afa97 je napisao/la:Najjaci je tu bio golman Radnika prilazi pomocnom sudiji i govori "ruka je bila majke mi mile"
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Saša matić kaže da je bilo rame !exbabilon je napisao/la:Kakav Ibrahimovic, Hadzic iz kornera dao go ramenom.
U novi boj ...
sve u svemu zaslužena i čista pobjeda radnika čestitke iskrene a nama treba dobra metla sad na pauzi ima tu svega ali dobro šta je tu je idemo dalje ja volim volim volim samo tebe!

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 24 nov 2012, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- Evolution87
- Kontakt:
Pricaje vi sta hocete, ali mi smo i dalje prvi 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bilo je tu i 300 navijaca hordi zla bili su dobri i njih pozdravljamo
- Dajdza
- Kontakt:
cestitke vicesampionima!!

Jovicu svu ti fameliju najmiliju J*** , komsije su za nas Barsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Igra=bruka, otjerati pola ovih prosjecnih igraca na pauzi. Ne znam ko je veci krivac sam Jovic il igraci il su svi podjednako.
**** jedna retardirana, mrs iz svetinje svi do jednog
Jel vas stid jadoviiiiiiiiiiii, saide ited!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikad vise necu otici na tekmu nikad!!!!!!!!!!!!!!!!
Sta pricas za Saida? Covjek jednostavno nema s kim da igra, da pruzi taj zadnji pas. Da barem ima jedan priblizan njegovoj kvaliteti bilo bi drugacije..DevilS je napisao/la:Jel vas stid jadoviiiiiiiiiiii, saide ited!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@devils, nemoj tako, i ja sam ljut ali nikada neću psovati nekom iz stručnog štaba ili kojem igraču, Said i onako vjerovatno napušta klub u januaru, nadam se samo da će se dovesti neko POJAČANJE jer ono što se dovodilo ljetos nisu bila pojačanja.....
Uredu je hilmo ali sta je ovo do kada ide ovo znali mi iko reci do kada cemo mi derati svoja grla, do kada cemo cekati titulu dok ja napunim 80 jel?hilmo je napisao/la:@devils, nemoj tako, i ja sam ljut ali nikada neću psovati nekom iz stručnog štaba ili kojem igraču, Said i onako vjerovatno napušta klub u januaru, nadam se samo da će se dovesti neko POJAČANJE jer ono što se dovodilo ljetos nisu bila pojačanja.....
konacno si dosao pameti ...... bravo za tebeDevilS je napisao/la:Jovicu svu ti fameliju najmiliju **** , komsije su za nas Barsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav je osjecaj biti ispred Zelje ? Kratkotrajan. 
Dobro te jesili to dosao da provociras sad?santafe je napisao/la:konacno si dosao pameti ...... bravo za tebeDevilS je napisao/la:Jovicu svu ti fameliju najmiliju **** , komsije su za nas Barsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Sabura, sabura...tiha voda bregove valja....Poletili smo nakon nekoliko kola (istina igrali smo dobro) valjda dok su igrači bili u usponu forme, sad se desio pad, umor, menadžeri, transferi.....DevilS je napisao/la:Uredu je hilmo ali sta je ovo do kada ide ovo znali mi iko reci do kada cemo mi derati svoja grla, do kada cemo cekati titulu dok ja napunim 80 jel?hilmo je napisao/la:@devils, nemoj tako, i ja sam ljut ali nikada neću psovati nekom iz stručnog štaba ili kojem igraču, Said i onako vjerovatno napušta klub u januaru, nadam se samo da će se dovesti neko POJAČANJE jer ono što se dovodilo ljetos nisu bila pojačanja.....
Ovaj poraz...kao i svi drugi koji su bili i koji će biti mogu samo ojačati našu ljubav i odanost prema klubu.
Mi nastavljamo gdje smo stali, na početku sezone vodstvo kluba je reklo da je prvenstveno prioritet još veća stabilizacija kluba, uz AMBICIJE da se ide na tituli...
Ako nastavimo putem kojim smo krenuli (ne rezultatskim putem, trenutno) biće titula mnogo.....
- samoposteno
- Kontakt:
on kako pise 99% ce promjenit dres .........klub se voli i kad gubi i kad dobijachampions1921 je napisao/la:Uvjek sam govorio da si kraljDevilS je napisao/la:Jovicu svu ti fameliju najmiliju **** , komsije su za nas Barsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Bujrum u PLAVU ARMIJU
To nikad drug moj samo govorim realno kako jeste Jovica treba dobro nalemati mamu mu J*** njegovu, pa dokle vise sta trebam da fikne srcani?champions1921 je napisao/la:Uvjek sam govorio da si kraljDevilS je napisao/la:Jovicu svu ti fameliju najmiliju **** , komsije su za nas Barsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Bujrum u PLAVU ARMIJU
Vama sretno i ja sam svoje rekao ja vise necu ici na utakmice nikad za nikad pa ni na derbi to je pod znakom pitanja.
- storm_raider
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 27 gostiju.