FK Radnik Bijeljina
- ASD
- Kontakt:
Re: FK Radnik Bijeljina
Koliko kostaju ulaznice na utakmicama Radnika?
5 KM ...ASD je napisao/la:Koliko kostaju ulaznice na utakmicama Radnika?

Kako uvijek klub koji igra protiv Sarajeva dobije platu da n pred mec s nama..Ovo nije samo sada,uvijek se to desava..al nek bude fer i korektno.Mi ako smo bolji to cemo dokazati na terenu i gotovo..a vi ako nas pobjedite svaka cast.
Sta je frka drug malo sale nije na odmet???, ma boli me ba za Goskom ovo moraju dobiti i cao bez potrebe vodimo polemiku.mirsonii je napisao/la:Jebote kum da te ****, kolko ti je godina majke ti 5 ?DevilS je napisao/la:Dogovoreno kume moj ja sam samo pitao nemoj da poslije bude plakanja.
Ne znam šta im je gore, tvoj stav " kolko ćete golova ", a prije samo godinu smo kući gubili od Goška iz Gabele koja ima 50 stanovnika.
Čuj kum, nije ti ovo Beograd jebote kum.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Joj al kenjate....samo za informaciju.....Srdjan Bajic trener Radnika je bivsi nogometas malenih sa kojim je prosao sve kategorije od pionira do prvog tima i odigrao znacajan broj utakmica za mali sarajevski klub...okuprali ste ga ove hefte ne moze covjek da dise,nema ko nije zvao i svasta nudio..tako da je sve moguce.Nemoj molim te ubleha plate pred tekmu sa vama...jos samo reci da im je Amar Osim podjelioTabija je napisao/la:Kako uvijek klub koji igra protiv Sarajeva dobije platu da n pred mec s nama..Ovo nije samo sada,uvijek se to desava..al nek bude fer i korektno.Mi ako smo bolji to cemo dokazati na terenu i gotovo..a vi ako nas pobjedite svaka cast.

@ Devils
Ti si bolan Sarajlija, pa se i ponašaj u skladu s time. U nas se od kako je svijeta i vijeka govorila " jarane ", " druže ", " prijatelju ", nije bitno bolje da si mu reko i konju, nego kume.
Ne znam što su se ove novije generacije počele furati na te seljačke fraze sa istoka, kad su se 50 godina oni divili Sarajlijama i našem govoru.
Ti si bolan Sarajlija, pa se i ponašaj u skladu s time. U nas se od kako je svijeta i vijeka govorila " jarane ", " druže ", " prijatelju ", nije bitno bolje da si mu reko i konju, nego kume.
Ne znam što su se ove novije generacije počele furati na te seljačke fraze sa istoka, kad su se 50 godina oni divili Sarajlijama i našem govoru.
Stvarno šta je pi'arima, baš seljački progovara sa istoka, fuj, čuuuuj "kume".novije generacije počele furati na te seljačke fraze sa istoka
Al' svejedno lijepo je vidjeti koliko su u kulturološkom i sportskom smislu zaostali.Imaju potrebu za lošim i odvratnim urbano zemunskim govorom,a govor može biti i način njihovog razmišljanja IZGUBLJENOG IDENTITETA.
Mozak je dotaknuo dno.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
iskrene ČESTITKE za pobjedu
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- SarajlijaTM
Čestitke i Hvala!!!
Definitivno smo zaslužili ovu pobjedu. Posebno su se istakli Nikić, Basara i Kapetan. Kod njih nisam vidio ni jednog pojedinca, iskreno su me razočarali.
Ne znam zašto im je trebao onaj sukob sa navijačima na kraju.
Ne znam zašto im je trebao onaj sukob sa navijačima na kraju.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Čestitam na pobjedi braći iz Bjeljine! Ovo vam je ogroman korak ka opstanku,i nadam se da u konkurenciji GOŠK,Travnika,Zvijezde i vjerovatno Veleža možete do kraja izboriti opstanak.Pozdrav i srećno!
Mens sana in corpore sano.
Palo je i Sarajevo... 

-
- Kontakt:
Sarajvo doblo po guzici.... Mi smo ljuti Radnik.Svaka čast momcima.
Pogresno si me shvatio,vama svaka cast za danasnju pobjedu al sam ja napisao to za plate jer je neko iznad napisao da li su vasi igraci dobili platu pa radi toga..A inace ne samo Radnik nego boli koja ekipe dobije platu pred FKS al danas svaka cast,FKS uopšte nije zasluzilo pobjedu.Bruka bi i bila da smo MI jesenji prvaci.ono je sramota za prave navijace Sarajeva i realne prije svega.pozz i sretnoMonci je napisao/la:Joj al kenjate....samo za informaciju.....Srdjan Bajic trener Radnika je bivsi nogometas malenih sa kojim je prosao sve kategorije od pionira do prvog tima i odigrao znacajan broj utakmica za mali sarajevski klub...okuprali ste ga ove hefte ne moze covjek da dise,nema ko nije zvao i svasta nudio..tako da je sve moguce.Nemoj molim te ubleha plate pred tekmu sa vama...jos samo reci da im je Amar Osim podjelioTabija je napisao/la:Kako uvijek klub koji igra protiv Sarajeva dobije platu da n pred mec s nama..Ovo nije samo sada,uvijek se to desava..al nek bude fer i korektno.Mi ako smo bolji to cemo dokazati na terenu i gotovo..a vi ako nas pobjedite svaka cast.![]()
![]()
Imal gdje incidenta? Aktivirajte sesamoradnik je napisao/la:Sarajvo doblo po guzici.... Mi smo ljuti Radnik.Svaka čast momcima.

Cestitke na pobjedi mi nezasluzujemo ni da budemo 12, moj Jovicu!! 

.....In David we trust.....
INCIDENT BIJELJINA zbog sukoba sa upravom i policijom nije navijala na utakmici juce.Ipak jedan mali dio pod grupe Incident pod nazivom Blue Devils na mag. putu Bijeljina-Tuzla u selu Obrijez napala je jedan dio Horda Zla koje su pretukli i oteli im obiljezja.
maaa neeemojIB2000 je napisao/la:INCIDENT BIJELJINA zbog sukoba sa upravom i policijom nije navijala na utakmici juce.Ipak jedan mali dio pod grupe Incident pod nazivom Blue Devils na mag. putu Bijeljina-Tuzla u selu Obrijez napala je jedan dio Horda Zla koje su pretukli i oteli im obiljezja.

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, jurisicduska, Pablo11 i 42 gosta.