FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

alan_kardec
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la alan_kardec » 21 nov 2012, 18:23

Dubravko je napisao/la:Problem je što po našim novinaria Liverpul želi i Đuričića.... :) gdje će toliki Srbi stati ... :roll: :lol:

ta info da liverpool želi đuričića nije potekla od srpskih medija, već su o tome prvo pričali mediji u engleskoj. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 22 nov 2012, 03:43

slika

Petlici Partizana,nakon pobede od 1-0 nad vecitim rivalom.Tom pobedom su obezbedili jesenju titulu

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 22 nov 2012, 11:17

& за ?... ;)

$ нас & " са " у ' ? ?. $ се $ - нас " & $ ' $ у ? $ евро ".... " је," " ",& " % " " не ' ? у &... $ " $ " " & & $ ' & за $,$ се $ то - " ' на ".....

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 22 nov 2012, 11:26

' " &
Od dolaska ekspedicije Partizana u Baku, kao da je počelo organizovano provociranje beogradskih crno-belih, kako od strane domaćih navijača, tako i od novinara.Posle manjih incidenata i u Kazanju i u Milanu, Partizanova ekspedicija najveće neprijatnosti doživela je ipak u Bakuu, uoči sutrašnjeg duela sa domaćim Nefčijem.

Bezobrazluk domaćina i provokacije sa svih strana vidljivi du gotovo na svakom koraku.

Tako su domaći novinari tražili od trenera Partizana da im se izvini što je zakasnio nekoliko minuta na konferenciju za medije, što je on oštro odbio ističući da se niko od domaćina nije udostojio da mu pokaže gde je sala za konferencije i da je uspeo da je pronađe zahvaljujući slučajnom prolazniku.

Zatim je novinarskim provokacijama bio izložen i mladi napadač Partizana Aleksandar Mitrović, koga su pitali zbog čega ''cupka nogom''!?

Mladi fudbaler im nije ostao dužan: ''Nisam nervozan, dosadno mi je malo''.

Osim novinara, Beograđani su već naišli i na navijačke provokacije, poput parola ''Fuck You Partizan'', ali i skandiranjem Crvenoj zvezdi.

Prljava predigra domaćina je uveliko u toku, ostaje da se vidi da li će Partizan uspeti da na terenu adekvatno odgovori.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 nov 2012, 13:27

Tako je to kad seljoberska ekipa dođe na scenu za koju nije.... Ali kakvi igrači takva i ekipa... Sve ne to poteklo od jednog koji je veći Turčin od sultana... Kompleksas mali....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 22 nov 2012, 13:35

obični idioti..... a nosati je ker to i od prije znamo...

Ja odigrao dvicu,super kvota 2,70..... ;) Akobogda red je na pobjedu.
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 22 nov 2012, 16:41

DANTES je napisao/la:Tako je to kad seljoberska ekipa dođe na scenu za koju nije.... Ali kakvi igrači takva i ekipa... Sve ne to poteklo od jednog koji je veći Turčin od sultana... Kompleksas mali....
ma nije to samo kad je Nefči u pitanju,mi po kvalitetu nismo nešto bitni u evro okvirima,al što se tiče nekih drugih organizacionih stvari ,te uslova za mlađe kategorije zasigurno spadamo u sam vrh evropskog fudbala... Upravo zbog ovih uvodnih igrica voleo bih da ih razbijemo,pa nek se onda Nosonja kur.i putem tvitera i uvlači u dupe navijačima sa Senjaka....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 nov 2012, 18:37

Ako i ovo izgubimo, ne ako ovo ne dobijemo Vermezovicu mrs iz Partizana, pa svoju demagogiju prosipaj po Južnoj Africi....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 nov 2012, 21:05

Znači Vermezoviću mrs iz Partizana... Ti i tvoja jajarska taktika... Nisi u stanju da dobiješ raspali Nefci i još raspaliju Zvezdu... Aj Zvezdu bi ti i mogao oprostiti, jer derbi je derbi bez obzira što je vodi slobodni demagog trule demagogije... Ali ovi levati!!!! Ej još te provociraju, ponižavaju, umjesto da im onako gospodski svr.sis posred lica, ti ko zadnja pi.zda skidas gaće.... Ma znate šta?! Pop.isam se ja na srpski fudbal...
P.S. Izvinjavam se zbog vokabulara...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 22 nov 2012, 21:50

Slabo,preslabo,loše!

