HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

acovic1
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic1 » 24 nov 2012, 14:53

nisterlo je napisao/la:@Acovic
Hajde da jednom pitam pre tekme :D
Mada gradski derbi,to se tesko da prognozirati,ali meni nekako mirise na mnogo golova?
Care , kec ko kuća :D :D :D :D .Kad igra Zrinja ja mogu odigrati samo jedan tip :lol: :lol: :lol: .
Ozbiljno, ovo preskoči jer derbiji su čudne tekme ako padne neki brzi gol onda će biti 3+ ali vrlo lako moguće da bude rastrgano i tvrdo pa da jedna greška ili jedna maistorija sve riješi.
Moj savjet za danas igraj u austrijskoj ligi Neustadt-Wolsberger - 2 .Pozz.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 24 nov 2012, 15:26

Ljudi kojima je povijest koja je mjerodavna samo ona od 1945 nisu ništa drugo nego mazlumi što bi se narodski reklo.
Ko zna možda je za njih osnivanje Zrinjskog 17 godina prije Veleža toliko bolno da im pogled u povijest izaziva mučninu i glavobolju. Takvi bi i danas najrađe da nas zabrane jer drukčije ispred Zrinjskog ne mogu biti niti su kroz cijelu povijest bili.

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 24 nov 2012, 16:03

Jeli MArino Bogdan autohtoni Mostarac? Ili je došljak?

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 24 nov 2012, 16:04

kerzen je napisao/la:Jeli MArino Bogdan autohtoni Mostarac? Ili je došljak?
Jes' to platio internet proseci po starom mostu od onih turista ?

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 24 nov 2012, 16:06

i vi mostarci uopste ne znate kako da se zaje.bavate za derbi... cuj na nacionalnoj osnovi... nisko da nize ne moze... vidi se da niste dorasli sarajevskoj kulturi zaje.bancije... uzivajte u "derbiju" :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 24 nov 2012, 16:18

Vidi ovoga što nekome mora crtati kako će se izjašnjavati došao da se pametan malo pravi.
Dok u isto vrijeme pripadnik grupe koja se fura na antifu proziva Marina Bogdana, gay osobu koju antifa pokret podržava i sudjeluje sa njima u gay paradama. Dokle ide ta indijanština sugrađana sa istoka grada stvarno je fascinantno.
Mjesne zajednice sa svojim načelnicima su upregnute u mobilizaciju antifa navijača za dolazak pod BB.

Sramota da vas nema niti kući niti na gostovanjima a sada ćete se kao nešto organizirati. Kako se to zove da mi je znati, navijačka skupina nije. antifa valjda!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 nov 2012, 16:46

Boze moj,pa onaj trener Veleza Rahimic je tocno kakav klub takav i trener,covjek ne zna pricati ,nekakvi seljacki komentari ,ono je u rangu inteligencije i vokalubara sa Mijom Jelicem!
Prilog na tv1 kao sto sam i ocekivao ,ponovlio jedno 5 puta pogodak veleza i upada Ultrasa u teren,paćenici jos dugo ce da imaju traume od HSK Zrinjskog!
Sutra cemo Demicu da .... ma da ga lijepo docekamo! :lol:
Demicu imam jednu pjesmicu za tebe ali necu ,bas se lijepo rimuje bojim se nesto ban-a!

SUTRA SVI KO JEDAN PROTIV VELEZA IZ VRAPCICA!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 24 nov 2012, 17:36

bekicamir je napisao/la:Boze moj,pa onaj trener Veleza Rahimic je tocno kakav klub takav i trener,covjek ne zna pricati ,nekakvi seljacki komentari ,ono je u rangu inteligencije i vokalubara sa Mijom Jelicem!
Prilog na tv1 kao sto sam i ocekivao ,ponovlio jedno 5 puta pogodak veleza i upada Ultrasa u teren,paćenici jos dugo ce da imaju traume od HSK Zrinjskog!
Demicu imam jednu pjesmicu za tebe ali necu ,bas se lijepo rimuje bojim se nesto ban-a!

bekicu ja mislio ti si jedan normalalan forumas koji ce smirivat strasti uzavrele pred ovaj derbi a ti glavni provokator ,cuj Rahimica nazvat seljakom,et nek je peric odraz kulture,tv 1 je prikazala ono sto u cemu su ultrasi umjetnici,dakle navijacka skupina kojoj je jedini cilj napraviti incidente..druga stvar previse ste se digli,a ja imam osjecaj da ce te sutra pognute glave napustit stadion

Psychosocial.
Kontakt:

Post Postao/la Psychosocial. » 24 nov 2012, 17:42

Rahimić quotes
"Mi ove godine nemamo, ali imamo dosta problema sa sudjenjem" hahaha

