Dubravko je napisao/la:Problem je što po našim novinaria Liverpul želi i Đuričića....gdje će toliki Srbi stati ...
![]()
![]()
ta info da liverpool želi đuričića nije potekla od srpskih medija, već su o tome prvo pričali mediji u engleskoj.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Dubravko je napisao/la:Problem je što po našim novinaria Liverpul želi i Đuričića....gdje će toliki Srbi stati ...
![]()
![]()

Od dolaska ekspedicije Partizana u Baku, kao da je počelo organizovano provociranje beogradskih crno-belih, kako od strane domaćih navijača, tako i od novinara.Posle manjih incidenata i u Kazanju i u Milanu, Partizanova ekspedicija najveće neprijatnosti doživela je ipak u Bakuu, uoči sutrašnjeg duela sa domaćim Nefčijem.
Bezobrazluk domaćina i provokacije sa svih strana vidljivi du gotovo na svakom koraku.
Tako su domaći novinari tražili od trenera Partizana da im se izvini što je zakasnio nekoliko minuta na konferenciju za medije, što je on oštro odbio ističući da se niko od domaćina nije udostojio da mu pokaže gde je sala za konferencije i da je uspeo da je pronađe zahvaljujući slučajnom prolazniku.
Zatim je novinarskim provokacijama bio izložen i mladi napadač Partizana Aleksandar Mitrović, koga su pitali zbog čega ''cupka nogom''!?
Mladi fudbaler im nije ostao dužan: ''Nisam nervozan, dosadno mi je malo''.
Osim novinara, Beograđani su već naišli i na navijačke provokacije, poput parola ''Fuck You Partizan'', ali i skandiranjem Crvenoj zvezdi.
Prljava predigra domaćina je uveliko u toku, ostaje da se vidi da li će Partizan uspeti da na terenu adekvatno odgovori.
ma nije to samo kad je Nefči u pitanju,mi po kvalitetu nismo nešto bitni u evro okvirima,al što se tiče nekih drugih organizacionih stvari ,te uslova za mlađe kategorije zasigurno spadamo u sam vrh evropskog fudbala... Upravo zbog ovih uvodnih igrica voleo bih da ih razbijemo,pa nek se onda Nosonja kur.i putem tvitera i uvlači u dupe navijačima sa Senjaka....DANTES je napisao/la:Tako je to kad seljoberska ekipa dođe na scenu za koju nije.... Ali kakvi igrači takva i ekipa... Sve ne to poteklo od jednog koji je veći Turčin od sultana... Kompleksas mali....
vokabular nije vulgaran,vulgarna je situacija u srpskom fudbaluDANTES je napisao/la:Znači Vermezoviću mrs iz Partizana... Ti i tvoja jajarska taktika... Nisi u stanju da dobiješ raspali Nefci i još raspaliju Zvezdu... Aj Zvezdu bi ti i mogao oprostiti, jer derbi je derbi bez obzira što je vodi slobodni demagog trule demagogije... Ali ovi levati!!!! Ej još te provociraju, ponižavaju, umjesto da im onako gospodski svr.sis posred lica, ti ko zadnja pi.zda skidas gaće.... Ma znate šta?! Pop.isam se ja na srpski fudbal...
P.S. Izvinjavam se zbog vokabulara...
Tvoj vokabular je odraz dešavanjima u klubu...i 100% se slažem s tobom.I ne samo u klubu već i u srpskom fudbalu uopšte...Ako je iko dotakao dno,dotakao je srpski fudbal u ovom trenutku...Htjeli mi to priznati ili ne. Da srpski šampion ne može da dobije šampiona jedne VELESILE AZERBEJDŽANA( 5 slomijem jezik dok izgovorim)...Pa bar na JNADANTES je napisao/la:Znači Vermezoviću mrs iz Partizana... Ti i tvoja jajarska taktika... Nisi u stanju da dobiješ raspali Nefci i još raspaliju Zvezdu... Aj Zvezdu bi ti i mogao oprostiti, jer derbi je derbi bez obzira što je vodi slobodni demagog trule demagogije... Ali ovi levati!!!! Ej još te provociraju, ponižavaju, umjesto da im onako gospodski svr.sis posred lica, ti ko zadnja pi.zda skidas gaće.... Ma znate šta?! Pop.isam se ja na srpski fudbal...
P.S. Izvinjavam se zbog vokabulara...
djole svi mi znamo da Vermezović nije glavni krivac!djoleprijedor je napisao/la:Tvoj vokabular je odraz dešavanjima u klubu...i 100% se slažem s tobom.I ne samo u klubu već i u srpskom fudbalu uopšte...Ako je iko dotakao dno,dotakao je srpski fudbal u ovom trenutku...Htjeli mi to priznati ili ne. Da srpski šampion ne može da dobije šampiona jedne VELESILE AZERBEJDŽANA( 5 slomijem jezik dok izgovorim)...Pa bar na JNADANTES je napisao/la:Znači Vermezoviću mrs iz Partizana... Ti i tvoja jajarska taktika... Nisi u stanju da dobiješ raspali Nefci i još raspaliju Zvezdu... Aj Zvezdu bi ti i mogao oprostiti, jer derbi je derbi bez obzira što je vodi slobodni demagog trule demagogije... Ali ovi levati!!!! Ej još te provociraju, ponižavaju, umjesto da im onako gospodski svr.sis posred lica, ti ko zadnja pi.zda skidas gaće.... Ma znate šta?! Pop.isam se ja na srpski fudbal...
P.S. Izvinjavam se zbog vokabulara......Nismo mi ni 2.liga Evrope,ne trebamo se zavaravati...SVETO IME KLUBA I SVJETLA TRADICIJA JESTE,ALI TIM KOJI IMAMO I NAČIN NA KOJI IGRA NIJE NI BLIZU RENOMEU KLUBA,ŠTO ZNAČI DA SE BRUKA FK i SD Partizan.
Već sam nakon poraza u derbiju napisao,ali sad ponavljam i ponavljaću dok god bagra( uprava i stručni štab,i pojedini igrači) ne odu iz Partizana,pop.išam se ja na sve ove pobjede protiv Smedereva,BSK,Rada,Novog Pazara i ostalih indiajanaca...Ovaj ćelavi idiot na klupi nije dobio nijednu važniju utakmicu,nijednu utakmicu u kojojoj je trebao da opravda IME KLUBA I DOKAŽE DA SMO ,AKO NIŠTA ONDA OSREDNJI EVROPSKI TIM...Uspio je čak od amatera sa Malte da primi 2 gola...Oni ljudi sa Kipra nam se nasprdali,rutinski prošli...Protiv jednog Tromzea ti strijepiš do 90.min hoćeš li proći i na kraju prolaziš na guzove zbog gola u gostima,mjesto da im utrpaš 5 komada...U međuvremenu te pobjeđuje Donji Pećinci,Srem kako se već zovu..kasnije te iz Kupa izbacuje raspali Borac iz Čačka....U EL Rubin i Inter te pobjeđuju sa po snage,A Nefči,PRVAK AZERBEJDŽANA ostane neporažen u dvomeču,pa na kraju ostavi i bolji utisak od tebe...MA MARŠ IZ PARTIZANA PI.ZDO!....I naravno uz sve to te pobjedi očajna Zvezda koju trpaju OFK,Spartak,Jagodina od šale....Al na kraju ćemo opet biti 1. i uprava će reći da se dobro radilo prošle sezone...ma marš..Po.serem se na ovakve titule!.....Ta činjenica govori koliko je srpski fudbal u ku.rcu...Partizan je i ovakav -kakav je najjači klub u Srbiji,a u Evropi se prvak Azerbejdžana zajebava sa nama...iz toga se da izvući zdravorazumski zaključak kakav nam je fudbal onda...Pozicija na FIFA rang listi je i više nego realna...
Ovaj isti je doveo tog Ivanova,ali ima i "negativih" stvari kao sto su protivljenje "bajnoj" upravi nasega voljenog kluba.Krstajić
Znam ja da on nije glavni krivac..Nije se on samo postavio za šefa stručno štaba već onaj đilkoš Đurić koji je mafijaš od glave do pete...čovjek ne zna dve rečenice sastaviti,o fudbalu zna koliko i ja o Ritmičkoj gimnastici,ali je predsjednik Partizana..tužno...On je RAK PARTIZANA..i dok ne ode i ovi što ih je postavio u struku nama nema napretka,a samim tim ni srpskom fudbalu...Partizan ,Zvezda i Reprezentacija su OGLEDALO SRPSKOG FUDBALA,čast ostalim klubovima,ali zna se šta su institucije fudbala u Srbiji,pa i regiji,,,to su BG rivali.Dubravko je napisao/la: djole svi mi znamo da Vermezović nije glavni krivac!
Od Vermeza je više kriv i Tumbaković i Krstajić i Avram,a naročito Đurić i RužićMi nemamo štopera u paru s Ivanovom,nemamo kulturnog desnog beka,nemamo kvalitetnog špica,šta drugo i očekivati.....
Pobjediće Partizan Smederevo raspalo...ali pos.erem se na te pobjede protiv takvih protivnika...Čuj Mitrovića neće staviti?Pa da nek stavlja ona dva kloca,oni jedino protiv ovakvih škart ekipa mogu nešto da naprave...I opet Džigija izostavlja...Sve fol neka nedisciplina ovo ono..ja mislim da je tu pitanje autoriteta trenera,jer zaista kako Vermez može da bude autoritet nekome...Ko ograč je bio prosjek,mada bi sada sigurno bio među boljima u ligi na svom mjestu,a kao trener se "dokazuje" u ostavlja gorak ukus svim navijačima Partizana...A dobro je bio krenuo tamo 2005/06,u Kupu Uefa,igrao je napadački,imao mu.da da napdane i Lacio i Mildsbro i Viljareal i CSKA...Bar si bio ravnopravan, a ovo sad što radi u Evropi je antipropaganda fudbala...Uff..već mi se diže pritiska pri samoj pomisli na naše " bajne igre " u Evropi,pa bolje da prekinem,neću da kvarim ovu sunčanu nedjeljuGT1970 je napisao/la:¥ " са $ " на ? $...- то " ? ? " ? оне са ",јер & на срце $ је ? " ? ? &... " је " $ ? " $ % - " у састав & свега у &,вјероватно " " - " у ",а наравно - $ $ ' ",$ " " су своје $ у " & $ ' " ",наравно ту - " " ? & - " $ се % ? $ " пута у " ? ?....& $ све $ је ' неуспјех.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.