Sabura, sabura...tiha voda bregove valja....Poletili smo nakon nekoliko kola (istina igrali smo dobro) valjda dok su igrači bili u usponu forme, sad se desio pad, umor, menadžeri, transferi.....DevilS je napisao/la:Uredu je hilmo ali sta je ovo do kada ide ovo znali mi iko reci do kada cemo mi derati svoja grla, do kada cemo cekati titulu dok ja napunim 80 jel?hilmo je napisao/la:@devils, nemoj tako, i ja sam ljut ali nikada neću psovati nekom iz stručnog štaba ili kojem igraču, Said i onako vjerovatno napušta klub u januaru, nadam se samo da će se dovesti neko POJAČANJE jer ono što se dovodilo ljetos nisu bila pojačanja.....
Ovaj poraz...kao i svi drugi koji su bili i koji će biti mogu samo ojačati našu ljubav i odanost prema klubu.
Mi nastavljamo gdje smo stali, na početku sezone vodstvo kluba je reklo da je prvenstveno prioritet još veća stabilizacija kluba, uz AMBICIJE da se ide na tituli...
Ako nastavimo putem kojim smo krenuli (ne rezultatskim putem, trenutno) biće titula mnogo.....