stadion reć vidi ovog ''majmuna'' ili nešto slično
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Ovaj slučaj što si spomenuo uopće nije bio povezan sa utakmicom Liverpool- Arsenal. To je bila još jedna novinarska brzopletost.DevilS je napisao/la:Ma sve ja to kontam sad je bitno da momak prezivi, pa nedavno navijaci arsenala ubise redsa jednog samo gdje je tim momcima pamet prije svega, ja se plasim da je nemaju.M. Scofield je napisao/la:ovo nije prvi put da se dešava u Rimu Engleskim navijačima, sjetite se Liverpoola, Manchestera i Arsenala. Baš me zanima reakcija Uefe, da li će biti ista kao kad su zemlje Balkana u pitanju
Belefront, trebao bi kao navijač Tottenhama znati da oni i nisu baš Jevreji. Možda ima poneki, ali nadimak Yids su dobili jer potiču iz četvrti u kojoj su nekada davno Jevreji bili većina pa je taj naziv ostao i dan danas. Oni ga se ne stide isto kao i navijači Ajaxa ali vjeruj mi, na prste se mogu Jevreji prebrojati i kod Spursa i kod Ajaxa. Ovo je klasični huliganski napad na navijače protivničkog kluba, što je najgora stvar i to s oružjem, i evo izgleda da uopće nisu Laziali to uradili već Romanisti.
Nadam se da će sa povrijeđenima biti sve uredu i da će ti čakijaši biti uhapšeni i propisno kažnjeni.
Who dares, wins !
Pa znam,ali svejedno, oni se predstavljaju kao Jevrejski klub kroz historiju, i ja mislim da je to jedan od razloga napada na navijace od LazialaNeToBoLa je napisao/la:Ovaj slučaj što si spomenuo uopće nije bio povezan sa utakmicom Liverpool- Arsenal. To je bila još jedna novinarska brzopletost.DevilS je napisao/la:Ma sve ja to kontam sad je bitno da momak prezivi, pa nedavno navijaci arsenala ubise redsa jednog samo gdje je tim momcima pamet prije svega, ja se plasim da je nemaju.M. Scofield je napisao/la:ovo nije prvi put da se dešava u Rimu Engleskim navijačima, sjetite se Liverpoola, Manchestera i Arsenala. Baš me zanima reakcija Uefe, da li će biti ista kao kad su zemlje Balkana u pitanju
Belefront, trebao bi kao navijač Tottenhama znati da oni i nisu baš Jevreji. Možda ima poneki, ali nadimak Yids su dobili jer potiču iz četvrti u kojoj su nekada davno Jevreji bili većina pa je taj naziv ostao i dan danas. Oni ga se ne stide isto kao i navijači Ajaxa ali vjeruj mi, na prste se mogu Jevreji prebrojati i kod Spursa i kod Ajaxa. Ovo je klasični huliganski napad na navijače protivničkog kluba, što je najgora stvar i to s oružjem, i evo izgleda da uopće nisu Laziali to uradili već Romanisti.
Nadam se da će sa povrijeđenima biti sve uredu i da će ti čakijaši biti uhapšeni i propisno kažnjeni.
Danas igrali neki turnir Lige prvaka
na rođendanu
Razvalio sam sa Tottenham-om i dokazali ste mi da imamo najačeg golmana
Razvalio sam sa Tottenham-om i dokazali ste mi da imamo najačeg golmana
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Napokon pobjeda, Bale i Defoe nam spasavaju guzove po ko zna koji put, sve u svemu solidna partija ekipe 
- M. Scofield
- Kontakt:
neka smo izašli više iz crne serije. Pored Bale i Defoa izdvojio bi Dempseya i Sandra (šteta što se ozlijedi nadam se da nije ništa ozbiljno).belefront je napisao/la:Napokon pobjeda, Bale i Defoe nam spasavaju guzove po ko zna koji put, sve u svemu solidna partija ekipe
Audere est Facere
Ja nisam cuo,ali evo citam da su navijaci West Hama pjevali nesto opet anti-semitsko i ispustali zvukove kao da je plin.. Valjda ce,ako su to radili, ih kazniti jer je ovo stvarno vise smijesno.M. Scofield je napisao/la:neka smo izašli više iz crne serije. Pored Bale i Defoa izdvojio bi Dempseya i Sandra (šteta što se ozlijedi nadam se da nije ništa ozbiljno).belefront je napisao/la:Napokon pobjeda, Bale i Defoe nam spasavaju guzove po ko zna koji put, sve u svemu solidna partija ekipe
Samo da Bale ne prođe nekamo
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Bale razvaljuje opet kakav gol iz slobodnjaka 
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Solidna zasad partija, mada mi sve vise smeta sto mi kad damo gol se povucemo. Gallas ocajan kao i uvijek, ali srecom Dawson i Lloris ga spasavaju
" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça ! Mes que un club !
Uh zamalo
moramo bit sretni šta Bale nije dobio još jedan žuti kad se zakačio s onom trojkom
moramo bit sretni šta Bale nije dobio još jedan žuti kad se zakačio s onom trojkom
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Iskreno sam ocekivao puno bolju utakmicu, potpuna dominacija Liverpoola,ali ljudi kao da su nesposobni sami gol da daju. Vrlo losa partija Dempseya,jako sebican i gluposti je radio. Gallas da ne pricam, blago receno moron. Walker prosle sezone super, a ove... Enrique ga je unistio. Defoe se nije ni vidio. Dali smo dva vrlo glupa gola i iskreno jako sam razocaran nasom igrom.
Čestitke na pobjedi. Nije zaslužena, ali vi znate iskoristiti svoje prilike. Svaka čast.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- M. Scofield
- Kontakt:
Trpa Bale i u svoju i u protivničku mrežu
. Pobjeda je važnija umjetnički dojam me više ne zanima, kad se sjetim u koliko smo utakmica ostali bez bodova a razvalili smo protivnika, ja bih radije ovako da je svaki put.
Audere est Facere
Henderson je napisao/la:Čestitke na pobjedi. Nije zaslužena, ali vi znate iskoristiti svoje prilike. Svaka čast.
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.