Treba se cuvati bakljada.. Danas u BL sudija zamalo nije prekinuo tekmu radi pirotehnike.. Kako su nas u odredjenim periodima imali na zubu i tu treba biti oprezan..voltron30 je napisao/la:O čemu ti? Široki pada već par sezona od kako se Amar vratio. Mislim da samo jedan poraz od njih imamo. Iskreno, mene je strah sutrašnje utakmice. Euforija lako udari u glavu, bit' će vjerovatno i prekida zbog bakljade..Sve u svemu 1-0 k'o kuća ako uspijemo.jovanmaksimovic je napisao/la:vrijeme je da pobjedimo siroki!! zaostajemo za dvije pobjede u medjusobnom omjeru!!! red je da pobjedimo i na grbavici a i na pecari na proljece!!! naprijed zeljo!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- champions1921
Re: FK Željezničar
BUDI ŽELJO !!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
imamo mi i 37 bodova u jednoj polusezoni, kada je odovic vodio ekipu na proljece 2004. (omjer 12 1 2 41-17 +24 37)dino lj je napisao/la:Mi eventualnom pobjedom(a hocemo ako Bog da) sustizemo svoj rekord od 35 bodova osvojenih u jednoj poluzezoni.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Komsije su ko frajeri sa preuranjenom ejakulacijom. Hop hop hop i u desetom kolu ahhhhh zavrsili, dok mi to radimo svih 30 kola 
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Sutra samo PAMETNO. Siroki je u formi, zadnjih pet su samo jednu nerjeseno odigrali.
To sto su maleni izgubili ne treba imati nikakav uticaj na nas a pogotovo ne na igrace. Znalo se da oni nece moci pratiti nas tempo. Ja i dalje mislim da ce se neko treci umjesati u borbu za titulu. Mislio sma prvo da ce to biti Zrinjski ali oni u zadnjih pet kola prosuse 11 bodova i padose. Znaci taj neko nije Zrinjski. Samo da to ne bude Sirokio i da ne bude od sutra.
Opet j*bena trema. Vec 10 godina ne volim zadnje kolo protiv Sirokog. Ne voli niko od nas.
To sto su maleni izgubili ne treba imati nikakav uticaj na nas a pogotovo ne na igrace. Znalo se da oni nece moci pratiti nas tempo. Ja i dalje mislim da ce se neko treci umjesati u borbu za titulu. Mislio sma prvo da ce to biti Zrinjski ali oni u zadnjih pet kola prosuse 11 bodova i padose. Znaci taj neko nije Zrinjski. Samo da to ne bude Sirokio i da ne bude od sutra.
Opet j*bena trema. Vec 10 godina ne volim zadnje kolo protiv Sirokog. Ne voli niko od nas.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
siroki igra promjenljivo iz sezone u sezonu...
gledajte im plasmana konacnog...
2000/01: 7.
2001/02: 2.
2002/03: 4.
2003/04: 1.
2004/05: 3.
2005/06: 1.
2006/07: 4.
2007/08: 2.
2008/09: 6.
2009/10: 2.
2010/11: 4.
2011/12: 2.
znaci, svake parne godine budu ili prvaci ili viceprvaci...
svake neparne godine budu najvise treceplasirani...
ove godine se ne trebamo plasiti sirokog... ipak mislim da ce sarajevo biti drugo iza nas na kraju sezone...
gledajte im plasmana konacnog...
2000/01: 7.
2001/02: 2.
2002/03: 4.
2003/04: 1.
2004/05: 3.
2005/06: 1.
2006/07: 4.
2007/08: 2.
2008/09: 6.
2009/10: 2.
2010/11: 4.
2011/12: 2.
znaci, svake parne godine budu ili prvaci ili viceprvaci...
svake neparne godine budu najvise treceplasirani...
ove godine se ne trebamo plasiti sirokog... ipak mislim da ce sarajevo biti drugo iza nas na kraju sezone...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ispunili smo vam obecanje,sutra je na vama da dobijete Siroki i eto vam jesenje titule..Pozz iz BN.. 
