AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

edoox
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la edoox » 23 nov 2012, 18:47

gojzerica je napisao/la:Izgleda da Bonucci i Chiellini neće igrati protiv vas. :twisted:
nama nije vazno ko vama ne igra, to je vas alibi za poraz ;)

Bar vas moze utjesiti sto ce nama igrat princeza najverovatnije.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 23 nov 2012, 19:40

previse ste optimisticni, zaboravljate da igrate protiv sampiona, ne valja vam to
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 nov 2012, 20:49

Mislim da previsoko letimo sa ovim zakljuccima :mrgreen: koliko god ja volio da pobjedimo,juventus je trenutno puno bolji od nas,puni samopouzdanja i bit ce nam uspjeh ako nas ne rastave na elemente. ostaje nada da ih mozemo iznenaditi,da ce im faraon uvaljati par golova,ali boga mi...:mrgreen:

vidim da se po medijima pocelo pisati o Patovom odlasku i mogucoj ljubomori prema Saraviju,primjetio sam ja vec proslu utakmicu kad mu se nije udostojio zahvaliti za onu asistenciju,ali izgleda da nisam jedini koji je primjetio moguce rivalstvo medju njima :geek: .Malo me razocarao,pa bem mu,daj bar iz neke ljudskosti zahvali sto ti je proslijedio loptu na prazan gol dok je i sam mogao sutati,a ne glumi mi tu neko nezadovoljstvo i prkos na terenu :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 nov 2012, 02:32

slika Samo da nastave raditi i da ostanu čvrsto na zemlji , uz urođeni talenat sve će biti super .
Nadam se da ih mediji neće slomiti nepotrebnim pritiskom.
Budućnost Italije , Milana pa i Evropskog fudbala .
Za 2-3 god. potencijalno jedan od najboljih napadača u Evropi te jedna od najboljih bekova Evrope.
Stephan Kareem el Shaarawy i Mattia De Sciglio.

slika Te jedna slika za dušebrižnike koji pričaju o nekom nepoštivanju između Pata i Stephana . 8-)

slika I još jedna :lol: :lol: :lol: :lol:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

drughi
Kontakt:

Post Postao/la drughi » 24 nov 2012, 10:29

ma meni svejedno jesu li u svađi ili nisu al postavi jednu da je pato okrenut da mu vidimo lice tu se sve pročita ako postoji bilo šta
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 24 nov 2012, 10:32

Evo izgleda i Abbiati nas napusta na kraju sezone.
Daj Boze da od iduce sezone Gabriel stane na gol :) .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 nov 2012, 11:21

Joj kako da budu u svađi, na osnovu čega to zaključujete ???

1. Njih 2 ne igraju na istim pozicijama, tako da Pato na njega ne moze biti ljut ako aplicirate na to da ga je možda izbacio iz prve postave :roll:

2. Ako mislite da je Pato ljubomoran na njega jer je mozda trenutno 'popularniji' nije, jer Pato je igrao i sa Boatengom koji je u to vrijeme bio najpopularniji fudbaler Milana svojim golovima i igrama. IBRAHIMOVIĆA da ne spominjem .. tako da ;)

Neka ide Abbiati, sretno mu bilo. Hvala mu za sve.

Berlusconi will arrive at Milanello within the next few hours to watch the team train and have lunch with them and the coaching staff.

Probable line-up vs. Juve (4-3-3): Abbiati; De Sciglio-Mexes-Yepes-Constant; Montolivo-De Jong-Nocerino; Boateng-Pazzini-El Shaarawy.

Reports emerging from Brazil that Pato already has made a pre-agreement with Corinthians' president about LOAN.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 24 nov 2012, 11:42

Vrijeme je za jedan pato show u nedjelju, nesto kao protiv Inter prije dvije godine. :mrgreen:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 nov 2012, 11:46

ma ne bi trenutno volio da se rijesimo patka, napokon mi se cini da je zdrav i da su povrede proslost, jos samo samopouzdanje malo da vrati i imacemo napad za iducih 10-ak godina....samo moze se reci da smo def poceli novu eru sa novim mladim narastajem i vidi se da u toj djeci ima talenta, samo ih treba forsirati, a rezultat ce kroz godinu dvije doci ;)

idemo sad u nedjelju na sve ili nista pa sta bude, mi smo MILAN i mi to mozemo

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 nov 2012, 12:16

drughi je napisao/la:ma meni svejedno jesu li u svađi ili nisu al postavi jednu da je pato okrenut da mu vidimo lice tu se sve pročita ako postoji bilo šta
Ako malo bolje pogledaš zadnju sliku , sve će ti biti jasno , ne vidi se lice ali vidi se jedan dio i pomoću toga mogu ti reći 90 % sam siguran da je Pato nasmijan. Ali to nikakve veze nema , jer i taj navodni konflikt potakle su novine pod nazivom "tuttoshit " ili "tuttosport " zavisi kako je kome draže :lol: :lol:
Tako da to sve govori .
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 nov 2012, 12:40

Ma ok sve,i ja sam u prvi mah pomislio da prenagljujem sa tim zakljuckom ,ali kada sam vidio da su to i drugi poceli pisati,onda mi je pocelo biti sumnjivo :mrgreen:
Ali eto,ako cemo vec o proucavanju ove situacije,nije se udostojio poslije gola ni pogledati ga u oci,ni bilo kojom gestom zahvaliti s obzirom da je bio par metara udaljen,a na ovoj slici se vidi da je ustvari faraon postavio ruke da mu ovaj nabaci,a zatim ga je i zagrlio.

