RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
4 igraca oko njega i niko nema muda da ga napadne

Da su samo do poluvremena izdrzali da ne prime gol sve bi se dobro zavrsilo...
Po ko zna koji put ove sezone, gubimo utakmicu na ovaj način. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ma kakvi vi ba. Druga liga je za vas 
**** ih jaganjac u guzicu..
EDIT: i Mehremic
EDIT: i Mehremic
Zadnja izmjena: vm22, dana/u 25 nov 2012, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Pa zabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiij 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
ako se dobro ne pojačamo, svašta je moguće.......
-
Forza velez
- Kontakt:
ljudi moji ovaj mehremic izgubljen covjek u svijetu
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81
Tradicionalno Velez gubi u posljednjim momentima. Forza Velež!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
pod hitno to otjerat iz kluba i njega i jaganjca ..Forza velez je napisao/la:ljudi moji ovaj mehremic izgubljen covjek u svijetu
Sad' bez zajebancije, govori mi jaran kod rezultata 0:1 za Velež da ćemo dobiti ovo, naravno rekao sam da ako ne zabijemo još jedan gol do kraja prvog' poluvremena da gubimo. I naravno to se i desilo, jer smo još jednom dokazali kako ova mlada ekipa nema kapacitet da održi minimalno vodstvo, jednostavno psihički smo preslabi, tu se treba raditi puno više, nego na fizičkoj spremi. A što se odbrane tiče, mi ako ne dovedemo jednog' kvalitetnog' stopera što prije, druga liga nam je destinacija.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 25 nov 2012, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
odbrana nam je KATASTROFA. realno fale nam dvojica visokih stopera....ŠEVKU treba kupiti loptu da sam igra....... 
Pojedinci su u ovoj ekipi ocajni, ni za kantonalne lige.
Raščistiti ovo odmah, i krenuti u pojačanja.
Zadnja linija nam je u najmanju ruku kritična.
Raščistiti ovo odmah, i krenuti u pojačanja.
Zadnja linija nam je u najmanju ruku kritična.
Uvijek isti scenario, povedi pa izgubi u zadnji 10 minuta.
Sudije bezze lose totalno, atmosfera bila ok, igra tu i tamo gledljiva tekma.
Ako nisu danas mogli uzet ovakav Zrinjski onda stvarno neznam kad ce, nerazumijem odakle im toliko bodova pa ono je odron od ekipe, ali i takva ekipa je dovoljna da dobije Velez.
Nije ni cudo sto su na dnu tabele, par dobri pojedinaca a ostali zalutali u ovaj sport.
Sve u svemu rezultat sam pogodio, a isti scenario u zadnjem kolu u Vrapcicima opet ovako domacinski.
Sudije bezze lose totalno, atmosfera bila ok, igra tu i tamo gledljiva tekma.
Ako nisu danas mogli uzet ovakav Zrinjski onda stvarno neznam kad ce, nerazumijem odakle im toliko bodova pa ono je odron od ekipe, ali i takva ekipa je dovoljna da dobije Velez.
Nije ni cudo sto su na dnu tabele, par dobri pojedinaca a ostali zalutali u ovaj sport.
Sve u svemu rezultat sam pogodio, a isti scenario u zadnjem kolu u Vrapcicima opet ovako domacinski.
Al ovaj drugi gol je stvarno presmijesanAlemC85 je napisao/la:odbrana nam je KATASTROFA. realno fale nam dvojica visokih stopera....ŠEVKU treba kupiti loptu da sam igra.......
Lik se spetljo s loptom, nasa 4 igraca oko njega niko ga ne napada
dva beka lijevi i desni, stoper, iskusniji golman, lijevo krilo, spic, zadnji vezni i dobri cemo bit*p!p!t@* je napisao/la:Sad' bez zajebancije, govori mi jaran kod rezultata 0:1 za Velež da ćemo dobiti ovo, naravno rekao sam da ako ne zabijemo još jedan gol do kraja prvog' poluvremena da gubimo. I naravno to se i desilo, jer smo još jednom dokazali kako ova mlada ekipa nema kapacitet da održi minimalno vodstvo, jednostavno psihički smo preslabi, tu se treba raditi puno više, nego na fizičkoj spremi. A što se odbrane tiče, mi ako ne dovedemo jednog' kvalitetnog' stopera što prije, druga liga nam je destinacija.
Hajdarovic najbolji bio a nije igrao prije ove utakmice nikako, svaka cast treneri, cim je on izasao i usao onaj Jaganjac raspali su se svi napadu po desnoj strani, na kojoj smo i bili najopasniji. Igraci imaju mentalnih problema, dobijamo igraca vise, a oni se nastavljaju braniti, kao dobar je bod protiv svinjara iz medjugorja.
Nemamo pobjednicki mentalitet. Zato smo ovdje gdje jesmo.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
golemo ovo izgubismo, glupljeg gola odavno nisam vidio! pa 5 igrac izlazi na covjeka sa loptom a niko neprati covjeka iza, pas, sam ko mjesec i gol! drugo poluvrijemo izasli da cuvaju bod i obilo se od glavu! ni na brze kontre nisu isli kao u prvom poluvremenu! oni za sami vrh mi za opstanak a razlika u kvalitetu ili tacnije receno u nekvalitetu je nepostojeca! sami sebe dotucemo evo sa svim timovima iz vrha u gostima! zeljo, borac, siroki i evo sad komsije! pa nemogu da vjerujem da cetvrti put zaredom izgubimo jedan razlike protiv ti ekipa iz "vrha" koje nisu nista bolje od nas!
- el-fighter
- Kontakt:
DA NIJE SMIJESNO BILO BI ZALOSNO!!!
Ajd sto su promasili x zicera na ovoj utakmici, ali da covjek sa jednim pasom izbaci cijelu odbranu
Svaka cast za Muminovica
A ovaj Pilav

FORZA VELEZ
Ajd sto su promasili x zicera na ovoj utakmici, ali da covjek sa jednim pasom izbaci cijelu odbranu
A ovaj Pilav
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ne znam šta više reći, dobro su igrali, pa onda crveni karton za njih, naši se povukli, umjesto da stisnu, dobiše HABLEĆINSKI GOvm22 je napisao/la:Al ovaj drugi gol je stvarno presmijesanAlemC85 je napisao/la:odbrana nam je KATASTROFA. realno fale nam dvojica visokih stopera....ŠEVKU treba kupiti loptu da sam igra.......![]()
![]()
Lik se spetljo s loptom, nasa 4 igraca oko njega niko ga ne napada
ponavljam odbrana nam je najveći problem, i šta vrijedi dobar vezni red i napad, kada odbrana prima pacerske golove....
- KosevskoHill
- Kontakt:
Šteta,stvarno šteta... dobro ste igrali prvo poluvrijeme, trebali zabiti za 2:0.Onda nepostojeći prekršaj za njih i poravnanje.U drugom bojažljivo i neprepoznatljivo u odnosu na prvo poluvrijeme i to je to..
p.s. Prije neki dan gledam na YT tekmu Velež-Borussia D. , Pod bijelim brijegom, strašno a sad... puno sreće u nastavku prvenstva i da konačno stanete na noge !
p.s. Prije neki dan gledam na YT tekmu Velež-Borussia D. , Pod bijelim brijegom, strašno a sad... puno sreće u nastavku prvenstva i da konačno stanete na noge !
Željezničar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.