Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Sveti
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sveti » 23 nov 2012, 20:29

okocha123 je napisao/la:
Sveti je napisao/la:ko ono reče da će Supić izjavit da su mu hakovali profil, nek se citira da mu čestitam. Supiću, **** jedno neandertalno.
Nema druge izvlakuse
pa vidim odavde koliki mu je IQ. :lol:
znalo se to, a jedan forumaš je napisao baš neposredno prije njegove izjave o tome da će sigurno reći da su mu hakovali profil.
Ko god nešto napiše ovog tipa, svima se odjednom profil haknuo :lol: baš njima, baš u to vrijeme :lol:
naprijed rejal

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 nov 2012, 21:17

Sjetim mu se i ja familije, uže i šire!
......

Izvini Šupiću, neko mi je provalio profil!

nevera
Kontakt:

Post Postao/la nevera » 23 nov 2012, 21:36

Slovenci imaju najboljeg golmana Balkana, cisto sumnjam da bi dobio priliku u slovenskoj reprezentaciji. Proveo bi vecinu karijere na klupi u slovenskoj reprezentaciji. U Bosni bi isto bio na klupi ali u svakom slucaju lakse je izborit mjesto u prvih jedanest protiv Begovica nego protiv Handanovica. I Begovic je sjajan golman, Dzafic bi trebao stvarno postat izvanredan golman da bi njemu mogao uzet mjesto u prvih jedanest, ali ipak nije na razini Handanovica.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 nov 2012, 21:46

Batko je napisao/la:Sjetim mu se i ja familije, uže i šire!
......

Izvini Šupiću, neko mi je provalio profil!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 nov 2012, 15:46

Prelijep gol Nadarevića za Varese, vode 1-0 protiv Pro Vercellia.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 nov 2012, 17:36

nevera je napisao/la:
Slovenci imaju najboljeg golmana Balkana, cisto sumnjam da bi dobio priliku u slovenskoj reprezentaciji. Proveo bi vecinu karijere na klupi u slovenskoj reprezentaciji. U Bosni bi isto bio na klupi ali u svakom slucaju lakse je izborit mjesto u prvih jedanest protiv Begovica nego protiv Handanovica. I Begovic je sjajan golman, Dzafic bi trebao stvarno postat izvanredan golman da bi njemu mogao uzet mjesto u prvih jedanest, ali ipak nije na razini Handanovica.
Ko bi bolan imao prije sansu uzeti jedinicu Begovicu,nego Handanovicu? O Majko mila sta sve neces procitati. Begovic nema konkurencije na Balkanu,Handanovic jeste dobar golman,ali nije nikad bolji od Begovica,koji brani u najboljoj ligi na planeti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 nov 2012, 19:05

nevera je napisao/la:
Sreca pa Begovic nije na razini Handanovica, bolji je od njega! A ovaj mali slovenac nam ne treba, imamo Sehica, Burica...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 nov 2012, 23:07

Handanović je jedan od najboljih europskih golmana. Begović nije ta klasa. Samo subjektivni ljudi mogu tvrditi drugačije. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 nov 2012, 23:10

emir79 je napisao/la:
nevera je napisao/la:
Ko bi bolan imao prije sansu uzeti jedinicu Begovicu,nego Handanovicu? O Majko mila sta sve neces procitati. Begovic nema konkurencije na Balkanu,Handanovic jeste dobar golman,ali nije nikad bolji od Begovica,koji brani u najboljoj ligi na planeti.
To je ta slavna Bosanska objektivnost :mrgreen:
Begović je potencijal da postane svjetska klasa.
Handanović to već jeste.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 nov 2012, 23:12

Mozda bi bilo dobro izaci u susret ovom golmanu ako je vec izjavio da ima zelju da igra za nas, iako on ne moze braniti pored Asmira ali neka ga tu za nedaj Boze. Sehic je "tanak" u turskoj, za Burica ne znam, Avdukic no coment.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 24 nov 2012, 23:22

Handanovic nije nista bolji od Begovica.

0123456
Kontakt:

Post Postao/la 0123456 » 25 nov 2012, 00:11

Elvis Džafić nije ni top5 golman u Sloveniji. U poslednje vreme on je rezerva u svom klubu :? (Olimpija :D ).

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 nov 2012, 00:46

Dylan Dog je napisao/la: To je ta slavna Bosanska objektivnost :mrgreen:
Begović je potencijal da postane svjetska klasa.
Handanović to već jeste.
Neko ko drzi rekord u najjacoj ligi svijeta, spada u svijetsku klasu. Objektivno ili ne to su cinjenice koje se ne mogu pobiti.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 nov 2012, 00:56

Svjetske klase ne igraju u Stoke City-u.
Evo ti trik pitanje:
Kojeg još igrača Stoke-a smatraš svjetskom klasom osim Begovića?

Asmir je odličan golman koji će vjerovatno zaigrati u velikome klubu za par godina i iskazati se kao zaista golmanska elita,ali sad za sad ja ga ne svrstavam tu.
Naravno,nemamo svi ista mjerila kad nekoga nazovemo "svjetskom klasom".
Za mene je ovo golmanska elita:Casillas,Buffon,Neuer,Hart,Lloris,Cech,Cezar,Akinfeev i Handanović.
Može se primjetiti da ih i nema previše.
Odma poslije njih dolaze golmani poput Benaglia,Mandande,Begovića,Mignoleta,Weidenffelera...koji su ipak za nijansu slabiji.
Dakle,ako pod svjetskom klasom smatramo 20-25 najboljih golmana svijeta,onda se i ja mogu složiti da tu ima mjesta za Asmira već sada ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 nov 2012, 01:02

Zaboravio si i Ali al Habsija :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 nov 2012, 01:24

Dylan Dog je napisao/la:Svjetske klase ne igraju u Stoke City-u.
Evo ti trik pitanje:
Kojeg još igrača Stoke-a smatraš svjetskom klasom osim Begovića?

