stetabumerang5 je napisao/la:eno totti ne igra u derbiju protiv milana na san siru. desno koljeno ga zeza.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: AC Milan
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
rob do bagro je napisao/la:stetabumerang5 je napisao/la:eno totti ne igra u derbiju protiv milana na san siru. desno koljeno ga zeza.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- rob do bagro
- Kontakt:
kojeRaul_64 je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:stetabumerang5 je napisao/la:eno totti ne igra u derbiju protiv milana na san siru. desno koljeno ga zeza.šta bi to trebalo značit

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
kojeRaul_64 je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:stetabumerang5 je napisao/la:eno totti ne igra u derbiju protiv milana na san siru. desno koljeno ga zeza.šta bi to trebalo značit

koji je datum kod tebe

- rob do bagro
- Kontakt:
koji je datum kod tebekoje

jarane ne znam sto napisa ovo vjeruj mi

kod mene je 21.10.2009

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
jarane ne znam sto napisa ovo vjeruj mirob do bagro je napisao/la:koji je datum kod tebekoje

kod mene je 21.10.2009

Ok..21.10.2009 je i kod mene

- neko_iz_mase
- Kontakt:
I kad smo najlosiji,opet bolji od Reala 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
neko_iz_mase je napisao/la:I kad smo najlosiji,opet bolji od Reala
Vidi, vidi drug @masa navija za Milan

Iznenadili ste mnoge, mene niste

Vom Jäger zum Gejagten
iskrene cestitke za milan nek ste malo spustili takozvane'' galactikose '' 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Hmmmm... nisam ocekivao, priznajem!
Ne volim MIlan, ali drago mi je da su malo opstili s ovim curicama iz Cirkusa.
Lijepa pobjeda.

Ne volim MIlan, ali drago mi je da su malo opstili s ovim curicama iz Cirkusa.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Milan je uvijek bio ekipa za velike utakmice. FORZA MILAN.
-
- Kontakt:
Real može kupiti Ronalda, Kaku evo im i ovog malog Pata, ali nikad neće kupiti dušu koju ima nekolicina klubova svijeta (Milan, Liverpool, Juve, Barca, Bayern, Manchester)... Čestitke za Rossonere najveći klub na planeti zvanoj zemlja!
- TheManiacs
- Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:Hmmmm... nisam ocekivao, priznajem!![]()
Ne volim MIlan, ali drago mi je da su malo opstili s ovim curicama iz Cirkusa.Lijepa pobjeda.
![]()
mescini jedini ja ocekivo da ce iznenadit Milan..

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
dado83 je napisao/la:Milan je uvijek bio ekipa za velike utakmice. FORZA MILAN.
ovdje ima dosta ljudi koji ne znaju nista o fudbalu ili su ga skoro poceli gledati....
nije milan klub za velike utakmice, samo, milan je veliki klub
a za ovog sto kaze za realovu kupovinu i za dusu, i on ocigledno ne zna nista o fudbalu, real je klub sa devet dusa...
ovo je evropski vrh, ova utakmica je bila sudar najbolje dvije ekipe u evropskoj ligi, ligi prvaka , ikada, skoro pa perfektna tekma a da je prvo poluvrijeme bilo i u pola kvalitetno kao drugo bila bi ne zaboravna, e jedino ju je malo pokvario spaho koji vise nego ocigledno navija za real pa su komentari bili uvijek u korist reala, i sudija jer je ponistio cist gol milana a nije sviro penal za real....
U ime Gospodara...
- nidjo_barca
- Kontakt:
nisi jedini , ja sam znaoTheManiacs je napisao/la:Trasimaco je napisao/la:Hmmmm... nisam ocekivao, priznajem!![]()
Ne volim MIlan, ali drago mi je da su malo opstili s ovim curicama iz Cirkusa.Lijepa pobjeda.
![]()
mescini jedini ja ocekivo da ce iznenadit Milan..![]()

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nek ste se i vi izvukli malo iz ovog sivila. Cestitke na pobjedi. Pirlo dao golcinu......

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
LeBronJamesKing je napisao/la:dado83 je napisao/la:Milan je uvijek bio ekipa za velike utakmice. FORZA MILAN.
ovdje ima dosta ljudi koji ne znaju nista o fudbalu ili su ga skoro poceli gledati....
a za ovog sto kaze za realovu kupovinu i za dusu, i on ocigledno ne zna nista o fudbalu, real je klub sa devet dusa...
ovo je evropski vrh, ova utakmica je bila sudar najbolje dvije ekipe u evropskoj ligi, ligi prvaka , ikada, skoro pa perfektna tekma a da je prvo poluvrijeme bilo i u pola kvalitetno kao drugo bila bi ne zaboravna, e jedino ju je malo pokvario spaho koji vise nego ocigledno navija za real pa su komentari bili uvijek u korist reala, i sudija jer je ponistio cist gol milana a nije sviro penal za real....
Pretjerujes druze kakav evropski vrh i perfektna utakmica. Mnogo je ekipa u Evropi koje bi ovakve Reala i Milana nabili sa tri komada razlike od sale. Obje su ekipe poprilicno jadne, golovi su padali zbog gresaka golmana uglavnom, sve sto sam ja tu vidio bile su greske i greske i nepostojanje kakve takve igre malo bolje, vezanja akcija i sl. Real je skupina placenika lose odabranih i postavljenih koje ce svako ozbiljniji nabiti, dok je Milan simpaticna grupica staraca koji ipak znaju ponekad i odigrati malo bolje kao veceras, al da je ta ekipa za velike domete-to je smijesno. Gledam Ronaldinha, kralja kraljeva, da je barem on onaj nekadasnji, mogao bi sam dati Realu 3-4 komada.
Iskrene cestitke Milanezima na ovoj pobjedi zasluzenoj, uz zelje da se sto prije vratite na stare staze slave
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
eh hajde ti meni tako ti Gospodarareci u cemu sam ja pretjero i sta od ovog u bojama nije tacno?Romariooo je napisao/la:LeBronJamesKing je napisao/la:dado83 je napisao/la:Milan je uvijek bio ekipa za velike utakmice. FORZA MILAN.
U ime Gospodara...
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma Milan mi je ljubav skolskih danageronimo je napisao/la:neko_iz_mase je napisao/la:I kad smo najlosiji,opet bolji od Reala
Vidi, vidi drug @masa navija za Milan![]()
Iznenadili ste mnoge, mene nisteja igr'o 3+
Sta si ti tipov'o?

Brate kad sam ga igrao u kladionici svi su mi se smijali

Ma bjezi,ne smijem o kladionici,odma ce mi se javiti onaj admin, i rece da reklamiram kladionicu i tipove,i obrisat ce mi post

Kamo srece da imam neke koristi od reklamiranja,zakacio bih mu ja svaki dan po 10 tiketa sa natpisom kladionice.
Nego,veceras cu rahat zaspat. Jos da su Bavarci dobili,ugodjaj bi bio potpun,al ovako je samo polovican.
A vala i onaj Dzeko,mogo ga je zabit. Plata kasni a on me obara na kladionici. Sram ga i stid bilo.

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
[youtube][/youtube]
Pa koji je stroj Ronaldinho pa to je nevjerovatno,pa nesmijem ni zamisliti da je u boljoj fizickoj formi ,kako bi to izgledalo...sinoc je igrao sa 40% snage ...ali i sad nevjerujem kako je zaljepio loptu na prsa i trci sa njom...Ramosa opet posramio hah ni rukama ga nije uspio zaustavljat...
Sinoc kad sam pogledao pocetni sastav Milana pa to je sve sila do sile tacno je da su vecina igraca u poznim godinama ,ali po imenima imaju jaci sastav od Reala i svake ekipe na svijetu,samo ih zeza fizicka sprema jer Ronaldinho i Sedorf igraju sa pola snage...drago mi je sto su ih uzeli samo zbog onog podcjenjivanja prije utakmice i one kvote 1.45 na Real
Pa koji je stroj Ronaldinho pa to je nevjerovatno,pa nesmijem ni zamisliti da je u boljoj fizickoj formi ,kako bi to izgledalo...sinoc je igrao sa 40% snage ...ali i sad nevjerujem kako je zaljepio loptu na prsa i trci sa njom...Ramosa opet posramio hah ni rukama ga nije uspio zaustavljat...
Sinoc kad sam pogledao pocetni sastav Milana pa to je sve sila do sile tacno je da su vecina igraca u poznim godinama ,ali po imenima imaju jaci sastav od Reala i svake ekipe na svijetu,samo ih zeza fizicka sprema jer Ronaldinho i Sedorf igraju sa pola snage...drago mi je sto su ih uzeli samo zbog onog podcjenjivanja prije utakmice i one kvote 1.45 na Real

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.