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 nov 2012, 17:45

ajde stanite sa prepucavanjem ;) ;)

sutra nek bolji pobijedi :D
tj. zrinjski :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

krafna
Kontakt:

Post Postao/la krafna » 24 nov 2012, 18:13

svaka čast i periću i rahimiću na izjavama
trebali bi se svi ugledati na njih i uživati u derbiju

19Z05
Kontakt:

Post Postao/la 19Z05 » 24 nov 2012, 19:16

konjicanin01 je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Boze moj,pa onaj trener Veleza Rahimic je tocno kakav klub takav i trener,covjek ne zna pricati ,nekakvi seljacki komentari ,ono je u rangu inteligencije i vokalubara sa Mijom Jelicem!

bekicu ja mislio ti si jedan normalalan forumas koji ce smirivat strasti uzavrele pred ovaj derbi a ti glavni provokator ,cuj Rahimica nazvat seljakom,et nek je peric odraz kulture,tv 1 je prikazala ono sto u cemu su ultrasi umjetnici,dakle navijacka skupina kojoj je jedini cilj napraviti incidente..druga stvar previse ste se digli,a ja imam osjecaj da ce te sutra pognute glave napustit stadion

Cuj ovoga, u cemu ste to vi umjetnici majke vam, u bodrenju kluba 2 put godisnje, neodlasku na gostovanja itd. Kaze Perić " zahvaljujem se navijacima na podrsci na svim domacim i gostujucim utakmicama ... , a kaze Rahimic " ma i ja svojima, bili su s nama u sarajevu i banja luci:(:( " Konta coek u sebi" eeee da je meni takve navijace. RAspad

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 24 nov 2012, 19:35

19Z05 je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:

Cuj ovoga, u cemu ste to vi umjetnici majke vam, u bodrenju kluba 2 put godisnje, neodlasku na gostovanja itd. Kaze Perić " zahvaljujem se navijacima na podrsci na svim domacim i gostujucim utakmicama ... , a kaze Rahimic " ma i ja svojima, bili su s nama u sarajevu i banja luci:(:( " Konta coek u sebi" eeee da je meni takve navijace. RAspad
RED ARMY je bio dosad na svim ostovanjim tako da ne lupaj gluposti,sto se tice domacih utkmica logicno da zbog loseg rada uprave se desava odredjeni bojkot,slicnih momenata je bilo ikod vas prema tome ne lupetaj,

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 nov 2012, 19:40

Konjicanin01 hoces na utakmicu sutra?!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 nov 2012, 19:45

slika

Ova slika pokazuje grad Mostar,sacica huligana uvijek dobije veci kolac medijske pompe pa smo zato i prikazani kao grad slucaj!

Pobjeda danas i juniora i kadata!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 24 nov 2012, 19:46

bekicamir je napisao/la:Konjicanin01 hoces na utakmicu sutra?!
hocu amire ;)

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 24 nov 2012, 19:48

Konjicanin ce na stajanje bodrit Plemice, vidis da stalno visi ovdje..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 nov 2012, 19:49

Rosas7 je napisao/la:
Android je napisao/la:Koliko su ulaznice sutra i sta je ono pisalo da maloljetnici nece moci na utakmicu?
nece moci maloljetnici ,ali samo od gostujucih navijaca.....cijene zapad 5km,stajanje besplatno ;) ;)
To vam istocna strana besplatna ili se zezas ,blago vama.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 24 nov 2012, 19:50

[quote="bekicamir"]slika

Ova slika pokazuje grad Mostar,sacica huligana uvijek dobije veci kolac medijske pompe pa smo zato i prikazani kao grad slucaj!

Pobjeda danas i juniora i kadata![/quoteSlazem se stobom da huligani dobivaju vecu medijsku promociju nazalost,igraci su na terenu uvjek bili korektni osim jednog ispada kojeg ne vrjedi pominjat,u svakom slucaju nadam se dobroj tekmi bez ikakvi problema i nek bude golija da recimo 3:4 :D

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 24 nov 2012, 19:52

terabajt je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
Android je napisao/la:Koliko su ulaznice sutra i sta je ono pisalo da maloljetnici nece moci na utakmicu?
nece moci maloljetnici ,ali samo od gostujucih navijaca.....cijene zapad 5km,stajanje besplatno ;) ;)
To vam istocna strana besplatna ili se zezas ,blago vama.
Besplatno je na stajanje jos ovu utakmicu, a bilo je i protiv Rudara i Zvijezde..
To je kao neka zahvala/isprika za navijace od uprave jer navijaju svih 90. minuta iako se ekipa nije ni borila ni pobjeđivala ..
Meni glupo al' eto :?

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.