Ne bih nešto tupio,jer istini za volju nakon večerašnje utakmice i nije potrebna neka velika filozofija niti znanje,Partizan pod vođstvom Vermezovića ide unazad,ono što je započeo jevrej Avram dovršava Vermezović,a šteta.... :(

Jedini vredan pomena je mali Mitrović! Bravo mali.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 23 nov 2012, 10:31

Ako je ikakva uteha u ovoj sezoni dobili smo Mitrovića... ;)
U poslednjem kolu bi mogli dobiti Rubin i koliko toliko evro sezonu završiti pozitivno..... Mnogo je stvari i pre samih evro kvalifikacija bilo loše urađeno,očajan skauting je prisutan, transferi koji nas isključivo koštaju a ne donose ništa.... pa i trener koji nije na onom nivou i sa onom željom na kom je bio onih naših najboljih sezona....

p.s. Rubin razneo Inter

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 23 nov 2012, 12:44

DANTES je napisao/la:Znači Vermezoviću mrs iz Partizana... Ti i tvoja jajarska taktika... Nisi u stanju da dobiješ raspali Nefci i još raspaliju Zvezdu... Aj Zvezdu bi ti i mogao oprostiti, jer derbi je derbi bez obzira što je vodi slobodni demagog trule demagogije... Ali ovi levati!!!! Ej još te provociraju, ponižavaju, umjesto da im onako gospodski svr.sis posred lica, ti ko zadnja pi.zda skidas gaće.... Ma znate šta?! Pop.isam se ja na srpski fudbal...
vokabular nije vulgaran,vulgarna je situacija u srpskom fudbalu ;)
Nažalost gledajući očajne igre Partizana u LE dovoljno govori koliko i dalje ima problem u srpskom fudbalu i koliko naši klubovi zaostaju čak i za evropskim prosjekom.....

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 23 nov 2012, 13:52

DANTES je napisao/la:Znači Vermezoviću mrs iz Partizana... Ti i tvoja jajarska taktika... Nisi u stanju da dobiješ raspali Nefci i još raspaliju Zvezdu... Aj Zvezdu bi ti i mogao oprostiti, jer derbi je derbi bez obzira što je vodi slobodni demagog trule demagogije... Ali ovi levati!!!! Ej još te provociraju, ponižavaju, umjesto da im onako gospodski svr.sis posred lica, ti ko zadnja pi.zda skidas gaće.... Ma znate šta?! Pop.isam se ja na srpski fudbal...
Tvoj vokabular je odraz dešavanjima u klubu...i 100% se slažem s tobom.I ne samo u klubu već i u srpskom fudbalu uopšte...Ako je iko dotakao dno,dotakao je srpski fudbal u ovom trenutku...Htjeli mi to priznati ili ne. Da srpski šampion ne može da dobije šampiona jedne VELESILE AZERBEJDŽANA( 5 slomijem jezik dok izgovorim)...Pa bar na JNA :x ...Nismo mi ni 2.liga Evrope,ne trebamo se zavaravati...SVETO IME KLUBA I SVJETLA TRADICIJA JESTE,ALI TIM KOJI IMAMO I NAČIN NA KOJI IGRA NIJE NI BLIZU RENOMEU KLUBA,ŠTO ZNAČI DA SE BRUKA FK i SD Partizan.

Već sam nakon poraza u derbiju napisao,ali sad ponavljam i ponavljaću dok god bagra( uprava i stručni štab,i pojedini igrači) ne odu iz Partizana,pop.išam se ja na sve ove pobjede protiv Smedereva,BSK,Rada,Novog Pazara i ostalih indiajanaca...Ovaj ćelavi idiot na klupi nije dobio nijednu važniju utakmicu,nijednu utakmicu u kojojoj je trebao da opravda IME KLUBA I DOKAŽE DA SMO ,AKO NIŠTA ONDA OSREDNJI EVROPSKI TIM...Uspio je čak od amatera sa Malte da primi 2 gola...Oni ljudi sa Kipra nam se nasprdali,rutinski prošli...Protiv jednog Tromzea ti strijepiš do 90.min hoćeš li proći i na kraju prolaziš na guzove zbog gola u gostima,mjesto da im utrpaš 5 komada...U međuvremenu te pobjeđuje Donji Pećinci,Srem kako se već zovu..kasnije te iz Kupa izbacuje raspali Borac iz Čačka....U EL Rubin i Inter te pobjeđuju sa po snage,A Nefči,PRVAK AZERBEJDŽANA ostane neporažen u dvomeču,pa na kraju ostavi i bolji utisak od tebe...MA MARŠ IZ PARTIZANA PI.ZDO!....I naravno uz sve to te pobjedi očajna Zvezda koju trpaju OFK,Spartak,Jagodina od šale....Al na kraju ćemo opet biti 1. i uprava će reći da se dobro radilo prošle sezone...ma marš..Po.serem se na ovakve titule!.....Ta činjenica govori koliko je srpski fudbal u ku.rcu...Partizan je i ovakav -kakav je najjači klub u Srbiji,a u Evropi se prvak Azerbejdžana zajebava sa nama...iz toga se da izvući zdravorazumski zaključak kakav nam je fudbal onda...Pozicija na FIFA rang listi je i više nego realna...
Mens sana in corpore sano.

