& је ?, Европа - " & "...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
samoopusteno
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
А $ " ', & ?.
a cuj, ako se politicka situacija poklopi - igrat cemo mi evropu, samo ne vidim svrhu igranja, jer se redovno brukamosamoopusteno je napisao/la:А $ " ', & ?.![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svaka cast ako ono sve zapalite.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Budi sam na ulici
Dok je Lesinara,Nogometni Savez BiH ne treba da brine za budget
Nadam se da su iz Komiteta poslali bar brzojav i rodjendansku cestitku svojim najvecim sponzorima i borcu koji to placa umjesto njih
ovo danas je minimum 10 tisuca,i protiv zelje pred praznim tribinama zbog skandiranja ratku mladicu.
Nadam se da su iz Komiteta poslali bar brzojav i rodjendansku cestitku svojim najvecim sponzorima i borcu koji to placa umjesto njih
ovo danas je minimum 10 tisuca,i protiv zelje pred praznim tribinama zbog skandiranja ratku mladicu.
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
Borac je uvijek bio i ostat ce los klub... Mogu se kladit da ce napustiti premijer ligu za par godina. Za malo vas GOSK nije pobijedio, zao mi GOSKA, danas ste imali srecu pobijedit goska koji je bio bolji a igrao bez 7 prvotimaca, i igraca ispod 21 godinu... Sramota da ima ovakav klub u premijer ligu sa ovakvim navijacima. PUH!
Jedino sto je dobro za nas BH Fudbal je sto napunite kasu Saveza
I Manijaka...Budi sam na ulici je napisao/la:Dok je Lesinara,Nogometni Savez BiH ne treba da brine za budget![]()
![]()
![]()
Dvije navijacke skupine koje najvise financijske stete nanose svojim klubovima.
Ovakvom igrom nece izboriti europu, jedino ako na proljece prorade.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Budi sam na ulici
dok je njihovog "domoljublja" i "odanosti klubu do zadnje baklje",nece biti zime za kasu nogometnog saveza bihPL BiH -1 je napisao/la:I Manijaka...Budi sam na ulici je napisao/la:Dok je Lesinara,Nogometni Savez BiH ne treba da brine za budget![]()
![]()
![]()
Dvije navijacke skupine koje najvise financijske stete nanose svojim klubovima.
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
-
Само Борац
- Kontakt:
Budi sam na ulici je napisao/la:dok je njihovog "domoljublja" i "odanosti klubu do zadnje baklje",nece biti zime za kasu nogometnog saveza bihPL BiH -1 je napisao/la:I Manijaka...Budi sam na ulici je napisao/la:Dok je Lesinara,Nogometni Savez BiH ne treba da brine za budget![]()
![]()
![]()
Dvije navijacke skupine koje najvise financijske stete nanose svojim klubovima.![]()
![]()
Što nisi danas bio na stadionu pa to rekao ?
Voliš li ti Želju?' & je napisao/la: Što nisi danas bio na stadionu pa to rekao ?
NAPRIJED NARODE!
-
veteran 1987
- Kontakt:
Sramota je igrati premijer ligu a nemati uopste navijaceMrAmani96 je napisao/la:Borac je uvijek bio i ostat ce los klub... Mogu se kladit da ce napustiti premijer ligu za par godina. Za malo vas GOSK nije pobijedio, zao mi GOSKA, danas ste imali srecu pobijedit goska koji je bio bolji a igrao bez 7 prvotimaca, i igraca ispod 21 godinu... Sramota da ima ovakav klub u premijer ligu sa ovakvim navijacima. PUH!
"JOŠ OD 1926"
Ima li gdje video bakljade koreografije sta je vec bilo ??.
terabajt je napisao/la:Ima li gdje video bakljade koreografije sta je vec bilo ??.
bice i jedno i drugo (danas-sutra, prekosutra najdaljeanonimni je napisao/la:ili bar slike ?
p.s. obrisao me admin
Ovo za Zebu su čiste gluposti !
Dogovoren na proljeće u Banja Luci prijateljski meč sa Jagodinom.
Ma bice kod nas kao i svake godine, prodaj komplet ekipu pa onda sklapaj novuKuruz je napisao/la:Ovo za Zebu su čiste gluposti !
- mehmedovic
- Kontakt:
& ' не &!
Znal neko kako i koliko je Borac dobio za Bilbiju i Stevanovica, i kako su ugovori potpisani hoćel Borac imat procente od transfera... ?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zar je Stevanović ikad bio vezan ugovorom za Borac? Zar nije bio samo na posudbi iz Vojvodine?Zekoo je napisao/la:Znal neko kako i koliko je Borac dobio za Bilbiju i Stevanovica, i kako su ugovori potpisani hoćel Borac imat procente od transfera... ?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.