-
Amar TM'87
- Kontakt:
kako najlakse unijet baklju?
sutra ce da bude ludnica!
Zabiješ je sebi u š*pak!Amar TM'87 je napisao/la:kako najlakse unijet baklju?
sada ce oni pjevati: nema nema titule,nema nema evrope,pusti pusti pasose,sve ti j**** dragane
ali je merak pustiti ih malo da se nadaju i onda im sve oteti xD
ali je merak pustiti ih malo da se nadaju i onda im sve oteti xD
-
Amar TM'87
- Kontakt:
imal kakav manje bolan nacin 
- Dajdza
- Kontakt:
mjesto radnje:Grbavica
predmet:Aneks 7
SVI NA SVOJE

SVI NA SVOJE
Pa liga je već neregularna. Ono što se desilo u Trebinju...storm_raider je napisao/la:Od sutra je liga opet neregularna. Nekako neobicno bilo bez tih prica.
babo namjestioAlen1987 je napisao/la:Pa liga je već neregularna. Ono što se desilo u Trebinju...storm_raider je napisao/la:Od sutra je liga opet neregularna. Nekako neobicno bilo bez tih prica.
Ja nisam vidio da se Leotar zalio ili da su bili osteceni, jesi ti ?Alen1987 je napisao/la:Pa liga je već neregularna. Ono što se desilo u Trebinju...storm_raider je napisao/la:Od sutra je liga opet neregularna. Nekako neobicno bilo bez tih prica.
NO PYRO NO PARTY
Dajdza je napisao/la:mjesto radnje:Grbavica
SVI NA SVOJE
![]()
![]()
- mahalac_SA
- Kontakt:
Ono kad je Željo uzeo 0:2 ili kad je Sarajevo uzelo 0:3???Alen1987 je napisao/la:Pa liga je već neregularna. Ono što se desilo u Trebinju...storm_raider je napisao/la:Od sutra je liga opet neregularna. Nekako neobicno bilo bez tih prica.
Svakakvih bolesnika
UEFA=MAFIA
Ne opetercuj te se na ove teorije zavjere, jer da su danas pobjedili liga bi naravno bila regularana a oni najbolji tim u drzavi, giganti, ... mačići itd. I u nastavku sezone ce biti slicnih prica kada ne bude rezultat.
Samo pogledaj te njihov mentalitet, kad im je Jovic tek dosao lozili se "Sir Jovic, gospodin Jovic" a sada mu se majka u grobu okrece, Said najbolji igrac lige, Dupovac najbolji , a sad se i njima familija spominje.
Samo opusteno mi sutra slavimo 100%.
Samo pogledaj te njihov mentalitet, kad im je Jovic tek dosao lozili se "Sir Jovic, gospodin Jovic" a sada mu se majka u grobu okrece, Said najbolji igrac lige, Dupovac najbolji , a sad se i njima familija spominje.
Samo opusteno mi sutra slavimo 100%.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sa kaze te za zimski rok. Koje igrace ocekujete da se prodaju/odu i imali kakav (talenat) sto se moze dovesti? Predpostavljam da ce opet biti dosta ti igraca na probi... ali svi znamo kako se to odprilike sve zavrsava hehe.
I znali se odprilike gdje ce klub ici na pripreme? Hrvatska, Slovenija..?
I znali se odprilike gdje ce klub ici na pripreme? Hrvatska, Slovenija..?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Oprostite zato sto sam napisao ogroman post, ali morao sam dusu osloboditi. Tko zeli neka cita, tko ne zeli neka preskace.
Sustinski, mislim da ce se vecina sloziti sa mnom.
Dusmani, cujete li nas??? Zasto sutite??? Sta je bilo prvaci SVIJETA, ali u propagandi....
Pogledajte moji dragi manijaci, da tko god tudem jamu kopa, kad tada mora u nju sam upasti. To se uravo dogodilo nasim prvacima svijeta od kojih nema veceg dusmana po Zelju od njih. Kakav je samo osjecaj kada pitara navijas da svim srcem sutra bodri Siroki.
