RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Opet je suđenje izvlakuša, ništa novo. Mentalitet gubitnički, zašto već godinama skidate gaće na gostujućim terenima? Kad imate rezultat koji vam odgovara, ne pokazujete skoro nikakvu želju da odigrate neku akciju, samo nabijanje, kao da bi sa bodom postali svjetski prvaci. Bila su samo 2-3 igrača u Veležu koji su pokazali želju da zaista igraju fudbal.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Rekao sam vam na polkuvremenu da ce ovo zrinjski dobiti , jbg. Ne mogu se onakve sanse propustiti a da se pobjedi pogotovo u ovakvoj utakmici. Drugi gol zrinjskog smijesan , mislim vasa odbrana smijesna
ps. nemojte se izvlaciti na sudjenje. Pretjerujete malo
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Bravo za malog Hajdarevića vidi se da momak igra srcem i da se bori. Pa moj ibro gdje ti je sve ovo vrijeme bio.Bliss je napisao/la:dva beka lijevi i desni, stoper, iskusniji golman, lijevo krilo, spic, zadnji vezni i dobri cemo bit*p!p!t@* je napisao/la:Sad' bez zajebancije, govori mi jaran kod rezultata 0:1 za Velež da ćemo dobiti ovo, naravno rekao sam da ako ne zabijemo još jedan gol do kraja prvog' poluvremena da gubimo. I naravno to se i desilo, jer smo još jednom dokazali kako ova mlada ekipa nema kapacitet da održi minimalno vodstvo, jednostavno psihički smo preslabi, tu se treba raditi puno više, nego na fizičkoj spremi. A što se odbrane tiče, mi ako ne dovedemo jednog' kvalitetnog' stopera što prije, druga liga nam je destinacija.![]()
Hajdarovic najbolji bio a nije igrao prije ove utakmice nikako, svaka cast treneri, cim je on izasao i usao onaj Jaganjac raspali su se svi napadu po desnoj strani, na kojoj smo i bili najopasniji. Igraci imaju mentalnih problema, dobijamo igraca vise, a oni se nastavljaju braniti, kao dobar je bod protiv svinjara iz medjugorja.
Nemamo pobjednicki mentalitet. Zato smo ovdje gdje jesmo.
ma znao sam i ja da ce Zrinjski dobiti na kraju.. Ne izlaze mi iz glave nikako ona 4 igraca oko njihovogZZtop10 je napisao/la:Rekao sam vam na polkuvremenu da ce ovo zrinjski dobiti , jbg. Ne mogu se onakve sanse propustiti a da se pobjedi pogotovo u ovakvoj utakmici. Drugi gol zrinjskog smijesan , mislim vasa odbrana smijesna![]()
rijesenje svih problema u odbrani se zove asim skaljic! ko ga ikako posti da ode u olimpic meni nije jasno! jedan od najbolji stopera u ligi ako ne i najbolji! uz asima vratit colica,vladavica, zolja i eto fine ekipe! uz to negdje potrazit jednog centarfora jer nemoze okic sam kad nema cemalovica, a zamjena nepostoji za njih dvojicu! mada je okic bio vrlo dobar danas uz hajdarovica i hebibovica! samo se nadam da uz zelje o pojacanjima na zimu neizgubimo okica, cemalovica, hebibovica jer nam je to najjaci trojac trenutno!*p!p!t@* je napisao/la:Sad' bez zajebancije, govori mi jaran kod rezultata 0:1 za Velež da ćemo dobiti ovo, naravno rekao sam da ako ne zabijemo još jedan gol do kraja prvog' poluvremena da gubimo. I naravno to se i desilo, jer smo još jednom dokazali kako ova mlada ekipa nema kapacitet da održi minimalno vodstvo, jednostavno psihički smo preslabi, tu se treba raditi puno više, nego na fizičkoj spremi. A što se odbrane tiče, mi ako ne dovedemo jednog' kvalitetnog' stopera što prije, druga liga nam je destinacija.
Odbrana skroz zbunjena, sudija natezao za njih, smotan napad i nula bodova na svom stadionu.
Who dares, wins !
penal i crveni karton sredinom drugog poluvremena za zrinjski nije suđen a vi pricate o suđenju a nakon toga crveni karton za zrinjski i sa igracem manje vas dobiju i vama opet sudac kriv
kako 
- sef_mafije
- Kontakt:
bezze vam covjek navuce 5 igraca i pirmiste go u 87 minuti ccc kad nisam tv razbio.
velez mi je draga ekipa i uvijek je rado gledam, pozdrav iz Banovica
velez mi je draga ekipa i uvijek je rado gledam, pozdrav iz Banovica
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Mi ne da gubimo nego i izgledamo smijesni , davno je ovo izgubilo smisao i ne vrijedi gubljenja vremena..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Zato sto vas je sudija ostavio u igri svirajuci offside a Okic najmanje dva metra ispred zadnjeg igraca odbrane to je prelomilo derbi tu je Okic iso sam na istrcalog golmana to bi bilo 2:0 da nije sudija sviro nepostojeci offsidezapata je napisao/la:penal i crveni karton sredinom drugog poluvremena za zrinjski nije suđen a vi pricate o suđenju a nakon toga crveni karton za zrinjski i sa igracem manje vas dobiju i vama opet sudac krivkako
Svaki faul nad vašim igračima je bio žuti karton našima, smiješno. Toliko ofsajda i postojećih i nepostojećih, dva puta minimalno je čista prilika za jedan na jedan bila ali levati sa aut linija mašu zastavom ko pijani. Zadnjih 15- tak minuta prvog poluvremena, nateže slobodne udarce oko našeg šesnaesterca i morala je jedna ući.zapata je napisao/la:penal i crveni karton sredinom drugog poluvremena za zrinjski nije suđen a vi pricate o suđenju a nakon toga crveni karton za zrinjski i sa igracem manje vas dobiju i vama opet sudac krivkako
Poslije crvenog, primili gol i to je do nas ali je taj gol trebao biti vaš počasni gol, a ne donijeti vam 3 boda da su sudije bile na nivou.
