Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
- darknes001
- Kontakt:
Re: Football Manager 2013
Imal jos iko da bi kupio ovaj FM ,da se udruzimo pa da preko nea uzmemo igru, bar trojica pa da damo po cvaju i da na miru igramo
- Nail for Real
- Kontakt:
Mislim, nije da manager otkriva genijalne takticare medju nama i cesto ishod utakmica ne zavisi od toga ali ovo je glupost. Cemu onda igrat'?Sarajlijc@ je napisao/la:Ja sam skinuo neku taktiku By Grom i dobro me sluzi samo moram ovo za krila nastimat
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ljudi pomazite.
Igram sa Krajinom I LFBiH,sedam kola prije kraja zaostajem za vodecim Radnickim iz Lukavca 4 boda,Sloboda bjezi 2 boda,ja sam 3 sa 46 bodova.
I kako da izborim promociju,taktika,razgovor sa igracima.Sta reci?Kome?
I kako da pobjedim ove slabije momcadi npr:derem Slobodu 3-0 a gubim od Radnika iz Hadzica 1:0 koji je zadnji

Igram sa Krajinom I LFBiH,sedam kola prije kraja zaostajem za vodecim Radnickim iz Lukavca 4 boda,Sloboda bjezi 2 boda,ja sam 3 sa 46 bodova.
I kako da pobjedim ove slabije momcadi npr:derem Slobodu 3-0 a gubim od Radnika iz Hadzica 1:0 koji je zadnji
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- badblueboylivno
- Kontakt:
Daj mi SS Troglava - ekipu i rezultate, ako ti nije muka, kad već igrač Championship.
. Hvala.
P.S. Nisam još počeo igrati, nadam se kroz koji tjedan kad riješim određene stvari.
P.S. Nisam još počeo igrati, nadam se kroz koji tjedan kad riješim određene stvari.
Hayley <3
Fino.. Napravi taktiku kao Barca, i sve ces pobijediti tj. control i shorter passes i pressingSenaid L.F.C je napisao/la:Ljudi pomazite.
I kako da pobjedim ove slabije momcadi npr:derem Slobodu 3-0 a gubim od Radnika iz Hadzica 1:0 koji je zadnji![]()
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
trazio sam to al ne mogu da nadjem te opcije,objasni mi,jos sam laik za FM 2013MrAmani96 je napisao/la:Fino.. Napravi taktiku kao Barca, i sve ces pobijediti tj. control i shorter passes i pressingSenaid L.F.C je napisao/la:Ljudi pomazite.
I kako da pobjedim ove slabije momcadi npr:derem Slobodu 3-0 a gubim od Radnika iz Hadzica 1:0 koji je zadnji![]()
@badblueboylivno strpi se barem do sutra(najkasnije u ponedjeljak) kad zavrsim sezonu pa nabacim ss-ove ,al ove je sad druga sezone u 1 ligi tako da ce biti dosta izmjena
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ako nije problem SS ekipe Radnickog 
- badblueboylivno
- Kontakt:
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
nije problem nista,samo se strpite do kraja sezone.m1x je napisao/la:Ako nije problem SS ekipe Radnickog
Veoma sam napet promocija je tako blizu a tako daleko pa nemam zivaca za ss-ove,al cim zavrsi idu
Btw.Osim je otpusten iz Zelje
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- pintol_TM87
- Kontakt:
a sarajevo ligu osvojiloSenaid L.F.C je napisao/la:nije problem nista,samo se strpite do kraja sezone.m1x je napisao/la:Ako nije problem SS ekipe Radnickog
Veoma sam napet promocija je tako blizu a tako daleko pa nemam zivaca za ss-ove,al cim zavrsi idu
Btw.Osim je otpusten iz Zelje![]()
![]()
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
nije nego Zrinjski osvojio,Sarajevo k'o ni Zeljo ni Evropu nije izborilopintol_TM87 je napisao/la:a sarajevo ligu osvojiloSenaid L.F.C je napisao/la:nije problem nista,samo se strpite do kraja sezone.m1x je napisao/la:Ako nije problem SS ekipe Radnickog
Btw.Osim je otpusten iz Zelje![]()
![]()
sta igrica moze uradit
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
meteorolog
- Kontakt:
ako narucim online igru npr.danas koliko dugo se ceka da je mogu instalirati?nisam nikad kupovao original pa ako moze ko pomoci
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pa bas i ne dugo,osim ako ne trazis box izdanje,a ako trazis ovo virtualno veoma kratko.Msm jedni 5-10min dok ti ne stigne potvrda na mail,i onda dok je skinesmeteorolog je napisao/la:ako narucim online igru npr.danas koliko dugo se ceka da je mogu instalirati?nisam nikad kupovao original pa ako moze ko pomoci
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
koliko ja znam ako kupis FM originalni dobices iste sekunde steam key tako da je mozes instalirat za 2-3 satameteorolog je napisao/la:ako narucim online igru npr.danas koliko dugo se ceka da je mogu instalirati?nisam nikad kupovao original pa ako moze ko pomoci
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
E kad si i za koliko prodao mandzukica,bas su ga lose napravili nemam koristi od njega,igra u napadu tek poslije gomeza-a,muller-a cak i pizzara a sad ce mi doci lorrente za dzabe pa da ga prodam i luiz gustava isto bi trebao pazariti hehxType je napisao/la:
OVAKO TO IZGLEDA KAD SE IZNERVIRAM AL BAS KAD SE IZNERVIRAM **** LI TI MANAGER I DRZAVU POGANU !!!!!!![]()
![]()
![]()
mandzukica sam prodo za 18 MILLIONA MAN UTD-u,,,,,,,,,ljorente strasan napadac...ako ti treba krilni napadac kupi Adam Maher iz AZ alkmara LIK JE ZVJER
Aha evo samo sto sam zavrsio sezonu,osvojio BL lagano i to 5 6 kola prije kraja,LP dosao do polufinala i barca me izbaci i protiv city-a igrali i izgube heh,u kupu me izbaci neki drugoligas prije nove godine igrao sa drugom postavom,doveo sam ljorente,klose-a i jos nekog ne znam mu ni ime a vidio sam tog mahera odlican je,takode ima i otavio napadac a tek 17 god ima,ako ko ima preporuciti dobrog,srednje skupog i ne bas starog stopera 
ne znam kako se tacno zove imas u salkeu straasnih stopera cinimi se da pocinje na H ima oko 24-25 10 mil kosta
Valjda Howedes
Inače ja sam još na 10-ki dominiram s Arsenalom
Inače ja sam još na 10-ki dominiram s Arsenalom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
za ove sto hoce da kupe manager... ima na **** momak koji inace radi sa igricama... 58KM je igrica ORGINAL. bolje je od njega uzeti nego online kupovati. ja sam kupio od njega.
http://www.****/artikal/4448886/footb ... key-steam/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/artikal/4448886/footb ... key-steam/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.