Vratilo im se sve zato sto igraju ne-nogomet. Daj Saidu, pa sta ovaj napravi, to je njihova sva igra, i ono najgore od svega to dizu u nebesa a sta god mi da napravimo (tri godine haramo u BIH), to onda ne valja, to je onda namjestaljka.
Ove sezone price se svodi kao i prijasnjih sezona, samo ove godine je ta prica dobila vise znacenje jer su oni u igri za nesto. Sta se tu dogodi zapravo? Na pocetku sezone, oni 100% sigurni da idu na duplu, nakon pola odigranih kola u prvom dijelu, ujedno i ispadanja njih iz kupa, ide prica, "mi ne igramo niza takmicenja, mi se samo borimo za titule". Danas, opet njihova stara, dobro je ako evropu izborimo jer je liga namjestena...
To je opet ono o cemu sam stalno pisao na ovom forumu, upravo mentalni sklop kod nas bosnjaka, jer mi ne zelimo priznati da smo mi krivi za svoj neuspijeh vec neko drugi ili jos bolje po ozaloscene da je neko treci jos u igri, da bi oni uvijek u svoj toj prici ostali nevina bica, (jadnici nasi, ili kako oni sebe nazivaju divovima).
Sto se nas tice, cekao sam slican ishod ove njihove tekme, mada sam vise vjerovao u remi. Sa ovim njihovim porazom, vjerujte mi nikada mi lakse nije pao poraz u derbiju, koji evo kako je vrijeme pokazalo je nama zapravo i bio prekretnica, mozda ne na nacin na koji smo mi ocekivali, ali se opet podudarilo nekoliko stvari u nasu korist sto maksimalno moramo iskoristi. E tako moji dragi manijaci nakon medijskog silovanja i reklamiranja imaginarnih sampiona svijeta, vrijeme da ih usutimo za sva vremena i opet ih okrenemo pricama o teorijama zavjera. Iz ovog razloga, ama vas svi, SUTRA U DOLINU. Nemojte mi samo neke isprike davati, uvjeti, zajebancija, ma da ti ne znam sta je, SVI U DOLINU, jos ako moze svako od nas nekog druga ili djevojku povesti bilo bi super.
Sutra igra Zeljo, igra Zeljin duh, a to mozemo osjetiti samo mi pravi Zeljovci. Momci ce igrati za nas navijace, radi rodendana, ali zato mi moramo igrati za momke. HOCU PAKAO DA VIDIM SUTRA, ALI BAS PAKAO, NEKA VIDE DUSMANI KAKO SE UVIJEK DOBRO DOBRIM VRACA.
EDIT: Samo da napomen, posto oni razmisljaju kako sam gore naveo, treba sutra biti spreman na sve i vjerujte mi da ce oni pokusati na sve nacine da nam uniste sutrasnji dogadaj. Po meni treba policiju obavijestiti za tranzit, neka se postavi nekog gore da ne bi slucajno neki imbecil suzavac opet bacio nama dole... Zvuci smijesno, ali ove vapaje i jauke koje cujem i gledam sa njihove strane, mogu samo prourokovati ovo o cemu pricam jer za svaki njihov ne uspijeh mi smo ISKLJUCIVO krivi.
Sutra, idemo na pobjedu, po meni ako se pobijediti ostvarili smo najbolju mogucu prednost. Zato, nakon toga ne treba razmisljati kao oni, i odmah se dovoditi u sitvaciju da smo prvaci SVIJETA. SAmo lagano, opusteno kako mi to najbolje znamo...
Uostalom i da ne ostvarimo povoljan rezultat, mi smo ostvarili cilj, a to je ostati bara-bara sa ovim iz vrha. Zato ne treba stvarati momcima pritisak. Uredu ja svatam, vrata su se otvorila i naravno ako se ukaze prilika to cemo iskoristiti na najbolji moguci nacin.