Asmir je odličan golman koji će vjerovatno zaigrati u velikome klubu za par godina i iskazati se kao zaista golmanska elita,ali sad za sad ja ga ne svrstavam tu.
Naravno,nemamo svi ista mjerila kad nekoga nazovemo "svjetskom klasom".
Za mene je ovo golmanska elita:Casillas,Buffon,Neuer,Hart,Lloris,Cech,Cezar,Akinfeev i Handanović.
Može se primjetiti da ih i nema previše.
Odma poslije njih dolaze golmani poput Benaglia,Mandande,Begovića,Mignoleta,Weidenffelera...koji su ipak za nijansu slabiji.
Dakle,ako pod svjetskom klasom smatramo 20-25 najboljih golmana svijeta,onda se i ja mogu složiti da tu ima mjesta za Asmira već sada ;)
Golman je samo jedan,i kao takve moras uzeti njih vise u obzir. To sto neko brani za Stoke City,ne mora znaciti da je losiji od golmana, koji brani u Bayernu ili sta ja znam vec kojem klubu. Biti golman je jako zahtjevan,hajmo reci posao,imas ih previse,a apsolutno premalo mjesta,ustvari u svakom klubu jedno(rezerve ne racunam) .Ti si stavio Harta u neku elitu,ja ga nebi u Vrbanjusi,jer veceg kiksera u zivotu svom nisam vidio. Recimo Bengalio,busnjara zesca ti je u rangu sa Begovicem i Weidenffelerom. Onda nigdje Adlera koji je pojam i za Neuera (koji po meni na sve lici osim na fudbalskog golmana,vise bih ga svrstao u rukometase,bar tako djeluje na golu). Ako znamo da samo liga "5" broji nekih 100 klubova,sigurno ne mozemo reci samo za desetak golmana, da su svijetske klase.Ali opet je ovo sve stvar ukusa,mozemo ovako 10 dana naglabati. Begovic je svakako elita,htjeo neko priznati ili ne.
A svijetska klasa bi valjda trebao biti i Michael Owen,ako nista vece je ime od 70% golmana koje si nabrojao .

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 25 nov 2012, 02:06

cuj Hart u vrbanjusi :mrgreen:
emire sine opet se drogiras? :o :D

dylane ja mislim da gubis vrijeme..

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 nov 2012, 02:25

Sakuragi je napisao/la:cuj Hart u vrbanjusi :mrgreen:
emire sine opet se drogiras? :o :D

dylane ja mislim da gubis vrijeme..
Ja sam reko ni u Vrbanjusi :mrgreen:
Hebo bi njemu Braco uzu i siru u prvoj utakmici :mrgreen:

Salu na stranu,Hart je kiks golman i kao takav daleko od tog, da se svrstava u svijetsku klasu.
Odbrani on nemoguce,ali i primi nemoguce. Ko vremenska je prognoza.Da sad ne idem od Kulina Bana,uzecu dvije friske utakmice,Engleska-Svedska ,Ibrahimovicev cetvrti gol. 2 igraca oko Zlatana,a Hart kao ludak istracava van 16 metara,samo lud i Piplica bi ono uradili sto je on :mrgreen:
Manchester City-Real Madrid,lopta 3 metra od njeg koja je centrirana,on kao zaliven na liniji,umjesto da izadje i pokupi je :mrgreen: (al bitno je da je on pokuso zayebati Ibrahimovica :mrgreen: )

okocha123
Kontakt:

Post Postao/la okocha123 » 25 nov 2012, 12:45

Po meni se za golmana moze reci da je svjetska klasa kad brani u kontinuitetu godinama, ne kiksa, samouvjeren je i ne boji se lopte i izleta na prekide.. **** parade i te neke odbrane kad ti golman sljedeci napad primi gol kroz usi...

Vec polako odlazi jedna generacija golmana koja je obiljezila 2000-te, tj vrijeme kad ja intenzivno pratim fudbal i ostale sportove i tu imas nekih 10-15 golmana svjetske klase predvodjeni sa Kasiljasom, Bufonom, Cechom i nekim vec ranije penzionisanim golmanima koje si gledao svih ovih godina u najjacim evropskim ligama, ligi prvaka, Svjetskim i evropskim prvenstvima itd...
E sad sto se tice ovog sad perioda 2010 pa nadalje Ima tu super golmana, potencijala da postanu svjetske klase ali ne moze meni Hart, Neuer, Adler, De Gea i ta garda nikad biti na istom mjestu kao sto su Van Der Sar, Kahn , Schmeichel itd..
Bega je isto super golman i ima prostora za sjajnu karijeru... E sad da li ce imati karijeru kao Friedel, Tim Howard, Svarcer koji su takodjer odlicni golmani ali koji su jednostavno cijelu karijeru vezali za osrednje klubove ili ce prelaskom u veci klub izgraditi ime koje ce biti nasiroko poznato i nakon zavrsetka karijere... Ali treba se nametnuti u jakom klubu....
http://www.gamingcounter.com/

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 25 nov 2012, 16:11

Haris Seferovic usao u igru umjesto Tonia

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Beduin, Proximic i 17 gostiju.