Ruska premier liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Ruska premier liga
naravno da će doći i titula
polako
lokosiiiiiiiiiiiiiiiiii
Solidno to Bilić hendla za sada.Vjerujem da će izborit Europu ove sezone pa iduće probat i nešto više napraviti s još kojim pojačanjem.Čist solidni rezultati,nije ni igra loša jedino je kao realizacija problem,al kad gledaš ostale klubove nemaju niti oni nešto pretjerano više zabijenih golova.
Što se tiče borbe za naslov vjerujem da će se prvak tražiti u trojcu Anzhi,Zenit,CSKA,sumnjam da se tu itko drugi može umiješat.
Što se tiče borbe za naslov vjerujem da će se prvak tražiti u trojcu Anzhi,Zenit,CSKA,sumnjam da se tu itko drugi može umiješat.
anzi ove godine ide do kraja uvjeren sam
da je lokomotiv imao malo vise srece danas bi bio puno vise rangiran na ljestvici.
da je lokomotiv imao malo vise srece danas bi bio puno vise rangiran na ljestvici.
anzhi da bude prvak
nikad na moju žalost ja mislim CSKA ali ni Zenit a ni rubin kao i spartak neće odustati budite sigurni
male su razlike a evo gledam raspored iduča 3-4 kola možda se i lokomotiva priključi u borbu.Evo zasto to tvrdim npr.Zenit igra u ovom kolu sa CSKA pa iduće kolo gostuju spartaku pa dočekuju anzhi pa idu u kazanj pa u grozni
CSKA
slušajtte raspppa idu u makhachalu pa dočekuju mordoviu i idu u samaru pa dočekuju krasnodar tako da bi mogli ostvariti 3 pobjede kao i lokomotiva.RUBIN-sa volgom pa idu dinamu pa dočekuju spartak pa zenit pa idu u grozni
možda 1 pobjedu mogu ostvariti
dinamo razbija spartak 0-2 nakon pola sata.zabili im 2 gola za 3 minute 
0-3 na poluvremenu
haahhhhaahahha
ma uživam kad gubi SPARTAK
LOOOOOOOOOOOOOOKOOOOOOOOOOO
Nova pobeda Anzhija..

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Emeriju otkaz nakon debakla protiv Dinama. Inace Anzhi je sampion, 99%, ja sam to vec prije pet.-sest kola reko 
čuj REKO
OHHHHH šta rade ovi samoglasnici a e i o u

Rubin-Volga 0-0
Zenit -CSKA 1-1
cska prvak 
sjajna volga
lokomotiv je sada na 3 boda od 4.mjesta
a slijede im dvije ajmo reci laganije utakmice u kojima je 6 bodova imperativ.ajmooooo
lokomotiv je sada na 3 boda od 4.mjesta
a slijede im dvije ajmo reci laganije utakmice u kojima je 6 bodova imperativ.ajmooooo
Spartak opet Karpina postavio za trenera.Koja sprdačina.
kuda ćemo
lokomotiv možda i za prvaka može ako napravi kakvu seriju

sta kuda cemo - u europulokomotiv je napisao/la:kuda ćemo![]()
lokomotiv možda i za prvaka može ako napravi kakvu seriju
![]()
![]()
znaš kad kad na VRBI-ZASVRBI

CSKA opasna bgm
Zao mi je Emerya,ali je zasluzio otkaz.Nadam se da ce Spartak krenuti sada sa boljim rezultatima 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Guus Hiddink iizjavio da nakon što se završi RUSKA liga napušta klub ANZHI MAKHACHALLA
uraaaaaaaaaaaaaa 
Sta ocekivati od placenika
Ovom Anzhiu dzaba novci,bojim se da nikad nece biti ozbiljan klub.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.