VOLIM TE ZELJOOOOOOOOOOOO
Dusmani, cujete li nas??? Zasto sutite??? Sta je bilo prvaci SVIJETA, ali u propagandi....
Pogledajte moji dragi manijaci, da tko god tudem jamu kopa, kad tada mora u nju sam upasti. To se uravo dogodilo nasim prvacima svijeta od kojih nema veceg dusmana po Zelju od njih. Kakav je samo osjecaj kada pitara navijas da svim srcem sutra bodri Siroki.
Ove sezone price se svodi kao i prijasnjih sezona, samo ove godine je ta prica dobila vise znacenje jer su oni u igri za nesto. Sta se tu dogodi zapravo? Na pocetku sezone, oni 100% sigurni da idu na duplu, nakon pola odigranih kola u prvom dijelu, ujedno i ispadanja njih iz kupa, ide prica, "mi ne igramo niza takmicenja, mi se samo borimo za titule". Danas, opet njihova stara, dobro je ako evropu izborimo jer je liga namjestena...
Sto se nas tice, cekao sam slican ishod ove njihove tekme, mada sam vise vjerovao u remi. Sa ovim njihovim porazom, vjerujte mi nikada mi lakse nije pao poraz u derbiju, koji evo kako je vrijeme pokazalo je nama zapravo i bio prekretnica, mozda ne na nacin na koji smo mi ocekivali, ali se opet podudarilo nekoliko stvari u nasu korist sto maksimalno moramo iskoristi. E tako moji dragi manijaci nakon medijskog silovanja i reklamiranja imaginarnih sampiona svijeta, vrijeme da ih usutimo za sva vremena i opet ih okrenemo pricama o teorijama zavjera. Iz ovog razloga, ama vas svi, SUTRA U DOLINU. Nemojte mi samo neke isprike davati, uvjeti, zajebancija, ma da ti ne znam sta je, SVI U DOLINU, jos ako moze svako od nas nekog druga ili djevojku povesti bilo bi super.
Sutra igra Zeljo, igra Zeljin duh, a to mozemo osjetiti samo mi pravi Zeljovci. Momci ce igrati za nas navijace, radi rodendana, ali zato mi moramo igrati za momke. HOCU PAKAO DA VIDIM SUTRA, ALI BAS PAKAO, NEKA VIDE DUSMANI KAKO SE UVIJEK DOBRO DOBRIM VRACA.
EDIT: Samo da napomen, posto oni razmisljaju kako sam gore naveo, treba sutra biti spreman na sve i vjerujte mi da ce oni pokusati na sve nacine da nam uniste sutrasnji dogadaj. Po meni treba policiju obavijestiti za tranzit, neka se postavi nekog gore da ne bi slucajno neki imbecil suzavac opet bacio nama dole... Zvuci smijesno, ali ove vapaje i jauke koje cujem i gledam sa njihove strane, mogu samo prourokovati ovo o cemu pricam jer za svaki njihov ne uspijeh mi smo ISKLJUCIVO krivi.
Sutra, idemo na pobjedu, po meni ako se pobijediti ostvarili smo najbolju mogucu prednost. Zato, nakon toga ne treba razmisljati kao oni, i odmah se dovoditi u sitvaciju da smo prvaci SVIJETA. SAmo lagano, opusteno kako mi to najbolje znamo...
VOLIM TE ZELJOOOOOOOOOOOO
Ocekujem da Svraka ode za fine pare (gol za repku, igranje za repku), tu bi se mogli fino oparit, volio bi ja licno da se i Adil kao i Jamak prodaju, mada mi to nerealno izgleda u ovom trenutku...rijesiti se antitalenata i propalih igraca da im se dresovi djaba ne peru... jos kad na to dodamo nekoliko novih igraca, iskusnih, prije svega zadnji vezni, jedan stoper i napadac... plus pare od uefe i Sehica plus jesenja titula... prelijepa godina za Nas... Zeljeznicar iznad svega
Trenutno korisnika/ca: kontra, LukavacBHF, rishovski i 25 gostiju.