Ali potpuno nevazno,to je njihova stvar i neka je rjesavaju kako hoce,samo neka oni dobro igraju :mrgreen: cak mi je i razumljiva ljubomora,nije lako kada ti karijeru kroje povrede i kada ti preko noci neko drugi oduzme status zvijezde.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 nov 2012, 12:53

slika Gospodin 8-)
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 nov 2012, 14:28

^ Nuovo Paolo Maldini 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 nov 2012, 14:32

Maldini je u njegovim godinama već bio stara iskusnjara.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 nov 2012, 14:41

Maestro^^ je napisao/la:Evo izgleda i Abbiati nas napusta na kraju sezone.
I mislim da ce to biti problem za Milan, pa momak uopste nema niti jednu jedinu prvenstvenu tekmu koliko ja znam a od naredne sezone bi bio prekomandovan u prvog golamana ekipe. Po meni se to veoma lose radi pogotovo jos sto je rijec o poziciji golmana.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

cunga
Kontakt:

Post Postao/la cunga » 24 nov 2012, 14:52

sprema vam se oluja :D

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 24 nov 2012, 14:54

10DelPiero je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:Evo izgleda i Abbiati nas napusta na kraju sezone.
I mislim da ce to biti problem za Milan, pa momak uopste nema niti jednu jedinu prvenstvenu tekmu koliko ja znam a od naredne sezone bi bio prekomandovan u prvog golamana ekipe. Po meni se to veoma lose radi pogotovo jos sto je rijec o poziciji golmana.
Pa ne mora da znaci,ima koliko toliko iskustva,branio je za Brazil na olimpijadi i izgledao mi je poprilicno siguran,ima potencijala to je sigurno,eh sad ima ti i ta mjesta,osjetljivo je to mjesto velika mogucnost da "izgori"a i veliku ulogu ce igrati to ko ce ispred njega stajati u odbrani.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 nov 2012, 15:00

Branio je ali nema on utakmica koje bi trebao da ima a to su u dresu Milana, vidjet cemo ali vrlo tesko je naci dobrog golmana i mislim ako da ako ga se gurne tek tako u vatru da to nece biti bas korisno za njega iako bi mozda mogao da bude dugogodisnje rjesenje za Milan da se radi sa njim kako treba.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 nov 2012, 15:39

baresi#6 je napisao/la:Maldini je u njegovim godinama već bio stara iskusnjara.
Nekad su mladi igrači lakše dobijali šansu nego što je to danas slučaj .
Doduše i to se polako počinje mjenjati u Italiji , sve više mladih igrača je prekomandovano u prve timove .
Na to je uticala i ova financijska kriza , te možda i polako mjenjanje Italijanskog mentaliteta , gdje se uvijek više vjerovalo iskusnijim igračima nego mladićima , to je bio slučaj u zadnjih 10-15 god. i to je i unazadilo Calcio , dok eto to se polako počinje mjenjati , i počinje se radit kao što je rađeno u kasnim 80-im i početkom 90-ih . ;)
-Rui Costa-

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 nov 2012, 16:11

Neke nove laži , pardon izjave koje je danas pedofil rekao novinarima : "Pato nije na prodaju i ostaje u Milanu. On je naš najveći fudbalski dragulj u prethodnih 20 godina i može da postane simbol ovog kluba. Nije imao sreće sa serijom povreda, svako bi zapao u krizu posle takvog maleroznog niza. Izgubio je na samopouzdanju, ali svi smo ubeđeni da će uz našu podršku i ljubav, opet zablistati punim sjajem. Razmena za Balotelija? Ne dolazi u obzir“ Zatim ova : "Ušli smo u proces rekontrukcije koji će trajati tri godine i koji će tek tada dati najbolje rezultate. sa krizom u kojoj smo sada, ne smemo da dozvolimo da neplanska kupovina igrača ugrozi taj preoces rekonstrukcije. Sada imamo izuzetno mlad tim, koji će kada se uigra ostati dugo, dugo vremena na okupu" .. Znači jedno je jasno Milan definitivno neće dovoditi više super skupe zvijezde , već će se bazirati na dovođenje mladih i perspektivnih igrača za male pare , odnosno ubacivanje najboljih omladinaca iz naše škole . :)
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []