nama nije vazno ko vama ne igra, to je vas alibi za porazgojzerica je napisao/la:Izgleda da Bonucci i Chiellini neće igrati protiv vas.
Bar vas moze utjesiti sto ce nama igrat princeza najverovatnije.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
nama nije vazno ko vama ne igra, to je vas alibi za porazgojzerica je napisao/la:Izgleda da Bonucci i Chiellini neće igrati protiv vas.
Samo da nastave raditi i da ostanu čvrsto na zemlji , uz urođeni talenat sve će biti super .
Te jedna slika za dušebrižnike koji pričaju o nekom nepoštivanju između Pata i Stephana .
I još jedna Ako malo bolje pogledaš zadnju sliku , sve će ti biti jasno , ne vidi se lice ali vidi se jedan dio i pomoću toga mogu ti reći 90 % sam siguran da je Pato nasmijan. Ali to nikakve veze nema , jer i taj navodni konflikt potakle su novine pod nazivom "tuttoshit " ili "tuttosport " zavisi kako je kome dražedrughi je napisao/la:ma meni svejedno jesu li u svađi ili nisu al postavi jednu da je pato okrenut da mu vidimo lice tu se sve pročita ako postoji bilo šta
Gospodin I mislim da ce to biti problem za Milan, pa momak uopste nema niti jednu jedinu prvenstvenu tekmu koliko ja znam a od naredne sezone bi bio prekomandovan u prvog golamana ekipe. Po meni se to veoma lose radi pogotovo jos sto je rijec o poziciji golmana.Maestro^^ je napisao/la:Evo izgleda i Abbiati nas napusta na kraju sezone.
Daj Boze da od iduce sezone Gabriel stane na gol.
Pa ne mora da znaci,ima koliko toliko iskustva,branio je za Brazil na olimpijadi i izgledao mi je poprilicno siguran,ima potencijala to je sigurno,eh sad ima ti i ta mjesta,osjetljivo je to mjesto velika mogucnost da "izgori"a i veliku ulogu ce igrati to ko ce ispred njega stajati u odbrani.10DelPiero je napisao/la:I mislim da ce to biti problem za Milan, pa momak uopste nema niti jednu jedinu prvenstvenu tekmu koliko ja znam a od naredne sezone bi bio prekomandovan u prvog golamana ekipe. Po meni se to veoma lose radi pogotovo jos sto je rijec o poziciji golmana.Maestro^^ je napisao/la:Evo izgleda i Abbiati nas napusta na kraju sezone.
Daj Boze da od iduce sezone Gabriel stane na gol.
Nekad su mladi igrači lakše dobijali šansu nego što je to danas slučaj .baresi#6 je napisao/la:Maldini je u njegovim godinama već bio stara iskusnjara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.