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 23 nov 2012, 21:47

djoleprijedor je napisao/la:
Tvoj vokabular je odraz dešavanjima u klubu...i 100% se slažem s tobom.I ne samo u klubu već i u srpskom fudbalu uopšte...Ako je iko dotakao dno,dotakao je srpski fudbal u ovom trenutku...Htjeli mi to priznati ili ne. Da srpski šampion ne može da dobije šampiona jedne VELESILE AZERBEJDŽANA( 5 slomijem jezik dok izgovorim)...Pa bar na JNA :x ...Nismo mi ni 2.liga Evrope,ne trebamo se zavaravati...SVETO IME KLUBA I SVJETLA TRADICIJA JESTE,ALI TIM KOJI IMAMO I NAČIN NA KOJI IGRA NIJE NI BLIZU RENOMEU KLUBA,ŠTO ZNAČI DA SE BRUKA FK i SD Partizan.

Već sam nakon poraza u derbiju napisao,ali sad ponavljam i ponavljaću dok god bagra( uprava i stručni štab,i pojedini igrači) ne odu iz Partizana,pop.išam se ja na sve ove pobjede protiv Smedereva,BSK,Rada,Novog Pazara i ostalih indiajanaca...Ovaj ćelavi idiot na klupi nije dobio nijednu važniju utakmicu,nijednu utakmicu u kojojoj je trebao da opravda IME KLUBA I DOKAŽE DA SMO ,AKO NIŠTA ONDA OSREDNJI EVROPSKI TIM...Uspio je čak od amatera sa Malte da primi 2 gola...Oni ljudi sa Kipra nam se nasprdali,rutinski prošli...Protiv jednog Tromzea ti strijepiš do 90.min hoćeš li proći i na kraju prolaziš na guzove zbog gola u gostima,mjesto da im utrpaš 5 komada...U međuvremenu te pobjeđuje Donji Pećinci,Srem kako se već zovu..kasnije te iz Kupa izbacuje raspali Borac iz Čačka....U EL Rubin i Inter te pobjeđuju sa po snage,A Nefči,PRVAK AZERBEJDŽANA ostane neporažen u dvomeču,pa na kraju ostavi i bolji utisak od tebe...MA MARŠ IZ PARTIZANA PI.ZDO!....I naravno uz sve to te pobjedi očajna Zvezda koju trpaju OFK,Spartak,Jagodina od šale....Al na kraju ćemo opet biti 1. i uprava će reći da se dobro radilo prošle sezone...ma marš..Po.serem se na ovakve titule!.....Ta činjenica govori koliko je srpski fudbal u ku.rcu...Partizan je i ovakav -kakav je najjači klub u Srbiji,a u Evropi se prvak Azerbejdžana zajebava sa nama...iz toga se da izvući zdravorazumski zaključak kakav nam je fudbal onda...Pozicija na FIFA rang listi je i više nego realna...
djole svi mi znamo da Vermezović nije glavni krivac!
Od Vermeza je više kriv i Tumbaković i Krstajić i Avram,a naročito Đurić i Ružić ;) Mi nemamo štopera u paru s Ivanovom,nemamo kulturnog desnog beka,nemamo kvalitetnog špica,šta drugo i očekivati..... :roll:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 23 nov 2012, 22:07

Krstajić
Ovaj isti je doveo tog Ivanova,ali ima i "negativih" stvari kao sto su protivljenje "bajnoj" upravi nasega voljenog kluba.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 23 nov 2012, 23:55

Dubravko je napisao/la: djole svi mi znamo da Vermezović nije glavni krivac!
Od Vermeza je više kriv i Tumbaković i Krstajić i Avram,a naročito Đurić i Ružić ;) Mi nemamo štopera u paru s Ivanovom,nemamo kulturnog desnog beka,nemamo kvalitetnog špica,šta drugo i očekivati..... :roll:
Znam ja da on nije glavni krivac..Nije se on samo postavio za šefa stručno štaba već onaj đilkoš Đurić koji je mafijaš od glave do pete...čovjek ne zna dve rečenice sastaviti,o fudbalu zna koliko i ja o Ritmičkoj gimnastici,ali je predsjednik Partizana..tužno...On je RAK PARTIZANA..i dok ne ode i ovi što ih je postavio u struku nama nema napretka,a samim tim ni srpskom fudbalu...Partizan ,Zvezda i Reprezentacija su OGLEDALO SRPSKOG FUDBALA,čast ostalim klubovima,ali zna se šta su institucije fudbala u Srbiji,pa i regiji,,,to su BG rivali.

Prijatelju moj ne samo da mi nemamo štopera,desnog beka i centarfora...nemamo mi ni lijevog beka,a ni dobrog zadnjeg veznog,kao ni plejmejkera koji će da zamjeni Kapitena,jer ne može se očekivati da Sale igra do 40-te....Nemamo ni pravog rezervnog golmana..Onom Petroviću je dovoljno samo pogoditi gol i 90% je pogodak...Volio bih da grješim.Nemam ništa protiv tog momka,ali lik nije kalibar za Partizan,pa ni za rezervu u Partizanu.Ajmo biti realni.Sva sreća pa nam je i liga u ku.rcu te se većina klubova brani protiv nas,i ako ništa nemaju prevagu na sredini terena,inače bi naj.ebali da zavismo od odbrana Petrovića. Već sam rekao da su Aleksandri,Miljković i Lazevski,najgori bekovski par u istoriji Partizana,i dalje to mislim i siguran sam u to...Nama je "promaja" po boku i protiv lošiji ekipa,a čim dođe malo jača ekipa,po bokovima pravi dar-mar...Ja ne znam što je Pauljević dovođen ,jer lik ne igra? :roll: Mislim da je bolji od Miljkovića,jer stvarno je teško biti gori.To bi već bio žešći amater....Volkov je isto truba u odbrani,u napadu je pročitan igrač i sigurno nije klasa za prvotimac..možda kao zamjena jednom SOLIDNOM BEKU..kao što je bio svojevremeno Ifeani Emeghara.

Ivanov je naš najstandardniji igrač i kapa dole za igre i zalaganje...Nažalost ni on ne može stići nekad da pokrpi ono što za.seru mladi i neiskusni Ostojić i ova dva idiota na beku..Tu ni Tijago Silva ne pomaže..Ostojić je SOLIDAN IGRAČ,al u najavi...fali mu iskustva što se vidjelo u iks slučajeva ove sezone..Ne znam samo što taj Sretenović ne dobija više šanse...ista priča ko i sa Pauljevićem...dovedu lika pa im ne igra...Nigdje logike :? :shock: Kao onaj Anderson prethodne sezone...Nešto tu meni smrdi opasno,i vjerovtano ima tu nekih Đurinih šema...Sredina je i koliko-toliko solidna...I ako ništa na tim pozicijama imamo nekoliko talentovanih igrača..Ali i tu nedostaje jedan pravi DM igrač,jer Medo ode,i neka ide,a Marković Saša još ne može da dovoljno dobro pokriva tu poziciju...Smiljanić igra tu zbog svoje agresivnosti,al su i jegovi kvaliteti upitni.realno...Tomić je dobar igrač,ali je van forme...Vukić koji je uz Saleta Ilića najkomletniji i najkvalitetniji igrač u ovom timu ne igra,iz bog zna kojih razloga...I IZ TOG RAZLOGA JE.BEM MATER VERMEZU !...U napadu fali jedan pravi centarfor,gol igrač...Zabija je smješan fudbaler,samo mi možemo dovoditi takve klovnove...gotivim ja njega zbog Gadafija :mrgreen: ,ali nije Partizan humanitarna ustanova i Centar za Azilante...Kakav Zabija i ozbiljan fudbal.Braa Šćepović su dva kloca koji NIKADA NEĆE BITI NI SOLIDNI FUDBALERI NA NIVOU PROSJEČNIH LIGA EVROPE...možda se neki neće složiti sa mnom,što je i prirodno,ali ja jedva čekam da im vidim leđa iz partizana....Mitrović je talentovan i tu ima materijala za dobrog centarfora..ima i građu dobru,treba trenirati i malo urediti glavu..Od njega već može nešto biti...Eduardo? Ja ne znam šta je sa njim...i tu mi je sve sumnjivo..Te povreda,te ovo,te ono....Ja sam i zaboravio da je on član tima...Kakav je da je,bolji je i kvalitetniji napadač od Šćepovića!....Možda će neko reći da je Stefan najbolji golgeter tima i dobar igrač,a ja samo kažem da tog istog Stefana NIJE BILO NIGDJE U PRAVIM,JAČIM UTAKMICAMA,NIJE SE VIDIO TAMO GDJE JE TREBAO DA POKAŽE BAR MRVU KVALITETA.TOLIKO O NJEGOVIM SPOSOBNOSTIMA..DA JE VALJAO NE BI GA IZ IZRAELA ISTJERALI.....Kako god mi bili loši ili ne,ja ne mogu da svarim Vermezovu us.ranu taktiku i filozofiju igre " samo da ne izgubimo,pobjediti ne moramo"...i njegove jajarske taktike u svim važnijim utakmicama ove godine....Kod Stanojevića smo bar imali igru,kakvu -takvu,al smo bar IGRALI FUDBAL I NAPADALI..Bio to Arsenal ili Javor iz Ivanjice..A bilo je i rezultata...A od Granta i Vermeza jedna velika kur.čina!