Who dares, wins !
-
zrinja1905
- Kontakt:
i da smo gubili 2-0 preokrenuli biNeToBoLa je napisao/la:Svaki faul nad vašim igračima je bio žuti karton našima, smiješno. Toliko ofsajda i postojećih i nepostojećih, dva puta minimalno je čista prilika za jedan na jedan bila ali levati sa aut linija mašu zastavom ko pijani. Zadnjih 15- tak minuta prvog poluvremena, nateže slobodne udarce oko našeg šesnaesterca i morala je jedna ući.zapata je napisao/la:penal i crveni karton sredinom drugog poluvremena za zrinjski nije suđen a vi pricate o suđenju a nakon toga crveni karton za zrinjski i sa igracem manje vas dobiju i vama opet sudac krivkako
Poslije crvenog, primili gol i to je do nas ali je taj gol trebao biti vaš počasni gol, a ne donijeti vam 3 boda da su sudije bile na nivou.
skidate gace i kad ste bolji, vec ko zna koji put..
zasto zrinjski nije prokockao svoja vodstva u vrapcicima? bas se pitam zasto
koja vodstva? jednom ste pobjedili u vrapčićima, mi jednom pod Bijelim brijegom??? Ne znam o čemu pričašzrinja1905 je napisao/la:i da smo gubili 2-0 preokrenuli biNeToBoLa je napisao/la:Svaki faul nad vašim igračima je bio žuti karton našima, smiješno. Toliko ofsajda i postojećih i nepostojećih, dva puta minimalno je čista prilika za jedan na jedan bila ali levati sa aut linija mašu zastavom ko pijani. Zadnjih 15- tak minuta prvog poluvremena, nateže slobodne udarce oko našeg šesnaesterca i morala je jedna ući.zapata je napisao/la:penal i crveni karton sredinom drugog poluvremena za zrinjski nije suđen a vi pricate o suđenju a nakon toga crveni karton za zrinjski i sa igracem manje vas dobiju i vama opet sudac krivkako
Poslije crvenog, primili gol i to je do nas ali je taj gol trebao biti vaš počasni gol, a ne donijeti vam 3 boda da su sudije bile na nivou.![]()
-
zrinja1905
- Kontakt:
i da smo gubili 2-0 preokrenuli bi
[/quote]
koja vodstva? jednom ste pobjedili u vrapčićima, mi jednom pod Bijelim brijegom??? Ne znam o čemu pričaš[/quote]
pobjedili i remizirali..
dok ste vi dali gol u 90.i nekoj minuti nakon cega se prekinula utakmica..
a budu li nama trebali bodovi za europu u posljednjem kolu glat cmeo vas uzet
koja vodstva? jednom ste pobjedili u vrapčićima, mi jednom pod Bijelim brijegom??? Ne znam o čemu pričaš[/quote]
pobjedili i remizirali..
koja vodstva? jednom ste pobjedili u vrapčićima, mi jednom pod Bijelim brijegom??? Ne znam o čemu pričaš[/quote]zrinja1905 je napisao/la:i da smo gubili 2-0 preokrenuli bi![]()
pobjedili i remizirali..
cirkus vam je ekipa i trener. tako da vam neće trebat bodovi. nemate šanse za neki visok plasman. objektivno
- ASD
- Kontakt:
Koji je igrac pruzio loptu Okicu kod gola?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mozda te nisam shvatio ali Okic nije ucestvovao kod gola.ASD je napisao/la:Koji je igrac pruzio loptu Okicu kod gola?
Kodro-Hebibovic-Hajdarovica koji je dao gol.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Dolazim u miru!
Odlicna igra veleza u prvom pol. tj . odlicna kontra igra sa tri omalena i brza igraca ka naprijed,nije niti cudo zasto Velez pruza bolje partije na gostovanjima nego kuci,kada imate posjed lopte i kada treba nesto organizirati i napasti ekipu koja se brani onda je to bezidejno kao u ostalom i u nas,realno utakmica je bila premijerligaska,znaci losa ali to je nas derbi valjda cemo docekati bolje utakmice!
Sretno u borbi za opstanak ,bilo bi steta da dogodine nemamo derbija!
Odlicna igra veleza u prvom pol. tj . odlicna kontra igra sa tri omalena i brza igraca ka naprijed,nije niti cudo zasto Velez pruza bolje partije na gostovanjima nego kuci,kada imate posjed lopte i kada treba nesto organizirati i napasti ekipu koja se brani onda je to bezidejno kao u ostalom i u nas,realno utakmica je bila premijerligaska,znaci losa ali to je nas derbi valjda cemo docekati bolje utakmice!
- ASD
- Kontakt:
OK,hvala,moze biti da sam pomijesao Okica i Hebibovica.samo_lijevo je napisao/la:Mozda te nisam shvatio ali Okic nije ucestvovao kod gola.ASD je napisao/la:Koji je igrac pruzio loptu Okicu kod gola?
Kodro-Hebibovic-Hajdarovica koji je dao gol.
nece se Velez borit za opstanak.bekicamir je napisao/la:Dolazim u miru!![]()
Dovest par solidnih pojacanja i otjerat levate Jaganjca i Mehremica i to je to.
Nego jeli istina ovo da su polupane prostorije i da je napisano "TANA ODLAZI" ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.