Mislim da administracija treba pripaziti na ovakve,kako se uopste registrovase ovako nekulturni i sto je najgore ovakvi treniraju djecu u Zvijezdi.pravirealinjo18 je napisao/la:des ti mamune...yebo ti i kunta i musto i ja materzmajevac je napisao/la:Gdje onaj pravirealinjo18 sto neda nikom da mu dira Kuntica,Mustu i Durguta nek i njega povedu kad budu isli doma.
Da, rasulo za one koji nisu adekvatno odgovorili za sto su plaćeni.Hvala Bogu da nije rasulo zbog financijske krize u klubu, jer tih problema nemamo,tako da se parama druze moze sve nadoknaditiamypitar je napisao/la:Konto sam danas igrati na kladionici -1,ali koliko vidim kod vas rasulo.Gledajuci tabelu ako Travnika ne uzmete lose vam se pise.
vatreni je napisao/la:Da, rasulo za one koji nisu adekvatno odgovorili za sto su plaćeni.Hvala Bogu da nije rasulo zbog financijske krize u klubu, jer tih problema nemamo,tako da se parama druze moze sve nadoknaditiamypitar je napisao/la:Konto sam danas igrati na kladionici -1,ali koliko vidim kod vas rasulo.Gledajuci tabelu ako Travnika ne uzmete lose vam se pise.
Kakvi crvi nema bodova mi smo predzadnji u ovakoj slaboj ligi sa tom ekipom koju su pravili Kuntić i Peštalić i oni su glavni krivci ako ostanu ovi spartakovci teško namadell1922 je napisao/la:svima vama ce biti jasnije neke stvari danas poslje utakmice, a samo vi pisite da nema tog crva i nevjrujte opsjednuti ste Kuntićem ali istine u ovom sto kvota pise ima
UUUUUUUU,umalo da budem u pravu,sreća prečka iz Varupinog slobodnjaka.Otprilike,kako sam napisao tako je i bilo.....vatreni je napisao/la:Travnik i Zvijezda su ekipe podjednakih kvaliteta.Mozda imamo par kvalitetnijih pojedinaca, ali Travnik kao ekipa u cjelini je puno bolja.Lošiji rezultati su plod ne isplaćenih plata.To je ekipa koja sigurno moze i zna kod kuće ali i u gostima igrat na dobar rezultat.Igru prilagođava protivniku iz koje ima često dobar rezultat.S druge strane,mi smo pod pritiskom,igrači su svjesni koliko su do sada dali i sta danas moraju a u takvim okolnostima se desavaju greske koje će ovi sigurno iskoristiti.Grubi su nazad,opasno iz kontri i najjače oruzje im je prekid.VARUPA,danas na sceni.
legijard je napisao/la:ljudi otkrilo se SEJTAN u klubu...........![]()
nista strasno ... skoro pa prazan goazTer je napisao/la:šta je to vehabović promašio?
Ma nesto nije uredu to je sigurnooo.....legijard je napisao/la:sta cu pricat, citam ove gluposti sto se pisu, reko da i ja prospem jednu, **** vaas i crv i sejtan![]()
u to ne ulazim, imaju ljudi zaduzeni za to.... ovjde je reko il ne rekomoranjak je napisao/la:Ma nesto nije uredu to je sigurnooo.....legijard je napisao/la:sta cu pricat, citam ove gluposti sto se pisu, reko da i ja prospem jednu, **** vaas i crv i sejtan![]()
To si upravu.....legijard je napisao/la:moranjak je napisao/la:u to ne ulazim, imaju ljudi zaduzeni za to.... ovjde je reko il ne rekolegijard je napisao/la:sta cu pricat, citam ove gluposti sto se pisu, reko da i ja prospem jednu, **** vaas i crv i sejtan![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.