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 24 nov 2012, 09:58

Jasno je Đole svima da je odlazak Stanojevića unazadio Partizan podobro da je on danas u klubu,vjerujem da bi redovno igrali LŠ.

Slijedi utakmica sa poslednjim timom u ligi Smederevom sve osim naše pobjede biće još jedna blamaža.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 25 nov 2012, 11:24

¥ " са $ " на ? $...- то " ? ? " ? оне са ",јер & на срце $ је ? " ? ? &... " је " $ ? " $ % - " у састав & свега у &,вјероватно " " - " у ",а наравно - $ $ ' ",$ " " су своје $ у " & $ ' " ",наравно ту - " " ? & - " $ се % ? $ " пута у " ? ?.... :( & $ све $ је ' неуспјех.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 25 nov 2012, 12:24

GT1970 je napisao/la:¥ " са $ " на ? $...- то " ? ? " ? оне са ",јер & на срце $ је ? " ? ? &... " је " $ ? " $ % - " у састав & свега у &,вјероватно " " - " у ",а наравно - $ $ ' ",$ " " су своје $ у " & $ ' " ",наравно ту - " " ? & - " $ се % ? $ " пута у " ? ?.... :( & $ све $ је ' неуспјех.
Pobjediće Partizan Smederevo raspalo...ali pos.erem se na te pobjede protiv takvih protivnika...Čuj Mitrovića neće staviti?Pa da nek stavlja ona dva kloca,oni jedino protiv ovakvih škart ekipa mogu nešto da naprave...I opet Džigija izostavlja...Sve fol neka nedisciplina ovo ono..ja mislim da je tu pitanje autoriteta trenera,jer zaista kako Vermez može da bude autoritet nekome...Ko ograč je bio prosjek,mada bi sada sigurno bio među boljima u ligi na svom mjestu,a kao trener se "dokazuje" u ostavlja gorak ukus svim navijačima Partizana...A dobro je bio krenuo tamo 2005/06,u Kupu Uefa,igrao je napadački,imao mu.da da napdane i Lacio i Mildsbro i Viljareal i CSKA...Bar si bio ravnopravan, a ovo sad što radi u Evropi je antipropaganda fudbala...Uff..već mi se diže pritiska pri samoj pomisli na naše " bajne igre " u Evropi,pa bolje da prekinem,neću da kvarim ovu sunčanu nedjelju ;) .....P.S.Mogao bi danas pružiti šansu Živkoviću na golu,Sretenoviću i Pauljeviću u odbrani i možda Aškovskom u veznom redu...protivnik je po mjeri za takvo nešto...ali sumnjam da će to da uradi...

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 25 nov 2012, 14:54

Pauljević je navodno razočarao totalno radom na treningu,Živko ne može na gol jer valja ispoštovati menadžerske miljenike... Što se Sretenovića tiče daleko je on od kvaliteta o kojem smo svi naravno pričali prilikom njegovog dolaska,čak ispod i ovog raspalog Ostojića...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []