NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ne bih se slozio sa vama i vasim komentarima... mislim da igraci nisu krivi za ovako blijedo izdanje ove sezone.. momci nisu imali adekvatne pripreme, kada je bilo +40 oni su imali po 2 treninga dnevno, nisu isli nigdje na planinu da se spreme.. a doveli su tatine sinove Aljukica, Edina Husica, Amara Prutinu i ostale pa poslije pojedince rastjerali... u cetri dana su isli 2 puta za mostar, sve je to uticalo na njih i na njihovu igru, eto jos su se 8 otrovala i opet dala juce svoj maksimum i pobjedili Travnik iako je dan prije tekme bio incident na treningu kada je Kuntić opsovao mater nekim igracima i ponjeo se prema njima jako nekorektno...
Majmune ovo je sport i mani se sjtana nerviras melegijard je napisao/la:ljudi otkrilo se SEJTAN u klubu...........![]()

znali se ljudi sta hoceli kuntic ostati makar na crveno bijeloj noci 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Da se ponasao i prije tako naravno bez psovanja mama vjeruj da bi bila bolja situacija!Neki igraci znaju zloupotrijebit neciju kulturu i fino ponasanje!Kad je on pukao mozes zamislit sta su ti isti uradili proteklih tekmi!Mnogo toga se vidjelo na terenu!jasmin25 je napisao/la:ne bih se slozio sa vama i vasim komentarima... mislim da igraci nisu krivi za ovako blijedo izdanje ove sezone.. momci nisu imali adekvatne pripreme, kada je bilo +40 oni su imali po 2 treninga dnevno, nisu isli nigdje na planinu da se spreme.. a doveli su tatine sinove Aljukica, Edina Husica, Amara Prutinu i ostale pa poslije pojedince rastjerali... u cetri dana su isli 2 puta za mostar, sve je to uticalo na njih i na njihovu igru, eto jos su se 8 otrovala i opet dala juce svoj maksimum i pobjedili Travnik iako je dan prije tekme bio incident na treningu kada je Kuntić opsovao mater nekim igracima i ponjeo se prema njima jako nekorektno...
-
- Kontakt:
GOLOVI EMIRA HALILOVICA ZA HRADEC U ZADNJA 2 KOLA. SVAKA CAST HALILE!
http://fotbal.idnes.cz/video-hradec-kra ... -videa_pes" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fotbal.idnes.cz/videosestrij-jab ... a-videa_vl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fotbal.idnes.cz/video-hradec-kra ... -videa_pes" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fotbal.idnes.cz/videosestrij-jab ... a-videa_vl" onclick="window.open(this.href);return false;
nemoze kuntic napravid cudo od ekipe ako tu nema materijala...trenutno pare se ulazu u stadion a u igracki kadar tek toliko da ostanemo u ligi...ni sl sezone nece bit puno bolje,sasvim dovoljno da ostanemo u ligi...ZNACI PRIORITET STADION 

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Jesi ti navalio,vidis da on nikoga vise ne zanima.Zanimao nas je dok je bio tu,izabrao je tamo da ide dalje SRETNO MU!Bosanski zmaj je napisao/la:GOLOVI EMIRA HALILOVICA ZA HRADEC U ZADNJA 2 KOLA. SVAKA CAST HALILE!

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
e ovako sabane, ja sam bubnjar RD ekipe i ako ces vjerovat zaboooli me ba za kunticem a fakat i za tobom, to tarzane ostavi za one sto saljes po cigare, haman ispade ti sejtan na forumu, ma zaboli me ba, mani se ti tarzana i CRVA ovo je sport, zapravo i tu si pogrijesio FORUM sabane forumKvota je napisao/la:Vidim tarzane da se sprdas!Nijel ti malo cudno da smo jedno vrijeme igrali ko dokse, al odjednom rasulo od igre vuku se pojedinci ko prebijene babe grijese na svakom koraku!Jel moguce zaboravit igrati preko noci, pa castit protivnicke igrace sa ekstra ubacivanjima!Tebi nije malo cudna igra zadnjih 6 kola!Ovo ti tarzane argumentovano tvrdim jer vidim da na tekmama gledas samo Kuntica i nevidis nista vise!Ubuduce malo otvori oci mani se sejtana ovo je sportlegijard je napisao/la:ljudi otkrilo se SEJTAN u klubu...........![]()
![]()

a cojka mani se toga, sejtanska posla bolan.... daj okani me seKvota je napisao/la:Majmune ovo je sport i mani se sjtana nerviras melegijard je napisao/la:ljudi otkrilo se SEJTAN u klubu...........![]()
![]()

suskal se sta koji bi igraci mogli napustit zvijezdu???
kao prodaju husica i pandzu 100% za ostale vjeruj ne znam......bondich je napisao/la:suskal se sta koji bi igraci mogli napustit zvijezdu???
Kako ih prodaju? Traže odštetu ili su na transfer listi i mogu ići.
zašto bi pandža bio na transfer listi?
samo da se dobro prodaju,hebiga kada olimpik lijepo zaradi zasto nebi i mo s stim novcem bi se mogla nac zamjena i da se malo stadion usminka.. ha ya
Jbg,samo nek milovanovica neprodaju,on je najpreci ovoj ekipi ostali su nepotrebni!:D
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
iskreno to sam cuo od jednog igraca sada ne bitno kojeg!!! samo to, a kako, zasto, sto itd itd
to blage namam fakat!
to blage namam fakat!
iskreno ne znam nista, imaju glavesine za to!! samo kazu da ih prodaju !!azTer je napisao/la:zašto bi pandža bio na transfer listi?
-
- Kontakt:
kavi su ovi naši bili? ali iskren komentar
ma neznam ni ja po meni losi.cijelo vrijeme se branili sa deset igraca mi napadali mucili se et.nekako dali golove.vi dali iz kornera.utakmica za zaborav.obje ekipe lose...ne zna se ko je bio gori,bezbroj izgubljenih lopti i pogresnih pasovatravnicanin je napisao/la:kavi su ovi naši bili? ali iskren komentar
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Tarzane ja ne grijesim !!!legijard je napisao/la:e ovako sabane, ja sam bubnjar RD ekipe i ako ces vjerovat zaboooli me ba za kunticem a fakat i za tobom, to tarzane ostavi za one sto saljes po cigare, haman ispade ti sejtan na forumu, ma zaboli me ba, mani se ti tarzana i CRVA ovo je sport, zapravo i tu si pogrijesio FORUM sabane forumKvota je napisao/la:Vidim tarzane da se sprdas!Nijel ti malo cudno da smo jedno vrijeme igrali ko dokse, al odjednom rasulo od igre vuku se pojedinci ko prebijene babe grijese na svakom koraku!Jel moguce zaboravit igrati preko noci, pa castit protivnicke igrace sa ekstra ubacivanjima!Tebi nije malo cudna igra zadnjih 6 kola!Ovo ti tarzane argumentovano tvrdim jer vidim da na tekmama gledas samo Kuntica i nevidis nista vise!Ubuduce malo otvori oci mani se sejtana ovo je sportlegijard je napisao/la:ljudi otkrilo se SEJTAN u klubu...........![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.