FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
VRATITE bagrcavog
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
- mahalac_SA
- Kontakt:
Adil trenutno zvijer, svaku utakmicu daje zadnji atom snage, zabija golove i od Guve pa ovamo meni najdraži naš napadač. Njega mi je užitak gledati poredeći recimo dvije sezone prije Lazu 

UEFA=MAFIA
vratite nam bagrcavog
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
a juniori 2:4 cini mi se , nisam siguran za rezultat ali su pobjedili i Hodzic je dao golhamzaTM87 je napisao/la:Kadeti u Sirokom pobjedili 0:5![]()

ps. [youtube][/youtube]

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Sutra isti sastav kao i protiv olimpica i to je to..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
juniori osvojili jesenju titulu dobili sirokog dole kod njih 3:6
Da je nama ovakva tribina kako bi se orili, moram pronaci tekst ove njihove pjesme.ZZtop10 je napisao/la:[
ps. [youtube][/youtube]
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ispod imas u komentarim tekst pjesme ...
We Love you, We Love you, We Love you,
And where you go we follow, we follow, we follow,
Cos we support the Palace, the Palace, the Palace,
And that's the way we like it, we like it, we like it,
Woooooooooooooooh, Woooooooooooooooooooh,

juniori želje dobili 6:3 što je po meni veće iznenađenje nego kadeti što su željini dobili 5:0 pošto ova generacija kadeta Širokog nije nesto...arelinho je napisao/la:juniori osvojili jesenju titulu dobili sirokog dole kod njih 3:6
mislim da je velika greška juniora Širokog, odnosno kluba bila što su ovaj tjedan vodili juniore u Beč gdje su igrali protiv Austrie ja mislim 2 ut. preopterecenje je to..putvanje +2 utakmice i onda za 2 dana željo ti dolazi..a uz to, najbolji igrač Marić je priključen prvom ekipi, Ćorluka ozlijeđen..i uz sve to su i juniori želje jaki tako da će se do kraja voditi teška bitka za prvaka ..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
e taman da pitam , imate li povrijedjenih ili suspendovanih igraca za sutra ?Kevin je napisao/la:juniori želje dobili 6:3 što je po meni veće iznenađenje nego kadeti što su željini dobili 5:0 pošto ova generacija kadeta Širokog nije nesto...arelinho je napisao/la:juniori osvojili jesenju titulu dobili sirokog dole kod njih 3:6
mislim da je velika greška juniora Širokog, odnosno kluba bila što su ovaj tjedan vodili juniore u Beč gdje su igrali protiv Austrie ja mislim 2 ut. preopterecenje je to..putvanje +2 utakmice i onda za 2 dana željo ti dolazi..a uz to, najbolji igrač Marić je priključen prvom ekipi, Ćorluka ozlijeđen..i uz sve to su i juniori želje jaki tako da će se do kraja voditi teška bitka za prvaka ..
I onda kada više ne bude me ovdje
Nasi juniori ce sigurno na kraju osvojiti titulu jer je ovo jedna od najjacih generacija poslije rata.... Za kadete ce se vidjeti iako i oni imaju dosta dobrih igraca, al' stvarno juniori ove sezone pod vodstvom Sablje jedu malu djecu....Kevin je napisao/la:juniori želje dobili 6:3 što je po meni veće iznenađenje nego kadeti što su željini dobili 5:0 pošto ova generacija kadeta Širokog nije nesto...arelinho je napisao/la:juniori osvojili jesenju titulu dobili sirokog dole kod njih 3:6
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
koliko je amar osim bitan za zelju govori i sljedeci podatak:
ukupno je vodio tim zelje u 273 zvanicne utakmice a ostvario je fanstasticnih 167 pobjeda (61%) a izgubio je samo 49 utakmica (18%)
u prvenstvu je vodio zeljeznicar u 194 utakmice i slavio je 123 puta (63%) i izgubio je samo 33 utakmice (17%). treba uzeti u obzir da je amar osim trener vec 8 sezonu u zeljeznicaru.
u kupu je 57 puta vodio tim i slavio je 37 puta (65%) a izgubio je svega 5 utakmica u 8 godina (9%)
mislim da ovom covjeku treba dici spomenik ispred stadiona!!!
ukupno je vodio tim zelje u 273 zvanicne utakmice a ostvario je fanstasticnih 167 pobjeda (61%) a izgubio je samo 49 utakmica (18%)
u prvenstvu je vodio zeljeznicar u 194 utakmice i slavio je 123 puta (63%) i izgubio je samo 33 utakmice (17%). treba uzeti u obzir da je amar osim trener vec 8 sezonu u zeljeznicaru.
u kupu je 57 puta vodio tim i slavio je 37 puta (65%) a izgubio je svega 5 utakmica u 8 godina (9%)
mislim da ovom covjeku treba dici spomenik ispred stadiona!!!
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 24 nov 2012, 22:55, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Prescritto
- Kontakt:
pitari ce reci da je ta svaka utakmica kupljena
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- storm_raider
- Kontakt:
Sutra 1:0 i ja sam zadovoljan.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 24 nov 2012, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Prescritto
- Kontakt:
i to iz penala u zadnjih 5 minuta, da se pojedu od muke i da sljedeca 3 mjeseca nemaju sna, ustvari oni ga nemaju nikako otkako se amar vratio 

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Puna Grbavica, znači pobjedu...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ali onaj najofirni penal u stilu francuza + crveni za golmana zbog prigovora.Prescritto je napisao/la:i to iz penala u zadnjih 5 minuta, da se pojedu od muke i da sljedeca 3 mjeseca nemaju sna, ustvari oni ga nemaju nikako otkako se amar vratio
Previše se zamarate njima !
jednostavno mi sutra obiljezavamo veliki jubilej,imamo mogucnost da prezimimo na 1 . mjestu sta nas briga za njih ! Hajmo mi malo o nama,postavi,posjeti sta mislite 10-milja 

Željeznicar za život cijeli !