Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Odkud tebi ideja da je Mihajlović deklarisani četnik i šta bi ta fraza zapravo trebala značiti?
Inače Štimca treba ignoristi, čovjek se ubi pokušavajući se dodvoriti hrtvatskoj javnosti koja ga uglavnom ismijava. Miha da je pametan nebi se ni osvrtao na njegove izjave.
Inače Štimca treba ignoristi, čovjek se ubi pokušavajući se dodvoriti hrtvatskoj javnosti koja ga uglavnom ismijava. Miha da je pametan nebi se ni osvrtao na njegove izjave.
YNWA!
upravo sam i ja to kazao. ali gotov si sad, prijavit će ti postHOPLIT je napisao/la:Inače Štimca treba ignoristi, čovjek se ubi pokušavajući se dodvoriti hrtvatskoj javnosti koja ga uglavnom ismijava. Miha da je pametan nebi se ni osvrtao na njegove izjave.

-
- Kontakt:
Učinak Srba sinoć u LE...
Brkić primio dva gola u porazu Udinezea od Anžia,Basta ušao u 57oj da bi izašao u 75oj,povreda....
Tadić odigrao cjeli meč za Tvente u Hanoveru 0-0.
Đurđić odigrao cijeli meč za Helsingborg u porazu od Levantea 1-3.
Obradović nije ulazio u igru za Metalist.
Komazec nije ulazio u igru za Maribor protiv Panatinaikosa.
Mitrović igrao za Videoton protiv Genka.
Vladan Kujović branio za Briž protiv Bordoa 1-2.
Miloš Krasić nije ulazio u pobjedi Fenera nad Marsejom.
Zdravko Kuzmanović zabilježio dvije asistencije u pobjedi Štutgarta nad Steauom 5-1.
Brkić primio dva gola u porazu Udinezea od Anžia,Basta ušao u 57oj da bi izašao u 75oj,povreda....
Tadić odigrao cjeli meč za Tvente u Hanoveru 0-0.
Đurđić odigrao cijeli meč za Helsingborg u porazu od Levantea 1-3.
Obradović nije ulazio u igru za Metalist.
Komazec nije ulazio u igru za Maribor protiv Panatinaikosa.
Mitrović igrao za Videoton protiv Genka.
Vladan Kujović branio za Briž protiv Bordoa 1-2.
Miloš Krasić nije ulazio u pobjedi Fenera nad Marsejom.
Zdravko Kuzmanović zabilježio dvije asistencije u pobjedi Štutgarta nad Steauom 5-1.
Jeste jedno.DANTES je napisao/la:A Stamenković nije ispunilo obećanje...

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Naravno da nije jer je bolji međusobno a i jedna je još tekma ostala....Devil je napisao/la:Jeste jedno.DANTES je napisao/la:A Stamenković nije ispunilo obećanje...Partizanu je ostao fenjer.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

fenjeraš se gleda tek nakon 6. kola,a to sigurno neće biti Partizan....jer i ovakav kakav je je kvalitetniji tim od Nefčija.... a nosati majmun se dobro uvlačio u dupe,valjda se nada da će jednog dana ponovo doći u klub koji mu je vrh karijere,dakle fkcz jer za većeg kluba nije i nikada neće biti.....
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Pa i nema bas mnogo vecih klubova od FKCZ... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nažalost danas su svi veći od nas i vas... To potvrđuje činjenica da je za vas branio ovaj degen, a za nas igrali još veći degeni...marconato je napisao/la:Pa i nema bas mnogo vecih klubova od FKCZ...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
A niko da spomene da je Bane u konkurenciji za izbor najboljeg defanzivca,među 20 je..... 

To sad neka novost?!
to se podrazumijeva... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Tadic gol i asistencija...Ivanovic, Nastasic i Kolarov solidni u derbiju kola.
Nastasić ako nastavi ovako nadmašiće i Nemanju,tim prije što je znatno mlađi došao u PL....
Juce protiv Chelsea izgleda hladan k'o spricer, kao da mu je 30. i da ima 100 ovakvih utakmica u nogama... 

marconato na to i mislim... jednostavno sa svojih 19 djeluje kao neko ko ima u nogama brdo velikih utakmica u najjačoj ligi,samo da ga povrede zaobiđu i reprezentacija će itekako imati koristi od njega.
E da Li će igrati ako Robert dobije korpu?! Dobar je Matija, ali je imao sreće da se sviđa Manćiniju....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Rezigniran dešavanjima na poslednjem meču, samo dan nakon utakmice između Slobode i Crvene Zvezde u Užicu, Dragan Subotić obratio se Fudbalskom Savezu Srbije i celokupnoj javnosti navodeći da podnosi ostavku na sve funkcije u FSS.
Predsednik UO Dragan Subotić i dalje ostaje na čelu fudbalskog kluba Sloboda, a svoju odluku obrazložio je u saopštenju u kome tvrdi da je i minule sezone želeo da ode iz fudbalskog saveza Srbije.
Kako tvrdi „bilo je dosta“, da je poslednja utakmica protiv Crvene zvezde „prelila čašu“ te zbog ponašanja „nevinih“ ljudi koji fudbal vode u propast podnosi ostavku na sve funkcije u Fudbalskom savezu Srbije.
Saopštenje prenosimo u celosti.
http://www.sportske.net/text_images/201 ... 141716.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Je li ovo početak kraja ovog rukovodstva FSS?
Predsednik UO Dragan Subotić i dalje ostaje na čelu fudbalskog kluba Sloboda, a svoju odluku obrazložio je u saopštenju u kome tvrdi da je i minule sezone želeo da ode iz fudbalskog saveza Srbije.
Kako tvrdi „bilo je dosta“, da je poslednja utakmica protiv Crvene zvezde „prelila čašu“ te zbog ponašanja „nevinih“ ljudi koji fudbal vode u propast podnosi ostavku na sve funkcije u Fudbalskom savezu Srbije.
Saopštenje prenosimo u celosti.
http://www.sportske.net/text_images/201 ... 141716.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Je li ovo početak kraja ovog rukovodstva FSS?

Miha je odličan primjer čovjeka koji želi svima dokazati da su u pravu kad ga smatraju idiotom....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Kad nam Miha na proljeće donese dvije pobjede protiv komšija dizat ćemo ga u nebesa....

samoradnik je napisao/la:Kad nam Miha na proljeće donese dvije pobjede protiv komšija dizat ćemo ga u nebesa....![]()
oce ako mi budemo igrali sa U-19 repkom

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.