leti ko iz Ilijaša, sto bi Vugdalic rek'oMerlin2 je napisao/la:Kada zelim baciti zvaku, obavezno je ispljunem i nabijem nogom
Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Zenichanin
- Kontakt:
Re: Naše čudne sitnice :)
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
KlasikaMerlin2 je napisao/la:Kada zelim baciti zvaku, obavezno je ispljunem i nabijem nogom
- Cautinho
- Kontakt:
meni nekad kad prodjem kroz vrata,pocne mi se vrtit i muka mi,smraci mi se pred ocima,jedva stojim.ljeti stalno,sad rjedje.
Keep walking.
Jel vi ikad dozivite deja vu??? recimo prosli vikedn gledo utakmicu ukrajinske lige igor Dnipro i onaj hrvat KAlinic(a u zivotu ovu ligu nisam pogledo) kad odjednom sam shvatio da sam gledo tu utakmicu negdje i tacno znam sta e se desiti u slijedecih par sekundi utakmice
ja se sas.ro ziv dva sata progovorio nisam

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Invincibles
- Kontakt:
Men' se to vazda' desava...samocelik je napisao/la:Jel vi ikad dozivite deja vu??? recimo prosli vikedn gledo utakmicu ukrajinske lige igor Dnipro i onaj hrvat KAlinic(a u zivotu ovu ligu nisam pogledo) kad odjednom sam shvatio da sam gledo tu utakmicu negdje i tacno znam sta e se desiti u slijedecih par sekundi utakmiceja se sas.ro ziv dva sata progovorio nisam
![]()
![]()
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Nekada zna da mi se desi da ljude koji sasvim normalno izgovaraju slovo R čujem kao da izgovaraju ono francusko R.
naprijed rejal
- vedofeelgood
- Kontakt:
U mene jaran iz razreda ne zna da kaze slovo L, pa stalno govori V, i poceo na sred casa da pjeva od Seke neku, kaze :'' Vom, vom, ne cekaj me dragi,...''

EDIT : Dok se kupam, uvijek pjevam jednu te istu pjesmu : Dejan Matic - Dozvola za ljubav
I uvijek iznova i iznova
Dok je druga prica dok kenjam, tad ide od Adila nešto, ili pak ona ' Bila je lijepa' od Macbetha
EDIT : Dok se kupam, uvijek pjevam jednu te istu pjesmu : Dejan Matic - Dozvola za ljubav
Dok je druga prica dok kenjam, tad ide od Adila nešto, ili pak ona ' Bila je lijepa' od Macbetha
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Imam i ja jednog takvog u razreduvedofeelgood je napisao/la:U mene jaran iz razreda ne zna da kaze slovo L, pa stalno govori V, i poceo na sred casa da pjeva od Seke neku, kaze :'' Vom, vom, ne cekaj me dragi,...''![]()
![]()
EDIT : Dok se kupam, uvijek pjevam jednu te istu pjesmu : Dejan Matic - Dozvola za ljubavI uvijek iznova i iznova
![]()
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- IlPrincipe
- Kontakt:
al baš i ja mame mi tu dok kenjamvedofeelgood je napisao/la: Dok je druga prica dok kenjam, tad ide od Adila nešto, ili pak ona ' Bila je lijepa' od Macbetha
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Šta je ba ovo univerzalna pjesma za kenjare "Bila je lijepa" 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Bgt ?IlPrincipe je napisao/la:al baš i ja mame mi tu dok kenjamvedofeelgood je napisao/la: Dok je druga prica dok kenjam, tad ide od Adila nešto, ili pak ona ' Bila je lijepa' od Macbetha
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- vendeta1921
- Kontakt:
jaoo jaoo nema dana da to ne radim pogotovo na sabahu,ne mogu se pokenjat a da ne zapalimLjumani_Banovici je napisao/la:Nema vece gotive zapalit, sjest na wc solju i kenjat
i ne znam jel to samo meni al kad pisam nikako otrest onu zadnju kap pa je obrisem toaletnim al uvjek
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ekstra osjećaj, dešava mi se s vremena na vrijemesamocelik je napisao/la:Jel vi ikad dozivite deja vu??? recimo prosli vikedn gledo utakmicu ukrajinske lige igor Dnipro i onaj hrvat KAlinic(a u zivotu ovu ligu nisam pogledo) kad odjednom sam shvatio da sam gledo tu utakmicu negdje i tacno znam sta e se desiti u slijedecih par sekundi utakmiceja se sas.ro ziv dva sata progovorio nisam
![]()
![]()
koliko god da otresas uvijek jedna kap ostane za gacavendeta1921 je napisao/la:jaoo jaoo nema dana da to ne radim pogotovo na sabahu,ne mogu se pokenjat a da ne zapalimLjumani_Banovici je napisao/la:Nema vece gotive zapalit, sjest na wc solju i kenjat![]()
i ne znam jel to samo meni al kad pisam nikako otrest onu zadnju kap pa je obrisem toaletnim al uvjek
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dejavu me zeza posebno
kad krenem nesto da uradim,a isto ko da sam to prije radio 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- vendeta1921
- Kontakt:
yeben osjecaj,neka te nostalgija uhvati sta vec,fakat neopisiv osjecajSarajlijc@ je napisao/la:Dejavu me zeza posebno![]()
kad krenem nesto da uradim,a isto ko da sam to prije radio
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Zamisli to ti se desi kad treba da zišgu i opali te taj dejavu i ta nostalgija

Arsene Wenger
Arsene Wenger
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas
Ili ja mrzim kad neko udara kasikom ili viljuskom od zube kad jede, mrzim kad su mi ruke ko prljave i dodirnem neku sipku metalnu, a imam osjecaj da je hrapava
Mozda jesam lud al nisam jedini sigurno nema jaceg osjecaja nego uzivat u smradu svog prdeza
Ili ja mrzim kad neko udara kasikom ili viljuskom od zube kad jede, mrzim kad su mi ruke ko prljave i dodirnem neku sipku metalnu, a imam osjecaj da je hrapava
Mozda jesam lud al nisam jedini sigurno nema jaceg osjecaja nego uzivat u smradu svog prdeza
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Kakvo je to uživanje da mi je znat' 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Kod nas u razredu, dvojica najvecih budala rade sljedece, prne ovaj jedan, a ovaj drugi se primakne i pomiriše i kaze ono kao '' Dobar, dobar, sedmica'', onda ovaj drugi isto tako prne a ovaj se prvi nagne i kaze ono kao '' auuu ujeda za oči i za žućnu kesu, 8,5''Sarajlijc@ je napisao/la:Bas![]()
Plačevi
Arsene Wenger
Arsene Wenger