RK Čelik

rkbosna
Kontakt:

Re: RK Čelik

Post Postao/la rkbosna » 29 okt 2012, 16:30

Nebi ga dzabe dovodili konkurencija mu je Dahl doveden isto tako nakon odlazka Sterbika iz Atletika.Solidan mlad golman ali ne toliko iskusan,tu je jos jedan mladic 94 godiste mislim da ce Sabanovic imat solidnu minutazu.
Ne zivi se on robijasa i prevaranta Skriba koji je najveci lopov u rukometu u cjeloj bihjadan je onaj ko od njega ceka hljeb nece ga docekat.Ipak igrat sa najboljim pivotom svijeta Aginagaldeom,sa jednim Balicem,Gojunom,Kalmanom,Parodnom,Lazarovim,Markusenom,Cañellasom,idt je san svakog rukometasa.

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 29 okt 2012, 17:14

koja smo mi sila od kluba! najbolji nas transfer ikada Celik-Atletico Madird :lol:
p.s. hoce li Celik marke dobit od ovoga? :)

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 29 okt 2012, 17:28

Sretno Sabanovicu u nastavku karijere i da se dokaze tamo i osigura egzistenciju.Sad mene interesuje hoce li Celik imat kakvog hajra od ovoga ili je otisao kao slobodan igrac?
Nema vise :P

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 29 okt 2012, 18:24

Šabane,sretno jer si ti ovo í zaslužio. Poz iz Gradačca.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 29 okt 2012, 18:36

Svaka cast Adnane!

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 29 okt 2012, 18:45

ne samo da celik nema nista od tog transfera i da nece dobiti nista nego ce izgubiti i ostale igrace jer vecina nema ugovor i mnogi ce otici jer ovo vise nema smisla kako se prica, da im niko nista nije dao od pocetka, starcevic, dominikovic kadic nijedan nije igrac celika.........

maho
Kontakt:

Post Postao/la maho » 30 okt 2012, 14:35

skandalozno...sudije otjerale Šabanovića iz Čelika...dokle više :lol: :lol: :lol:

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 16 nov 2012, 21:47

Prijedor-Čelik 25:33 ;)
SAMO ČELIK !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 24 nov 2012, 01:04

Čelik - Derventa 34-33 za prvo mjesto na tabeli. ;)

Ajde miševi, javljajte se sada.
Čelik Zenica 1945

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 24 nov 2012, 01:52

Cuj misevi, jao, otiso je Ado sa gola, cuj misevi... Zasto je gol ponisten?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 nov 2012, 02:28

****.ga,ponisten je,moze nam se,. 8-)

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 24 nov 2012, 08:34

chily-rz je napisao/la:****.ga,ponisten je,moze nam se,. 8-)
Upravo tako 8-) MOSA LIKČE!
SAMO ČELIK !

aaaaa
Kontakt:

Post Postao/la aaaaa » 24 nov 2012, 10:25

Ko je sudio ?

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 24 nov 2012, 10:59

aaaaa je napisao/la:Ko je sudio ?
Kulović i Škaljić
SAMO ČELIK !

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 24 nov 2012, 11:08

Uzivajte sto ste prvi u ovoj presmijesnoj ligi...Derventa je grad rukometa i poslozit ce se neke stvari...grad je iz a kluba 130 000 km iz budzeta plus placeni troskovi termina u dvorani za sljedecu godinu...Vi ste presmijesna ekipa bez Sabanovica ste nista...svaka cast mom poznaniku i kolegi golmanu, Belom Starcevicu al lik je oko 40, u Slogi bio rezerva, par godina ga nije bilo nigdje, pa branio zadnju ligu 2 liga r.s za Slogu Prnjavor...pa se penzionisao pa dosao s Mikijem kod vas...vise boda nece niko odnijet iz Dervente...da mi je da ta gospoda dodju sudit u Derventu pa da nas nekoliko cika sjednemo u prvi red...pa da vidim kako se onda pisci...nesto me mrzilo ali cu morat...prvi red da malo sudijama pripomognem...Samo uzivajte...vidimo se na proljece u Derventi..tad cu s gustom ma ko sudio da si poderem grlo...suije su pic... koje nemaju m... par put dreknes gotovi su...Od mene dosta...zasad...POZDRAV IZ DERVENTE

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 24 nov 2012, 12:04

Koliko sam više puta čuo ovu, mi smo rukometni grad, vi niste, mi 'vaki, vi 'naki. Šta pričate vi? Nabroji mi bola vaše uspjehe (RK Derventa, pa i Gradačac ako iste imate). Baš radi ovoga sam pročitao vašu historiju (imali ste tu čast), i Boga mi nemam vidjeti ništa što bi me zadivilo. Čak vas (Derventu) je izbacivala Zenica za drugu ligu, ili ti ga Čelik.

