Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- youngredcomps
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
" onclick="window.open(this.href);return false; evo malo da se
pred tekmu.jesam se nasmijao na 0:18

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Čekaj ba malo,valjda bi trebali sačekati da i ovaj nabije 50 utakmica pa da vidimo onda.Henderson je napisao/la:Kako će održati lekciju kad je Rodgers najgori trener Liverpoola u historiji:
John McKenna / WE Barclay 88 51 16 21 234 120 57.95%
Tom Watson 678 297 128 253 1123 980 43.81%
David Ashworth 127 65 37 25 203 109 51.18%
Matt McQueen 210 83 57 70 327 290 39.52%
George Patterson 348 129 83 136 639 672 37.07%
George Kay 324 123 88 113 495 472 37.96%
Don Welsh 218 75 55 88 370 409 34.40%
Phil Taylor 143 73 31 39 283 201 51.05%
Bill Shankly 609 319 152 138 1034 622 52.38%
Bob Paisley 378 212 99 67 648 294 56.08%
Joe Fagan 84 44 25 15 141 67 52.38%
Kenny Dalglish 280 160 69 51 519 244 57.14%
Graeme Souness 115 47 34 34 164 133 40.87%
Roy Evans 172 83 46 43 280 173 48.26%
Evans / Houllier 12 4 4 4 19 14 33.33%
Gerard Houllier 216 108 54 54 354 212 50.00%
Rafael Benítez 228 126 55 47 371 183 55.26%
Roy Hodgson 20 7 4 9 24 27 35.00%
Brendan Rodgers 12 3 6 3 17 16 25.00%
Ovo se odnosi naravno samo na ligaške mečeve. Prvi broj je broj utakmica, pobjede, remiji, porazi, gol razlika i na kraju procenat pobjeda.
You'll never walk alone.
I ja mislim da je to neka patka u vezi Cavania.Anfield Mole @AnfieldMole
#Cavani rumours uber tosh #lfc also we have not bid for #walcott , #mertens possible watch this space
A vala i nije ti ovo neki izvor "AnfieldMole. Prvi put čujem za ovo. Al i Mertens bi svakako dobrodošao.EBSCO je napisao/la:I ja mislim da je to neka patka u vezi Cavania.Anfield Mole @AnfieldMole
#Cavani rumours uber tosh #lfc also we have not bid for #walcott , #mertens possible watch this space

Ovo dvoje je ključno u vezi Cavania:
''It's no secret Edin (Dzeko

''I know him personally and how he deals with the situation, succes and glory has nothing to do with the club he plays for. He plays football because that's what he loves to do. Big money and succes is no attraction for him'
Kao što reče Rizo, na temi Arsenala, možemo mu ponuditi i platu koju hoće + Suareza i Coatesa.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Rodgers ako se ne uozbilji, leti isto kao i Roy. Nema sumnje da se njih dvojica jednostavno ne mogu porediti po stilu igre, jer ga Roy nije ni imao. Ali, Rodgers je već ispao iz Liga Cupa, ako ispadne iz LE i ako ne uzme barem 3 ili 4 boda iz naredne dvije utakmice ( strah me napisati 6 bodova ), on će izgubiti podršku navijača.Čekaj ba malo,valjda bi trebali sačekati da i ovaj nabije 50 utakmica pa da vidimo onda.
Da ne bude neke zabune, sviđa mi se njegov stil, ima veliki plus od mene zbog podmlađivanja ekipe, zbog Suareza kojeg je pretvorio u golgetera, zato što je smirio Suareza pa ovaj ( mislim da je zadnja bila protiv Stoka ) više ne maše rukama ... Ali, nema rezultata.
Protiv sam otpuštanja trenera u pola sezone i neka ga do kraja sezone. Ali, vlasnik se pita. 8 bodova kasnimo za LP, 5 za EL a 6 bodova smo iznad opasne zone.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Rođers je po meni trener koji se ubio za Liverpula i mislim da mu treba dozvoliti da radi minimalno do kraja sezone da bi se mogao ocjeniti njegov rad.
Siguran sam da i vlasnici ovako razmišljaju.
Ubjeđen sam da će pod njegovom palicom Liverpul u drugoj polusezoni igrati preporođeno i možemo se nadati i borbi za Ligu Prvaka.
Siguran sam da i vlasnici ovako razmišljaju.
Ubjeđen sam da će pod njegovom palicom Liverpul u drugoj polusezoni igrati preporođeno i možemo se nadati i borbi za Ligu Prvaka.
- TheVerminator
- Kontakt:
Da se mene pita, ostavio bih ga, barem do kraja sezone. Konstantno mijenjanje trenera samo pravi dar-mar u ekipi.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Čuj neka ga do kraja sezone i šta onda, otpustiti ga i opet dovesti novoga? I zar ima ovdje još ljudi koji se nadaju TOP 4 ove szeone? Naš realni domet je 6-8 mjesto i to je ono čemu se nadam ali neću raditi drame u slučaju lošijeg plasmana ove sezone jer ekipa je premlada i preneiskusna za nešto više. Ova će sezona taman dobro doći da igrači poput Sterlinga, Susa, Wisdoma itd dobiju iskustvo igranja u ligi te da u njima u budućnosti dobijemo standardne i dobre prvotimce.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Je li mislite da WBA ima kvalitetniji tim od vas i hoće li završiti sezonu iznad vas ?
Fkt moras bit' dobro ogranicen pa da stavis u istu recenicu Woya i Brendana, al' ozbiljno . Ima milion stvari koje treba uzet' u obzir i shvatit' da se njih 2 ne mogu poredit'..I vi sto pricate da ga treba otpustit' do kraja sezone ako se nista ne osvoji i ne izbori LP, pocnite navijat' za Chelsea bolje vam je
Jedini imperativ ove sezone jest da LFC igra napadacki i da se ekipa podmladi sa ciljanim pojacanjima i igracima iz akademije - po mom skromnom misljenju BR je vec ispunio ono sto su vlasnici trazili od njega, ovo je sezona za "rebuilding" a tek od sljedece cemo se imat' pravo nadat' LP il' necemu vecem...Ove ako uspijemo izborit' to ce bit' pravo cudo .