Da se razumijemo, mi nismo ništa veći od vas, al' se ne kur*imo po vašim temama pričajući da je vaš klub presmiješan, da nismo rukometni grad (halo bolan :lol: ) i slično.
Čelik Zenica 1945

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 24 nov 2012, 12:13

Nisam rekao da smo nesto bolji ili gori...al vidim komentare tipa moze nam se i slicne...euforiju u ovoj Saban ligi...malo spustite emocije...pogledajte kakvo je stanje u sport..rukometnu posebno...jac, cemer i gore od toga...al bit ce bolje neka....dotad radujte se, iskoristite svojim 5 min...doduse ekipe koje igraju SEHA ligu su daleko ispred ovog hamelja...mada su i one na zacelju SEHA lige...toliko o kvalitetu ili nekvalitetu naseg klupskog rukometa, a i reprezentativni je ...vidili smo i sami gdje...nema nas nigdje i tacka

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 24 nov 2012, 12:19

BROJ1 je napisao/la:Uzivajte sto ste prvi u ovoj presmijesnoj ligi...Derventa je grad rukometa i poslozit ce se neke stvari...grad je iz a kluba 130 000 km iz budzeta plus placeni troskovi termina u dvorani za sljedecu godinu...Vi ste presmijesna ekipa bez Sabanovica ste nista...svaka cast mom poznaniku i kolegi golmanu, Belom Starcevicu al lik je oko 40, u Slogi bio rezerva, par godina ga nije bilo nigdje, pa branio zadnju ligu 2 liga r.s za Slogu Prnjavor...pa se penzionisao pa dosao s Mikijem kod vas...vise boda nece niko odnijet iz Dervente...da mi je da ta gospoda dodju sudit u Derventu pa da nas nekoliko cika sjednemo u prvi red...pa da vidim kako se onda pisci...nesto me mrzilo ali cu morat...prvi red da malo sudijama pripomognem...Samo uzivajte...vidimo se na proljece u Derventi..tad cu s gustom ma ko sudio da si poderem grlo...suije su pic... koje nemaju m... par put dreknes gotovi su...Od mene dosta...zasad...POZDRAV IZ DERVENTE
Druze vi o sudijama nemate sta pricat, bolje sudjenje niste nikad nit cete ikad imat u gostima..Pogledaj snimak pa ces se uvjerit..Realno sudije su od pocetka pravile previse gresaka radi svog neiskustva i neznanja (a nije ni cudo kad su tatini sinovi,a oni ne zasluzuju da sude ni omladinske lige)..Sto se tice kraja gol je ponisten jer je na kraju ostalo samo da se deveterac izvede, a vas igrac je i poskocio plus napravio trzaj i tek onda osuto pa ti meni reci dal je to pravilno izvedeno? Vas trener je sam potvrdio da je pogresno izvedeno i da gol nije regularan..
A sto se tice utakmice, ono je bila patnja i s jedne i druge strane..Jednostavno nas rukomet je dotaknuo dno..Iskreno ne zna se ko je slabiji bio..Mene je Derventa pozitivno iznenadila jer imate finu ekipu, pogotovo bekovi i krila su odlicni, brzi i realno ne zasluzujete da se nalazite u donjem dijelu tabele..Puno srece u nastavku i pozdrav iz Zenice..
RZ88!

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 24 nov 2012, 12:22

gradacac10 je napisao/la:Cuj misevi, jao, otiso je Ado sa gola, cuj misevi... Zasto je gol ponisten?
Gol je ponisten zato sto je njihov igrac pri izvodjenu deveterca poskocio i napravio trzaj pa tek onda osuto..pa ti sam prosudi dal je pravilo il nepravilno ponisten..
RZ88!

Englishman
Kontakt:

Post Postao/la Englishman » 24 nov 2012, 13:55

Bio sam na utakmici , i objektivno mogu reci da je ponisten REGULARAN pogodak. Igrac Dervente sa br.3 Puljizovic je sasvim ispravno izveo deveterac. NIkakvog poskakivanja nije bilo niti gazenja linije. Volio bih kad bi mogli vidjeti isjecak sa utakmice !

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.