Jedini imperativ ove sezone jest da LFC igra napadacki i da se ekipa podmladi sa ciljanim pojacanjima i igracima iz akademije - po mom skromnom misljenju BR je vec ispunio ono sto su vlasnici trazili od njega, ovo je sezona za "rebuilding" a tek od sljedece cemo se imat' pravo nadat' LP il' necemu vecem...Ove ako uspijemo izborit' to ce bit' pravo cudo .
http://www.gazzetta.it/Calciomercato/Es ... 7481.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;Italian newspaper La Gazzetta dello Sport reports that Liverpool are planning a January bid for Internacional striker Leandro Damiao.
Moglo bi bit nešto od ovog.
Ja se nadam da cemo njega dovesti.Dovodili su ga u vezu sa nama na ljeto ali nije nista bilo od toga.EBSCO je napisao/la:http://www.gazzetta.it/Calciomercato/Es ... 7481.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;Italian newspaper La Gazzetta dello Sport reports that Liverpool are planning a January bid for Internacional striker Leandro Damiao.
Moglo bi bit nešto od ovog.
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Henderson je napisao/la:Rodgers ako se ne uozbilji, leti isto kao i Roy. Nema sumnje da se njih dvojica jednostavno ne mogu porediti po stilu igre, jer ga Roy nije ni imao. Ali, Rodgers je već ispao iz Liga Cupa, ako ispadne iz LE i ako ne uzme barem 3 ili 4 boda iz naredne dvije utakmice ( strah me napisati 6 bodova ), on će izgubiti podršku navijača.Čekaj ba malo,valjda bi trebali sačekati da i ovaj nabije 50 utakmica pa da vidimo onda.
Da ne bude neke zabune, sviđa mi se njegov stil, ima veliki plus od mene zbog podmlađivanja ekipe, zbog Suareza kojeg je pretvorio u golgetera, zato što je smirio Suareza pa ovaj ( mislim da je zadnja bila protiv Stoka ) više ne maše rukama ... Ali, nema rezultata.
Protiv sam otpuštanja trenera u pola sezone i neka ga do kraja sezone. Ali, vlasnik se pita. 8 bodova kasnimo za LP, 5 za EL a 6 bodova smo iznad opasne zone.
koja je poeeenta u dovodjenju mladog trenera ako mu nece dati vremena

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Eh, dakle, sutra protiv Swansa.
Hm, kakva su očekivanja pred sutrašnji duel? Na tiketu sam igrao 1x, realno il'..?

Hm, kakva su očekivanja pred sutrašnji duel? Na tiketu sam igrao 1x, realno il'..?
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Čestitke Yesilu, danas je proglašen za Njemačkog U21 igrača godine, ovo je velika stvar za njeg sa obzirom da su mu konkurencija bili Mario Götze, i Schürrle.
Gdje ćeš crni Henry otpustiti Clarka?
Charlie Adam za sve njegove fanove zabija za Stoke.
Čestitke za Yesila.

Charlie Adam za sve njegove fanove zabija za Stoke.

Čestitke za Yesila.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
West Brom hladno do trećeg mjesta

Nemoj Spamati !EBSCO je napisao/la:West Brom hladno do trećeg mjesta![]()

[youtube][/youtube]
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
treba covjeku samo dati vremena, jos je mlad i on uci, i siguran sam da cemo napredovati s njim, samo bih volio da izbaci ona nepotrebna dodavanja u odbrani, i da se vise fokusira na tu penetraciju u napaduWe'll get there in the end. There's absolutely no question about that. As a group of supporters, these fans deserve it.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Vilijams neće da se rukuje sa Suarezom ?
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 05033.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 05033.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.